Ivanhoe34 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Velmi dobre to vyzera na tom kaucuku.Btw ja som si dnes objednal DA36 black:)) Diky, v SZ som ti este vcera poslal dalsie detaily... Ale coze??? ty ides Planujes si nechat klasicku aj ciernu verziu, alebo uvidis casom asi... Pridam este jednu foto, tentokrat nehodinkovy kusok Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Ivane, ta guma vypada sakra dobre!!! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 ...ale tah je tah! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Ivane, ta guma vypada sakra dobre!!! . Diky a super sa nosi. Pred casom by som nebol povedal ze si na tento typ remienku tak rychlo zvyknem ...ale tah je tah! Ano, nepochybne. Je na pohlad skvely. No nechce sa mi tak nasiroko otvorit penazenku a hlavne - zapastie mi pocas dna podla tepla-zimy meni obvod a tah bez okamzitej mikroregulacie by mi robil problemy. No nastastie, nema a nevnima to kazdy tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Damasko DA46 mám druhý týden a líbí se mě čím dál víc , ještě jsem doobjednal origo řemen s překlápěcí sponou, bohužel není skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Krasne fota pane a jen to sem davej pod tlakem. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Díky Tano, až bude nějakej nápad...mám to všechno na jedno "brdo", těším se až se to začne venku zelenat a vyrazím s hodinkama do lesů. tam jsou úplně jiný možnosti k focení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Po dlhom case pridam aj ja nieco. Je radost sa na ne pozerat aj po skoro 2 rokoch nosenia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Nedava smysl rozsirovat sbirku, kdyz lze upgradovat konkretni kousky. Tak jeden cerstvy mobilovy neumelecky rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Radik: bozi jsou!!! Jake mame pocity a postrehy? I za ten rychlocvak diky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jsou naprosto uzasny a bez vahani bych si je vybral v tyhle sestave jako jediny a definitivni. Seiko sumo oproti nim pusobi jako cihla na ruce, zatimco decka prakticky necitim. Tah je zpracovany precizne a k pouzdru hodinek padne dokonale. Na Da34kach jeste Vic podtrhuje jejich jednoduchost, dokonce ani spona neni zespodu vubec videt a cely tah pusobi krasnym celistvym dojmem. Z Toho mi vyplyva, jak jsem zatim poznal, pro me zatim obtiznejsi rozepinani, ale snad najdu grif jak na to. Celkove ale velka parada. Damaskum se tah opravdu povedl a jeho prizpusobeni diky sroubkum a dodanemu nastroji zvladne opravdu kazdy. Zadne vytloukani stezejek Tu nehrozi a vsechno do sebe dokonale zapada. Dlouho jsem vahal hlavne kvuli cene, ale jsem rad, ze jsem se k tomu nakonec rozhoupal a nesel bezhlave treba do dalsich hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jak jsi napisal musim ve vsem souhlasit i s tou cenou, ktera je vyssi to je fakt. Nadruhou stranu, kdo ma rad tahy a tyhle hodinky, tak to koupi. Ten drif najdes, neni to zadna veda. Uzivej a nekdy sem soupni fota . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Radik: Dobře jsi se rozhodl. Ten tah k nim sedne perfektně. Dobře, že ho Damasko začalo dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Po dlhom case pridam aj ja nieco. Je radost sa na ne pozerat aj po skoro 2 rokoch nosenia... parada Janko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Tak jsem tu Tano procházel fotky a všimnul jsem si, že jsi asi jedinej co má na cifru Germany, jsou kupovaný napřímo u Konráda nebo sis to vybral a zadal do požadavku ? Je to vcelku jedno, jen mě to docela praštilo do očí a vcelku se mě to líbí...jinak jsem byl ve čtvrtek v Chronoshopu pro winder a nechal jsem si ukázat Damaska na tahu, v reálu je fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Tak jsem tu Tano procházel fotky a všimnul jsem si, že jsi asi jedinej co má na cifru Germany, jsou kupovaný napřímo u Konráda nebo sis to vybral a zadal do požadavku ? Je to vcelku jedno, jen mě to docela praštilo do očí a vcelku se mě to líbí...jinak jsem byl ve čtvrtek v Chronoshopu pro winder a nechal jsem si ukázat Damaska na tahu, v reálu je fakt super! Kupoval jsem je v Chronoshopu, taky to nechapu a rovnez se mi to libi. Pritom ale na strankach Konrada je maji s made in germany, ze jo? Takze tah se Ti libil? Pokud muzes, tak jdi do nej!!! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jojo, časem na na něj dojde, teď jsem zase trochu vykrvácel s dvouma kvalitníma Windrama....ale musel jsem do nich, ať mají ty moje "tikadla" trochu komfortu když se na ně nedostane s nosením...zastavovat je nechci a Damaskům to v tom Wolfovi fakt sekne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jojo, časem na na něj dojde, teď jsem zase trochu vykrvácel s dvouma kvalitníma Windrama....ale musel jsem do nich, ať mají ty moje "tikadla" trochu komfortu když se na ně nedostane s nosením...zastavovat je nechci a Damaskům to v tom Wolfovi fakt sekne.. Tak budu drzet palce . Proc tam mam jako 1 made in ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Seš vyvolenej...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) Seš vyvolenej...! Jo to jo , vyvolenej vul. Edit: vazne, nevis? Nebo nekdo nevi to? Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se