Přejít na obsah

Auto - odstraňování důlků metodou PDR

Doporučené příspěvky

Ahoj, nemáte někdo osobní zkušenost?

Na střeše mám maličký důlek způsobený nějakým odlétlým dřevěným špalíkem (nebo co to bylo), který mi zavadil o zadní část střechy (resp. začátek pátých dveří) během jízdy po D1 (shodou okolností při cestě pro nové hodinky:-)). I když se nejedná o nic velkého, tak přemýšlým o opravě (přece jen auto je jen 8 měsíců staré). Narazil jsem na metodu PDR, tak by mě zajímalo, jak moc funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Můžu doporučit. Tchán měl minulý rok na autě přes 400 důlků po kroupách. Metodou PDR mu z toho zase udělali nové auto. Ať jsem hledal jak jsem chtěl, tak jsem po tomto zákroku na karoserii nic nenašel. Ono ale asi bude záležet i na profesionalitě a zkušenostech servisu, kterému to svěříš... Tchán to měl u distributora Opel v ČB - Milan Král.

Odkaz ke komentáři

Mně tak opravujou dveře, obouchané od vedle parkujících debilů. Strašně mě to vždycky naštve, ač je to naštěstí tak jednou za rok-dva. Zatím vždycky bez jediné stopy..

(Ale 400 důlků po kroupách je maso.. - i kdyby to bylo ve skutečnosti jen 50).. Na kolik ho ta oprava přišla? To musela bejt raketa..

Odkaz ke komentáři

400 důlků po kroupách je maso.. - i kdyby to bylo ve skutečnosti jen 50).. Na kolik ho ta oprava přišla? To musela bejt raketa..

Ono jich bylo ve skutečnosti víc. Ale přední kapota šla na výměnu - tam se nepočítalo. A na střeše a levém boku přestal pojišťovák počítat a malovat žlutou fixou při čísle 350. Nad tento počet to jde paušálem. Faktura, pokud si vzpomínám, byla kolem 150 litrů. Naštěstí tchán měl dobrou pojistku, tak platil jen 5000 spoluúčast.

Odkaz ke komentáři

dela to http://www.doktor-dulek.cz/ a ten vobjizdi servisy, distributory apod. bavoraka sem dal do renocaru, dr dulek prijel a udelal, spokojenost.

super, díky

tam směřuje moje druhá otázka - máte nějaký osobně prověřený PDR servis (Praha a okolí)?

edit: koukal jsem na toho doktora důlka a vypadá to zajímavě, nafotím a pošlu ji poptávku na nacenění, jen je škoa, že jsou až z HK (to pak bude doprava stát skoro tolik co oprava:-))

Upraveno uživatelem svobod3
Odkaz ke komentáři

A nevíte náhodou co s lakem, když vám nějaká p..a objede celý bok auta až na kov, pro jistotu ještě křížem...? (a utrhá stěrače)

Prevence je neparkovat magorovi na jeho místě, následně zavolat policii, protože to je škoda za desítky tisíc (dle auta) a pak to dát do servisu a na pojišťovnu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...