Paullus Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Milý Šímo, zřejmě nevíš, že jsi se dopustil závažného protiprávního jednání. Tvoje nabídka je totiž z hlediska práva vyhlášením veřejné soutěže podle § 847 obč. zák., avšak provázeným flagrantním porušením zákonem určených povinností vyhlašovatele (zejména nebylo ve vyhlášení uvedeno přesné vymezení předmětu a lhůty soutěže, scházely ostatní soutěžní podmínky a nebylo ani vyhlášeno, kdo, v jaké lhůtě a podle jakých měřítek posoudí splnění podmínek soutěže a provede ocenění). Je tedy nepochybné, že jsi nám účastníkům soutěže způsobil závažnou majetkovou újmu, některým i psychického rázu (lidé nosící hodinky od zn. Omega výše zpravidla neinklinují k poesii). Toto Tvé jednání navíc zakládá po objektivní i subjektivní stránce zákonné znaky skutkové podstaty trestného činu poškozování cizích práv podle § 209 tr. zákona. Doufám, že jsi pochopil, co se stane, když ty hodinky nepošleš mně. P.S. V žádném případě toto mé taktní upozornění nepovažuj za pohrůžku jiné těžké újmy, kterou bych Tě nutil, abys něco konal, opominul nebo trpěl.
Návštěvník YPO Odesláno 1. září 2007 Nahlásit Odesláno 1. září 2007 lidé nosící hodinky od zn. Omega výše zpravidla neinklinují k poesii
hciq Odesláno 1. září 2007 Nahlásit Odesláno 1. září 2007 (upraveno) Milý Šímo, zřejmě nevíš, že jsi se dopustil závažného protiprávního jednání. Tvoje nabídka je totiž z hlediska práva vyhlášením veřejné soutěže podle § 847 obč. zák., avšak provázeným flagrantním porušením zákonem určených povinností vyhlašovatele (zejména nebylo ve vyhlášení uvedeno přesné vymezení předmětu a lhůty soutěže, scházely ostatní soutěžní podmínky a nebylo ani vyhlášeno, kdo, v jaké lhůtě a podle jakých měřítek posoudí splnění podmínek soutěže a provede ocenění). Je tedy nepochybné, že jsi nám účastníkům soutěže způsobil závažnou majetkovou újmu, některým i psychického rázu (lidé nosící hodinky od zn. Omega výše zpravidla neinklinují k poesii). Toto Tvé jednání navíc zakládá po objektivní i subjektivní stránce zákonné znaky skutkové podstaty trestného činu poškozování cizích práv podle § 209 tr. zákona. Doufám, že jsi pochopil, co se stane, když ty hodinky nepošleš mně. P.S. V žádném případě toto mé taktní upozornění nepovažuj za pohrůžku jiné těžké újmy, kterou bych Tě nutil, abys něco konal, opominul nebo trpěl. podle § 847 obč. zák. o vyhlášení veřejné soutěže, je veřejným zadavatelem právnická či fyzická osoba jenž obhospodařuje min 50% veřejných prostředků určených. Tudíž irelevantní nařčení. § 209 tr. zákona uvádí...pokud uvede v omyl.... nikde v zadávacích podmínkách nebylo přímo uvedeno, že jde o veřejnou soutěž podléhající vyhlášení podle § 847 obč. zák. Tudíž taktéž irelevantní nařčení. No a na závěr blahořeč svému zářivému intelektu za závěrečné doplnění Hodinky by tedy mohly být darem vyjadřující vděk za očištění z nařčení z protiprávního jednání vyhlašovatele soutěže jenž nepodléhá podmínkám § 847 obč. zák. Tento dar bude obratem poskytnut renomované aukční síni a výtěžek převeden na některou z nadací poskytujících podporu lidem nalézajících se v sociální tísni. Upraveno 1. září 2007 uživatelem hciq
utrejch Odesláno 1. září 2007 Nahlásit Odesláno 1. září 2007 (upraveno) Nevite nekdo, kolik je hodin?? Upraveno 1. září 2007 uživatelem utrejch
