siwi Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 D na pohovce a se svatozari:). Sakryš, těm tvým Déčkům na tahu to sluší čím dál víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Sakryš, těm tvým Déčkům na tahu to sluší čím dál víc...Dekuji Vojto, kdybych umel fotit jako Ty..., tak mozna i o trochu vice;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Ale ne. Prostě je to tak, že s tím tahem udělalo Damasko dobrý tah Udělá z nich úplně jiné hodinky. Na fotkách mi Damaska na kůži vždycky připadaly jako hračka (v reálu to tak není, měl jsem možnost se přesvědčit). Ve spojení s náramkem je to ale dospělá fortelná hodinka i na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Osobne se mi moc libi, jak kluci meni remeny, ta skala barev a variaci je uchvatna. Jenze ja jsem tahovej, max. guma ( na hodinkach .), vlitnu s nima do deste, sprchy a prachu a jdu dal proste. Z tohoto duvodu jsem odsouzen k monotonu zeleza:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Tak to máme stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Tak to máme stejně Ja to dobre vim, proto jsem to pisal:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 (upraveno) Posielam pozdrav este z vikendu... prechadzka lesom, Damaska na perlone, stale ma to bavi s nemeckymi dnami Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 28. září 2015 uživatelem Ivanhoe34 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Hry v lentilkach a nakonec dobre umyt-pod vodou:). Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 pekne lentilko hratky. toto raz doma vyskusame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 A co teď s Lentilkama. Budeš je jíst sám nebo je dáš dětem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Alexion: diky, jen lentilky z Lidlu:)Siwi: skoro vsechny jsem snedl, deti ale take neco dostaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Konecne prisiel remen od Janka a je supeeer:) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 20/16 je najpohodlnejsia varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 prispejem touto skromnou foto seriou - moje definitivne hodinky. Nasiel som co som hladal... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 ani sa ti necudujem, fakt su dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Fotky pekne clovece! A Janko, ty jeste zijes? Kde se schovavas? Doufam ze se brzy uvidime! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 ides aj ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Ano prosim! Uz se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 ja som od zaciatku roka v jednom kole. prace je uz pomaly aj pre dvoch a do toho vecna praca okolo baraku, takze vyrazne ubudlo casu na chronomag.. ale na zraz a vieden sa uz tesim jak maly janko. urcite sa uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Super, ja asi jen kaleni, do vidne pojedu o tyden pozdeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se