Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Vážně netuším, příští týden jdu do Chronoshopu, tak se na to schválně zeptám...ale spíš je to asi souhra náhod, že na tebe zrovna vyšli, moc jich určitě nebylo.....jiný jsem tu neviděl.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jasny, zkus se optat. Jinak u mne bude stridani strazi opacnym smerem, Decka pujdou za par dni na ruku :) .

Odkaz ke komentáři

Někde sem čet že "made in Germany" je na novejch sériích.

Vzhledem k tomu jakej maj v reichu v kanclu bordel, tak bych se nedivil kdyby poslali místo starších sérií novější kousek, a pak zase posílali starší.

Za sebe sem rád že tam ten nápis nemam, přijde mi trochu rušivej.

Tah pěknej Radiku, já mam furt blok si ho dodatečně pořizovat za 16 (nebo na kolik to vyjde)

Upraveno uživatelem MJ.
Odkaz ke komentáři

dufi, co znamena tych 300 na windri? dokopy, alebo kazdym smerom 300?

Ahoj, to znamená, že mám nastaveno 300 otáček doleva + 300 otáček doprava, pokud dáš obousměrný nátah, tak se to násobí...tato ETA má doporučeno 650 otáček denně, těch 600 /2x 300/ jí  v pohodě stačí...

Odkaz ke komentáři

Krasny!!! Gratulace ;). To made in, nema chybu. Velka hrdost, ze je mam. Ja od zitra jedu na D vlne.

Jak to je s tim made in, vime?

Edit: moje moc nerachtaji.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Díky, ohledně nápisu jsem vznesl dotaz a čekám odpověď...jak bude vědět, tak dám info...

Taky dik.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

z důvěrných zdrojů vím, že germany se píše jenom na hodinky z 10% vyrobených v germany (jedná se o právě o číselník x tiskárna ve východním berlíně)  ...... všechno ostatní je z okolí šanghaje

Odkaz ke komentáři

z důvěrných zdrojů vím, že germany se píše jenom na hodinky z 10% vyrobených v germany (jedná se o právě o číselník x tiskárna ve východním berlíně) ...... všechno ostatní je z okolí šanghaje

Jestli to dobre chapu, tak ty ciselniky s napisem made in germany jsou nemecky a ty bez jsou z ciny? Niceho jineho se to netyka?

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Teď jsem dostal email od pana Sivka z Chronoshopu, je to jen věc designu a postupně to mají mít všechny modely, jinak předpokládám, že Damasko jinde než v Německu nevyrábí, jediný co není z "Něměc" je strojek ETA...

Odkaz ke komentáři

Tak kluci, jak to je? Muze nekdo uvolnit vice info. Osobne si myslim, ze to je burt, kde se to vyrabi, ale at vime co a jak.

Odkaz ke komentáři

takže to je jak sem psal vejš..

Zda se to nepravdepodobnejsi, to je fakt.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...