tano Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Ale nejsi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Hezký, teďs to, tano, zachránil - a originální foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Neboj, sledujem tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Ústavní péče..není nad šunkofleky Nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale zkusil bych tah pokud by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Přes tejden nestíhám fotit, tak to musím aspoň teď napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Jak vidím, tak tenhle víkend patří Déčkový vlákno mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Je čas na změnu. Zatím mi ale stačí jen jinej řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Taky plánuju, že ty svoje zase chvíli ponosím na řemenu. Ono to z nich udělá úplně jiný hodinky. Asi příští víkend fakt přezuju. Jakože na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Jj. Je to tak. Řemeny jim náramně sluší.Například tenhle krásně parinující od Mistra Anely :. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Tak zase po tejdnu. A do zejtřka chci přezout na ten řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Na co remen, kdyz mame tah, remen si nech na psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Bohužel, není pes Ale ne, už jsou na řemenu, zejtra udělám za světla foto a postnu to sem. Jsou z nich úplně jiný hodinky. Tak jak mám obecně rád tahy, tak musím říct, že řemej jim přidá na výraznosti a kontrastu. Červený prošití ladí k červený vteřinovce a dvanáctkovýmu indexu dokonale. Jsem totálně spokojenej a to jsem je neměl na pracce skoro dva roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Rad se necham prekvapit, ja jsem tahovej a na gumovy remeny.Na tyhle maly Damasko nedam dopustit, prtave a odolne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Pánové, ale dráždite tými Damaskami. DA38 a aj DA34 na ťahu fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Jak jsem včera avizoval, přezul jsem. A to nadšení, jaký nad nima opět převládlo, to si fakt nedokážu vysvětlit. Před rokem už jsem je málem odepsal. Tak v tuhle chvíli říkám, že je lepší řemen. Ale v okamžiku nasazení tahu to bylo přesně opačně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Odpolední relax se šálkem kávy. Řekl bych že hnědej řemen jim sekne víc než origoš.Jen si furt nemůžu zvyknout na zapaplaný sklo a to je furt pucuju ubrouskama na brejle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Taky jsem zkoušel pár jinejch řemenů, ale origoš mi zatím vyhovuje nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Ta kůže jim sekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se