svobod3 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Ahoj, nemáte někdo osobní zkušenost?Na střeše mám maličký důlek způsobený nějakým odlétlým dřevěným špalíkem (nebo co to bylo), který mi zavadil o zadní část střechy (resp. začátek pátých dveří) během jízdy po D1 (shodou okolností při cestě pro nové hodinky:-)). I když se nejedná o nic velkého, tak přemýšlým o opravě (přece jen auto je jen 8 měsíců staré). Narazil jsem na metodu PDR, tak by mě zajímalo, jak moc funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Můžu doporučit. Tchán měl minulý rok na autě přes 400 důlků po kroupách. Metodou PDR mu z toho zase udělali nové auto. Ať jsem hledal jak jsem chtěl, tak jsem po tomto zákroku na karoserii nic nenašel. Ono ale asi bude záležet i na profesionalitě a zkušenostech servisu, kterému to svěříš... Tchán to měl u distributora Opel v ČB - Milan Král. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 dela to http://www.doktor-dulek.cz/ a ten vobjizdi servisy, distributory apod. bavoraka sem dal do renocaru, dr dulek prijel a udelal, spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Mně tak opravujou dveře, obouchané od vedle parkujících debilů. Strašně mě to vždycky naštve, ač je to naštěstí tak jednou za rok-dva. Zatím vždycky bez jediné stopy.. (Ale 400 důlků po kroupách je maso.. - i kdyby to bylo ve skutečnosti jen 50).. Na kolik ho ta oprava přišla? To musela bejt raketa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 400 důlků po kroupách je maso.. - i kdyby to bylo ve skutečnosti jen 50).. Na kolik ho ta oprava přišla? To musela bejt raketa.. Ono jich bylo ve skutečnosti víc. Ale přední kapota šla na výměnu - tam se nepočítalo. A na střeše a levém boku přestal pojišťovák počítat a malovat žlutou fixou při čísle 350. Nad tento počet to jde paušálem. Faktura, pokud si vzpomínám, byla kolem 150 litrů. Naštěstí tchán měl dobrou pojistku, tak platil jen 5000 spoluúčast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 V rodině se takhle opravovala Toyota po kroupách v Chorvatsku. Účet cca přes 120 TCZK z pojistky a poznat nebylo nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) dela to http://www.doktor-dulek.cz/ a ten vobjizdi servisy, distributory apod. bavoraka sem dal do renocaru, dr dulek prijel a udelal, spokojenost. super, díkytam směřuje moje druhá otázka - máte nějaký osobně prověřený PDR servis (Praha a okolí)? edit: koukal jsem na toho doktora důlka a vypadá to zajímavě, nafotím a pošlu ji poptávku na nacenění, jen je škoa, že jsou až z HK (to pak bude doprava stát skoro tolik co oprava:-)) Upraveno 15. června 2015 uživatelem svobod3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Dr dulek, delal mi Roomstera po kroupach v chorvatsku a auto jak nove.Auto jsem daval do autorizaku na pojistku (heller) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Tusim, ze dela celou cr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Já měl zdvojenou ránu na dveřích řidiče dokonce v lomu plechu a absolutně bez chybičky. Šli tam přes spuštěný okno ani nic nevymontovávali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 jen je škoa, že jsou až z HK (to pak bude doprava stát skoro tolik co oprava:-)) Oslov je a nech si to nacenit. Zároveň se s nimi můžeš domluvit, kde v Praze ti to udělají. Nemusíš do HK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Jj, on mi to delal v Ostrave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Super, díky. Vidím, že se specializujou na celou ČR a dělají jen toto, takže by v tom mohli být opravdu dobří:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Ahoj, ja mel nekolik aut tady a spojojenost. Maji to ve Vestci u Prahyhttps://www.renovecars.cz Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Já nechával opravovat jeden větší důlek v Praze u Vinicars a v naprosto v pohodě. Nechával jsem jim tam auto do druhého dne, vše udělali a pojišťovna to pak bez problému zaplatila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Mnichovo Hradiste pan Coufal.dr.Dulek je drahej jako prase! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Ahoj, ja mel nekolik aut tady a spojojenost. Maji to ve Vestci u Prahyhttps://www.renovecars.cz To je neuvěřitelný co tam dokážou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 A nevíte náhodou co s lakem, když vám nějaká píča objede celý bok auta až na kov, pro jistotu ještě křížem...? (a utrhá stěrače) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Zabít. Ale to je možná málo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 A nevíte náhodou co s lakem, když vám nějaká p..a objede celý bok auta až na kov, pro jistotu ještě křížem...? (a utrhá stěrače) Prevence je neparkovat magorovi na jeho místě, následně zavolat policii, protože to je škoda za desítky tisíc (dle auta) a pak to dát do servisu a na pojišťovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se