Foundryman Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 http://www.aukro.cz/item242107874_panske_hodinky_rolex.html ---------------------------------------- prodám pánské hodinky "rolex" nošené jen párkrát, nejsou poškrábané na baterku, která se musí vyměnit malé ciferníčky jsou jen atrapy dotazy na baruu@centrum.cz bohuzel to nejde lepe vyfotit:( -------------------------------------------- Nabonzováno
Jaem Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 PigyCZ napsal: popis aukce: . . . . . a samozřejmě jsou poháněny baterií, jak to u hodinek Breitling bývá. . . . . http://www.aukro.cz/item242886352_luxusni_...or_bentley.html - - bonz - - vyhodis dvermi, vrati sa oknom... http://www.aukro.cz/item243350445_luxusni_...or_bentley.html "LUXUSNÍ pánský chronoraphe od firmy BREITLING z edice BENTLEY MOTORS. Hodinky pocházejí z originální, limitované série for Bentley.Tyto hodinky nepostrádají nezbytné doplnky jako je křemíkové sklo, antiniklová povrchová úprava.Dále jsou nárazuvzdorné,vodotěasné, mají tři plnně funkční budíky a samozřejmě jsou poháněné baterií tak, jak to u hodinek Breitling bývá. JSOU ZCELA NOVÉ JEŠTĚ ZALEPENY V OCHRANNÝCH FOLIÍCH!!! Hodinky jsem dostal darem za zásluhy od firmy ve které pracuji , ale mi nesedí a hodinky nenosím."
JJ Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Jsem blbej, nebo to je nějaké kocourkovské specifikum? Vždyť toto je zcela evidentní trestný čin podvodu ve stadiu přípravy. To je to provozovatelům Aukra opravdu putna?
Pepino65 Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 (upraveno) Jaem napsal: vyhodis dvermi, vrati sa oknom... http://www.aukro.cz/item243350445_luxusni_...or_bentley.html ".... a samozřejmě jsou poháněné baterií tak, jak to u hodinek Breitling bývá. ... Midlochu, jako dlouho vydrží baterie v brajtlích? ...chronoraphe... tak nevím, jestli to nějaký pes rafe do času nebo to mělo být znáslinění času chrono rape. Upraveno 11. září 2007 uživatelem Pepino65
Pepino65 Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Jeden z nejskvělejších prodejců na aukru je frd500. Je to opravdová klasa mezi prodejci "luxusních" hodinek. E-mailem mi poslal i vzkaz, škoda že jsem ho svého času vymazal. Něco v tom smyslu, ať ho neseru a neruším mu blbými dotazy kšefty, že je tam od toho, aby vydělal. Úvod si dobře pamatuji: ... o co ti de ty cyhtraku.... (pravopisná chyba ponechána úmyslně).
Foundryman Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Ten frd500 právě prodává luxusní Rousseau za 10 litrů. Lidská blbost je nekonečná...
koblih69 Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Jaem napsal: vyhodis dvermi, vrati sa oknom... http://www.aukro.cz/item243350445_luxusni_...or_bentley.html "LUXUSNÍ pánský chronoraphe od firmy BREITLING z edice BENTLEY MOTORS. Hodinky pocházejí z originální, limitované série for Bentley.Tyto hodinky nepostrádají nezbytné doplnky jako je křemíkové sklo, antiniklová povrchová úprava.Dále jsou nárazuvzdorné,vodotěasné, mají tři plnně funkční budíky a samozřejmě jsou poháněné baterií tak, jak to u hodinek Breitling bývá. JSOU ZCELA NOVÉ JEŠTĚ ZALEPENY V OCHRANNÝCH FOLIÍCH!!! Hodinky jsem dostal darem za zásluhy od firmy ve které pracuji , ale mi nesedí a hodinky nenosím." Sakra to asi musel být zasloužilej pracovník.... mimohodem je tam Miyota a nebo jenom její kopie
B.F.G. Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 JJ napsal: Jsem blbej, nebo to je nějaké kocourkovské specifikum? Vždyť toto je zcela evidentní trestný čin podvodu ve stadiu přípravy. To je to provozovatelům Aukra opravdu putna? Nejsi blbej, je jim to opravdu docela putna. (nevím, za by ten smajlík neměl spíš brečet)
JJ Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 B.F.G. napsal: Nejsi blbej, je jim to opravdu docela putna. (nevím, za by ten smajlík neměl spíš brečet) No jo, tak já až se budu zase někde v letadle nudit, sepíšu nějaké to trestní oznámení, ať je nějaká legrace :-)
hciq Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 JJ napsal: No jo, tak já až se budu zase někde v letadle nudit, sepíšu nějaké to trestní oznámení, ať je nějaká legrace :-) Tak to od něj někdo kupte, hošan šlápl tímto inzerátem 2x do hovna. Pokud to na něj někdo podá tak bude mít o zábavu postaráno.
kulix Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Odesláno 12. září 2007 vidím, že už Aukro dělá čistky..Konečně..
boo-beek Odesláno 12. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2007 kulix napsal: vidím, že už Aukro dělá čistky..Konečně.. K zalozeni tohodle vlakna me vedlo hlavne to, jak si nekteri stezovali, ze aukro je na nic, ze tam jsou akorat sami levaci... Na aukru uz jsem par fajn veci koupil, tak jsem si rekl, ze by nebylo uplne od veci ho pravidelne cistit To je Cistic Viktor...
koblih69 Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Odesláno 12. září 2007 boo-beek napsal: K zalozeni tohodle vlakna me vedlo hlavne to, jak si nekteri stezovali, ze aukro je na nic, ze tam jsou akorat sami levaci... Na aukru uz jsem par fajn veci koupil, tak jsem si rekl, ze by nebylo uplne od veci ho pravidelne cistit To je Cistic Viktor... Nejsou většina mojich hodinek je z Aukra - mám zasebou cca 40 prodejů a nákupů a jako v každém systému se občas najde vykuk, ale obecně je to super portál.
boo-beek Odesláno 12. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2007 koblih69 napsal: Nejsou většina mojich hodinek je z Aukra - mám zasebou cca 40 prodejů a nákupů a jako v každém systému se občas najde vykuk, ale obecně je to super portál. Jj, dyt ja vim - taky mam za sebou par (myslim opravdu jen par) nakupu a prodeju a zatim spokojenost. Psal jsem, ze nekteri se tu nechali slyset, ze takove je cele aukro... Tohle ma vest k prubeznemu cisteni aukra od moru zvany F**E (ani napsat uz to nemuzu! )...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se