MJ. Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 jj přímo ok Damaskoidní famílie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Musím se pochlubit novým "dřevem" od Janka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Hratky s vodou, foceno jen mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 ice hardened Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 @tano: Nemáš toho kyklopa ňák šejdrem? A bublinky v té mega kapce jsou taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 @tano: Nemáš toho kyklopa ňák šejdrem? A bublinky v té mega kapce jsou taky super Mam Siwi, to vis tlucou to ve sklepe a obcas jim to nesedi:). Jsou to lajdaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Já vím, noční směna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Mobilovky z dnesniho toulani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robitusi Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Tak ja ich nešetrim,dostávajú zabrať doma aj v robote,nerád ich dávam dole,oddychovali iba keď som žaboval makadam. Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem Robitusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Tak ja ich nešetrim,dostávajú zabrať doma aj v robote,nerád ich dávam dole,oddychovali iba keď som žaboval makadam.IMG_20151204_110502.jpga dobre robis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biamonti Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Dnes už půjdem do hajan, ale zítra si s nima pohraju a snad bude i nejaky pořádný snímeček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biamonti Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Vím, že s jídlem by si člověk neměl hrát, ale nemohl jsem odolat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Vím, že s jídlem by si člověk neměl hrát, ale nemohl jsem odolat :-D Sis nehrál, ale tvořil. Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ja pise siwi, mas to paradni Luky, uz se tesim, az je uvidim;). Jsou to imho paradni hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Já bych rád viděl jakákoliv Déčka na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Taky bych je na tahu rad osahal. Fotky me zatim nepresvedcuji...u DA36 a ostatnich v tehle rade. U lunetovych D to je jasne, tam mi ten tah sedi, ale tady furt nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Taky bych je na tahu rad osahal. Fotky me zatim nepresvedcuji...u DA36 a ostatnich v tehle rade. U lunetovych D to je jasne, tam mi ten tah sedi, ale tady furt nevim...A proto je na vyber, kazdemu sedi neco jineho. Plne chapu cleny, co davaji prednost kuzi, nebo nato paskum. Myslim, ze se ten tah prilis demonizuje:), je to tah jako kazdy jiny, jen z matrose jako pouzdro. Jen, muzu rict, ze se snadno sklada a upravuje. I ja, takovy nesika, na to hned prisel, co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) To neni o demonizovani, jen nevim jestli se mi na DA36 libi Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) To neni o demonizovani, jen nevim jestli se mi na DA36 libi Vsak to chapu, co clovek, to nazor. Ja jsem vyslovene tahovej. Proste mi nebavi mit tool hodinky a dat si sprchu a resit mokry pasek, to i pri mem zamestnani. Vjecne venku, v desti, prachu, slunci. Jinak ty kuze se mi libi a zeru je, ale nemohu si to dovolit;). Edit: kaslu na to, co se nekomu libi. To bych si nemohl ty Damasko ani koupit, jelikoz se nelibi, malokdo je tuto firmu rad a lidi spis irituje. Jsem vlastne na to hrdy, ze tak je:). Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ja jsem taky tahovej, jen tady si nejsem jisty. Mam je tak zazite na kuzi, ze proste nevim Co se prakticnosti tyce, tah je jasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se