Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte!

Viete mi poradiť? Chodím po svete a hľadám také hodinky,ktoré by si automaticky nastavili miestny čas a zároveň ukazovali SEČ. Ľahké,prehľadné,kvalitné s pekným designom. Kvalitná firma,pohon,atď.

Ďakujem!

Odesláno (upraveno)

Kolik chceš investovat? Těmhle požadavkům vyhovujou nějaký hodinky tahající polohu z GPS, tedy třeba nějaký Astrony:

http://www.seikowatches.com/press_release/2015/RLS1503-01/index.html

...nebo nějakej ekvivalent od Casia či Citizenu. Třeba ty Astrony lehký asi i docela budou (titan), malý nejspíš ne, protože v nich bejvá nacpanej solární panel, anténa apod. Ty novější Astron chrona jsou myslím o chlup menší než starší modely.

Astron-blue-560.jpg

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno (upraveno)

Ty omegy jsou jen normální anadigi soláry bez jakejchkoli pokročilejch funkcí, zabalený do marketingový omáčky a vysoký ceny, ne? Pokud vím, seřizovat se podle polohy neuměj...

Odesláno (upraveno)

Tak jsem na X33 koukal zbezne a reknu to radsi nezne.

Korunka je nejaka divna :-(. Kompletne to degraduje cely hodinky na uroven bastlu na kolene...

Upraveno uživatelem farkyostrava
Odesláno

Teď na to koukám, jsem čekal trochu víc funkcí od Omegy.

No nic, do letadla jsou stejně nejlepší GMT, sám se ti seřídí mobil ;-)

1963-Rolex-GMT-Master-Pan-Am.jpg

Rolex-GMT-Concorde.jpg

1956-Rolex-GMT-Master.jpg

CYGMT-II-adv..jpg

Odesláno

Kolik chceš investovat? Těmhle požadavkům vyhovujou nějaký hodinky tahající polohu z GPS, tedy třeba nějaký Astrony:

http://www.seikowatches.com/press_release/2015/RLS1503-01/index.html

...nebo nějakej ekvivalent od Casia či Citizenu. Třeba ty Astrony lehký asi i docela budou (titan), malý nejspíš ne, protože v nich bejvá nacpanej solární panel, anténa apod. Ty novější Astron chrona jsou myslím o chlup menší než starší modely.Astron-blue-560.jpg

Presne si sa trafil! Tie modré! Presne tento štýl!

Odesláno (upraveno)

Pokud jde vyloženě o ukazování dvou časovejch zón zároveň aniž bys to musel nějak odvozovat z tý lunety, mrknul bych na nějakej ten dual time model. Pokud se ti líběj modrý, tak třeba tyhle:

SSE053

se-052-seiko-astron-watch-gps-solar-dual

Na tom subciferníku na šestce máš domácí čas, včetně AM/PM indikátoru vpravo od toho. Cenu bych počítal tak kolem 2000 eur, ale nezkoumal jsem to.

Odesláno

Áno,potrebujem to v robote. Viem existovať aj bez toho,ale keď už,tak nech to vedia. Jeden pohľad na hodinky a mám údaje.

Modré prevedenie sa mi páči.

Škoda,tie predošlé sa mi viac páčili,ale aj tieto sú pekné. V stredu až piatok som v japonsku,tak skúsim popozerať nejaké obchody. Musím ich vyskúšať na ruke,nech nemám na ruke tehlu ;)

Odesláno

Otevři si ten link v mým prvním příspěvku, jsou tam všechny modely těch dual timů, dole jsou specifikace. Některý maj ocelový pouzdro, některý jsou titanový, případně s keramickejma prvkama. Ty titanovky budou o něco lehčí.

Jinak možná i na těch ostatních modelech existuje možnost zobrazení druhý časový zóny, moc se v těch jejich funkcích nevyznám...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...