long Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Kluci neblbněte.Proč by měl vědět náš člen že hodinky pocházely z trestné činnosti ???Nejhorší tady je je , že každý ví co si ten druhý myslí, nebo myslel a nebo jak se co stalo. :-) Kdyby to byl uchyl jako my ostatní, tak si hodinky koupí, jistě ne od pana v kukle a páčidlem za cca 65% ceny a bude to brát jako dobrý kup. Jo !Za půl roku si řekne, hm pěkný , ale jedu dál a prodá je.Stalo se to co se stalo a místní člen se k tomu postavil více než čelem a vrátil peníze. Zřejmě jen díky tomu že je členem místní komunity, jelikož být to přes Seznam Bazar a nebo cokoliv jiného, byly by to soudní tahanice na několik let s nejistým výsledkem a dle mého mnoha cestami "na lampárnu". To si uvědomte !!!! Proběhlo varování za což sem rád a Vážím si chutí podělit se o průserové zážitky, ale bojím se, že toho v afektu z dobré ceny a krásných hodinek stejně nebudu dbát a to prosím platí pouze zde na Chronomagu. Není mi nic do identity prodávajícího, když vše dobře dopadlo krom pocení se a vysvětlování se policajtech. Sect i Sibiř mají ještě jednou můj obdiv za to , že mají koule na to podělit se i o ty horší pohledy na hodinky. Bandi, teraz iba hypoteticky a nehovorim ze chlapik co to predal sectovi je podvodnik. Ale uvedom si ze ak niekto vedome predava corku, tak ju urcite nekupoval za povedzme 75k ale skor za nejaku tretinu tejto sumy.to by uz niekto kto toto robi cielavedome mohol kludne povazovat za prijatelnu stratu a radsej vratil peniaze aby na seba prilis neuprijamoval pozornost. Este raz opakujem ze toto myslim ako hypoteticky priklad urcite nechcem niekoho ociernovat hlavne ked nepoznam pozadie. Retaz takychto coriek byva zvycajne velmi dlha a koniec neisty. Napriklad tie rolady co sa riesili na TZUK pochadzali tiez z nejakej nemeckej burzy s tazko dohladatelnym predajcom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Za chvíli tady budou na prodej další bez ničeho... http://www.novinky.cz/krimi/372732-unaveny-ridic-si-v-praze-zdriml-zlodej-mu-sundal-drahe-hodinky-i-bryle.html Doufám, že okradený nebyl někdo místní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Za chvíli tady budou na prodej další bez ničeho...Je fascinující, jak někteří (a není jich málo) soudí celé fórum podle sebe nebo jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Je fascinující, jak někteří (a není jich málo) soudí celé fórum podle sebe nebo jak. Jo napsal jsem to něšťastně, uznávám... nemyslel jsem to tak a sypu si popel na hlavu... jen jsem chtěl upozornit na to, co se pánovi stalo... Naopak, jak jsem tady psal dříve, koupě čehokoliv použitýho, je skoro vždycky problematický. A to, jak zde místní členové věc vyřešili, bylo více něž gentlemanské... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Takže, vzhledem k tomu, že další odpověď jsem od Dušáka do dnes nedostal, uzavřu to informací, že ověřovat se dají pouze fyzicky donesené hodinky a že pokud to bude jen trochu možné, budu věci řešit u Hanáka v Brně, jehož přístup mi připadá serioznější. Jo a pravdě byl nejblíž Bandi.... :-) Odpověď od Dušáka na stížnost na ověření originality: Dobrý den, pane XXX, problém s koupí Vašich hodinek nás opravdu mrzí. Děkujeme za přiloženou komunikaci. Po detailnějším zkoumání a pročtení komunikace mezi Vámi a kolegou nedošlo z naší strany k žádnému pochybení. Posílal jste dotaz emailem se sériovým číslem na dotaz, zda hodinky nejsou kradené. Jelikož tento dotaz byl emailový, tam Vám kolega zkontroloval interní databázi naší firmy ( komunikace viz níže - standardní postup ), kde nemáme o těchto hodinkách vedený žádný záznam. Centrální databáze Breitling se dá kontrolovat pouze při fyzickém příjmu hodinek na servise, a proto Vám bylo doporučeno před koupí navštívit s prodejcem autorizovaný servis, aby se předešlo jakýmkoliv problémům. Pěkný den. Následně jsem psal ještě jeden mail, ale zřejmě už byl moc "ostrý", takže odpovědi jsem se nedočkal: Dobrý den pane XXXX, děkuji za rychlou odpověď, ale s vaší argumentací nemohu souhlasit a považuji ji za pouhou výmluvu. 1) Váš kolega mi doporučoval navštívit AD z důvodu ověření pravosti, nikoliv původu. 