marecenator Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Jedna z piatku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Dobré ráno z DDR! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Hyc jak cyp. Ještě že se mi zařezávaj jen hodinky a né spoďáry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Doma jsem odvážnej, ale jestli s touhle barvou vylezu mezi lidi, tak to se ještě uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Prosimtě... Si stejně nikdo nevšimne. A když, tak jedině chronomagoři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 :) Ta oranžáda bije do vočí, dokonce i manželka se mne ptala jestli jsem si ZAS koupil nový hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Už jsem v tomhle vlákně dlouho nebyl, tak to napravím aspoň jedním cvakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Tahle kombinace s tahem je tedy paradni, ikdyz verim ze to extra zelezo uz bude na ruce cejtit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Je to překvapivé, ale tyhle hodinky nejsou ani s tahem nijak extrémně těžké. Nosí se velice příjemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Přesně, o Déčkách na tahu na ruce vůbec nevím. Asi jsem ošlehanej těžšími kladivy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Obilí, most a dveře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Rychlej ranní basket se synkem a pak šupem do práce, o 2h pozdějc než obvykle. Teď koukám, že mám na skle jeho paleček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Mimochodem ta fotka v obilí je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 (upraveno) Do práce modráky... Upraveno 12. července 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Děkuji za pochvalu obilovin Mimochodem ta fotka v obilí je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se