Toblin Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Já mám Déčka momentálně v lázních, ale už se na ně moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Tak zase na chvilku mezi vas, panove.. tady je mi stejnak nejlip!:) Stary dobry ice-hardened konradovky uz ocividne nebudou, takze i kdyz todle neni uplne muj vysnenej model, sem rad, ze ho mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Pěkné to máš. Navíc, pravidelná úterní připomínka vlastní smrtelnosti činí člověka zajisté kvalitnějším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 V 28. 5. 2022 v 21:12, Dagoberd napsal: Furt. Hezký, moc pěkný, porád na ně civím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 @jvnr díky, černou verzi můžu s klidem doporučit, coating je i po letech bez škrábanců, obyč. ETA funguje bez problémů, čitelnost ultimátní, vadí mi jen vnější AR - furt je to zapaplaný... Navíc jsou v podstatě neprodejný, takže v podstatě hodinky na celý život Ne, že bych nehledal dál, ale vždycky v porovnání zvítězí stará Dčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Tyhlety ledově ztužený konrádovky neprodávat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 @Toblin Tydlety tvoje bily sou supr a odstranujou relativni nedostatek tech klasik, tedy lumi. Kdybys mel chut zkusit misto nich cernej cifr, ozvi se..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 @Micey Da37 jsou srdcovka. Drží si rekord, pač je mám nejdýl ze všech hodinek. Pořád mě baví a mám k nim i hafo řemenů. Ještě mě napadlo, že jsou to vlastně moje jediný s bílým ciferníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Doufám, že v červenci se tu s nima taky opět vytasím Jo a podruhý už je určitě neprodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 14 hodinami, Radik napsal: Doufám, že v červenci se tu s nima taky opět vytasím Jo a podruhý už je určitě neprodám Predať nemusíš, môžeš ich aj vymeniť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Taky se s dovolením pochlubím. Před pár měsíci jsem koupil tyhle Damaska a zatím maximální spokojenost. Pohodlné, odolné, zajímavé (aspoň pro mě ), ale ne prvoplánově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 8 hodinami, Diablo1st napsal: Predať nemusíš, môžeš ich aj vymeniť I na tohle si musím dávat velký pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 home office.. a je mi úplně buřt, že není pondělí.. @prky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Pěhné. Má to atmosféru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 @siwi ahoj siwi, díky, od mistra foťáku pozitivní zpětná vazba potěší. Neměli byste tip na kvalitní khaki nato s černým hardware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 (upraveno) sr*t na nato, starej plesnivej řemen od @Anela jim stejně sluší nejvíc.. Upraveno 26. června 2022 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Made in Hungary 1966 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se