dufi Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Vážně netuším, příští týden jdu do Chronoshopu, tak se na to schválně zeptám...ale spíš je to asi souhra náhod, že na tebe zrovna vyšli, moc jich určitě nebylo.....jiný jsem tu neviděl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Uloženo...na pár dní jdou na ruku jiný hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Jasny, zkus se optat. Jinak u mne bude stridani strazi opacnym smerem, Decka pujdou za par dni na ruku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 dufi, co znamena tych 300 na windri? dokopy, alebo kazdym smerom 300? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Střídání stráží je u mě poslední dobou trochu chaotický... Letošní cíl: žádný nový hodinky (?!), maximálně povýšení stávajících. Tak první "zářez" (nějak mně to focení nejde jak bych si představoval). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 (upraveno) Někde sem čet že "made in Germany" je na novejch sériích.Vzhledem k tomu jakej maj v reichu v kanclu bordel, tak bych se nedivil kdyby poslali místo starších sérií novější kousek, a pak zase posílali starší.Za sebe sem rád že tam ten nápis nemam, přijde mi trochu rušivej. Tah pěknej Radiku, já mam furt blok si ho dodatečně pořizovat za 16 (nebo na kolik to vyjde) Upraveno 25. ledna 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 dufi, co znamena tych 300 na windri? dokopy, alebo kazdym smerom 300?Ahoj, to znamená, že mám nastaveno 300 otáček doleva + 300 otáček doprava, pokud dáš obousměrný nátah, tak se to násobí...tato ETA má doporučeno 650 otáček denně, těch 600 /2x 300/ jí v pohodě stačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Dnešní návštěva v Chronoshopu - mladej pořídil 36ky a mají "Made in Germany" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 A pro zasvěcený "RACHTAJ" jako blázen .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 (upraveno) Krasny!!! Gratulace . To made in, nema chybu. Velka hrdost, ze je mam. Ja od zitra jedu na D vlne.Jak to je s tim made in, vime? Edit: moje moc nerachtaji. Upraveno 25. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Díky, ohledně nápisu jsem vznesl dotaz a čekám odpověď...jak bude vědět, tak dám info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Tak jsem si uvědomil, že Déčka nějak zanedbávám. Jdu je hodit do vrtiče na ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Díky, ohledně nápisu jsem vznesl dotaz a čekám odpověď...jak bude vědět, tak dám info...Taky dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 z důvěrných zdrojů vím, že germany se píše jenom na hodinky z 10% vyrobených v germany (jedná se o právě o číselník x tiskárna ve východním berlíně) ...... všechno ostatní je z okolí šanghaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Jedna pár dnů starší Damestu s lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 (upraveno) z důvěrných zdrojů vím, že germany se píše jenom na hodinky z 10% vyrobených v germany (jedná se o právě o číselník x tiskárna ve východním berlíně) ...... všechno ostatní je z okolí šanghajeJestli to dobre chapu, tak ty ciselniky s napisem made in germany jsou nemecky a ty bez jsou z ciny? Niceho jineho se to netyka? Upraveno 25. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Teď jsem dostal email od pana Sivka z Chronoshopu, je to jen věc designu a postupně to mají mít všechny modely, jinak předpokládám, že Damasko jinde než v Německu nevyrábí, jediný co není z "Něměc" je strojek ETA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Tak kluci, jak to je? Muze nekdo uvolnit vice info. Osobne si myslim, ze to je burt, kde se to vyrabi, ale at vime co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 je to jen věc designu a postupně to mají mít všechny modelytakže to je jak sem psal vejš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 takže to je jak sem psal vejš..Zda se to nepravdepodobnejsi, to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se