2) Dále jsem v dotazu uváděl, že hodlám nakupovat v zahraničí, takže asi nebylo reálné, před koupí přijít na kontrolu, navíc nechápu smysl ověřování ve vaší lokální databázi u zahraničního prodejce. A do třetice, ptal jsem se jak případně postupovat. Kdyby váš kolega napsal, že do databáze přístup nemáte a dle SN hodinky ověřit neumíte nemusel bych nyní tuto nepříjemnost řešit, ale chápu že takto to bylo mnohem jednodušší. S pozdravem Nicméně to s ověřováním v celosvětové databázi Breitling pouze u hodinek, které skutečně fyzicky mají k dispozici je pravda. Psal jsem dotaz na ověření před koupí i k Hanákovi do Brna a tady je odpověď: Dobrý den, děkujeme za Váš e-mail. Obracíte se na nás správně, jsme autorizovaným servisem pro hodinky Breitling. Váš požadavek chápu, ale bez toho, abychom hodinky měli v servise a hodinář provedl kontrolu, zda se jedná o hodinky odpovídající svým číslům a značce, nemůžeme nic potvrzovat. Pro jakékoliv další informace jsme Vám plně k dispozici. Pěkný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak to vypada, ze Dusak se zachoval taky spravne. Mne by ani nenapadlo chtit overit pravost pouze mailem s uvedenim cisla na vicku. Bez otevreni to neni zadne overeni. Jinak diky Secte za toto tema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak to vypada, ze Dusak se zachoval taky spravne. Mne by ani nenapadlo chtit overit pravost pouze mailem s uvedenim cisla na vicku. Bez otevreni to neni zadne overeni. Jinak diky Secte za toto tema.Budu vzdy dva nazory, ako sa zachoval... za mna - nespravne! V prvej vete vylucil kradnute zbozi... v dalsich dvoch sa venoval uz len pravosti, fejkom, cinskemu stroju a len kvoli tomu odporucal navstevu osobne... Keby hned napisal to iste co Hanak, alebo by sa ku kradnutemu radsej vobec nevyjadril, vyznelo a dopadlo by to iste lepsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Este ma napadlo... preco bol policii odovzdany aj remen, ked podla Hanaka to nebol original, teda asi nepochadzal z povodneho klenotnictva...\ano..viem, ze pri hodinkach za 75k sa na remen nepozera, ale v tychto veciach uradnych by malo ist o princip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 ceska policie to neresi, jen je zadrzela a vec predala nemecke policii, ktera bude urcovat dalsi postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Naprostý souhlas, tohle u Dušáka prostě nezvládli. Měli se zachovat stejně jako Hanák a nebo aspoň napsat zcela zřetelně, že to vyjádření které dali je pouze na základě jejich domácího zapisníčku a do centrální evidence se nepodívali. Z mého pohledu tady pro Dušáka není omluva. Upraveno 23. června 2015 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Po precteni odpovedi / vysvetleni od Dusaka, si skoro zacinam myslet, ze to proveril, zjistil corku a chtel nalakat Secta do obchodu, aby mohl hodinky "zabavit". Proste mi to tak pripada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Jsem přesvědčený, že Dušák jen chtěl být proklientsky vstřícný, ověřit "aspoň něco" a nedomyslel následky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Jsem přesvědčený, že Dušák jen chtěl být proklientsky vstřícný, ověřit "aspoň něco" a nedomyslel následky.ta nejjednodušší odpověď bývá ta správná. Souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Myslim, ze spravna odpoved je od hanaka. Narovinu rekl, ze to nejde.Dusak udelal chybu, kterou snad uz nebude opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Omlouvaní Dušáka v tomto případě není imho na místě. Kdo ví kolika lidem pomohli na kriminálku a záštita jakousi vlastní pseudodatabazi je mimo mísu. Po...li to na maximum a zajímal by mě názor těch, co jim dávají AD Breitling status. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 fakt je ten, ze kazdej AD ti rekne, ze overeni je mozne jen fyzicky, nikoliv mailem. ja jsem kupoval hodinky, kde v inzeratu stalo, ze overeny u AD, kdyz jsem videl ten canc, tak jsem seznal, ze to zadne overeni neni, minuleho majitele se zeptal, zdali souhlasi, abych dosel k Hanakovi, ze chci mit jistotu, a sectik souhlasil. to co se delo dal, to jsme ani jeden necekali. me teda vubec nenapadlo, ze by to mohla bejt levota, spis jsem mel strach, jestli to nejsou fakt dobry fejky, bo cinan je rok vod roku lepsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se