Mike. Odesláno 1. září 2007 Nahlásit Odesláno 1. září 2007 2 šíma: tak si je nech a bude to spravedlivé
horal Odesláno 1. září 2007 Nahlásit Odesláno 1. září 2007 (upraveno) ... i když to jsou jen Primky, tak já bych je pobral. No a když bych si na ně nezvyk, tak bych je poslal dál... dělej jak myslíš, mně by to až zas tak nevadilo. No hlavně po lidsku a zdraví. Upraveno 1. září 2007 uživatelem horal
Miro2 Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 (upraveno) Už tady dlouho nikdo nic nenapsal..., aby to nevypadalo, že jsem ztratil zájem, můj zájem trvá ! :-) Nevím co si bez těch krásných Primek počnu Upraveno 2. září 2007 uživatelem Miro2
yen Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 (upraveno) Ať to dopadne jak chce, největší radost má vždycky dárce Upraveno 2. září 2007 uživatelem yen
Lukáš Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Už tady dlouho nikdo nic nenapsal..., aby to nevypadalo, že jsem ztratil zájem, můj zájem trvá ! :-) Nevím co si bez těch krásných Primek počnu No jasně, že jsem dlouho nic nenapsal! Trávil jsem totiž úžasný víkend s Maxovou dcerou na riviéře (fotky dohodí Max), no prostě na Chronomag tam nebyl čas! Až budeš mít jednou krásnou ženskou tak pochopíš
boo-beek Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 No jasně, že jsem dlouho nic nenapsal! Trávil jsem totiž úžasný víkend s Maxovou dcerou na riviéře (fotky dohodí Max), no prostě na Chronomag tam nebyl čas! Až budeš mít jednou krásnou ženskou tak pochopíš Tim ses ale automaticky vyradil ze skupiny ucastniku teto hry, protoze ten, kdo stravi vikend s maxovou dcerou na riviere nepotrebuje Prim Sport II, je Ti to doufam jasny?
ego alter Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 ...jak je vidno zajemcu je vice nejlepsi bude rozebrat je na tisice- kolecko,korunka,vlasek,krokove kolo spravedlivejsi nez je prodat solo! dost maneze bylo! dost hladovych vylo SIMO,zacni konat drive nez zacneme starim stonat!
Lukáš Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Tim ses ale automaticky vyradil ze skupiny ucastniku teto hry, protoze ten, kdo stravi vikend s maxovou dcerou na riviere nepotrebuje Prim Sport II, je Ti to doufam jasny? Tak tomu dost dobře nerozumím? Jak nepotřebuje Prim Sport? Myslíš, že se k Ferrari 308 GTO nehodí?
B.F.G. Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Tak tomu dost dobře nerozumím? Jak nepotřebuje Prim Sport? Myslíš, že se k Ferrari 308 GTO nehodí? NE nehodí!
PigyCZ Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 kulix, nejde o jedny sporty, ale o Sporty v pěkném stavu. . . sběratelský kousek, . . . . . rosekaných, podrápanejch je mraky
Lukáš Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 NE nehodí! Máš pravdu, tak si k nim koupím Jensen Interceptor
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 No jasně, že jsem dlouho nic nenapsal! Trávil jsem totiž úžasný víkend s Maxovou dcerou na riviéře (fotky dohodí Max), no prostě na Chronomag tam nebyl čas! Až budeš mít jednou krásnou ženskou tak pochopíš tak uz sme vsetci doma - bol som na riviere nafackat dceru a zneskodnit drzeho motorkara co si mysli ze z mojich penazi bude mat Jensen a este mi chce vyfuknut aj tieto Primky!!! som tu a aj nadalej bojujem! ( fakt zabava toto vlakno! )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se