tano Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Hm, fakt moc pekne. Jak Ti slapou presne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Hm, fakt moc pekne. Jak Ti slapou presne? Vloni jsem je měl těsně před koncem záruky na seřízení, protože mi dělaly -25/den. Teď budou určitě přesnější, ale zatím jsem to cíleně neměřil. Jinak jak hodnotíš rezervu nátahu Damasko (ETA) vs. Steiny (Soprod), potažmo účinnost nátahu? U Steinů jsem je dal v pátek ráno asi na 3 hodiny z ruky a dneska ráno koukám a stojí. Tak si říkám, jestli jsem byl fakt tak línej a nedal jim dost pohybu, nebo to mám řešit (u ostatních i s podobným odložením žádnej problém)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Muzu mit jen dotaz, ve 3:00 hodin rano, nebo odpolco? Pozor ja mel steiny na vymene vadneho rotoru. Od te doby jdou okolo +3 vteriny za den. Fakt se srovnaly. Pred servizen chodily asi +8 vterin za den.Jinak nechci vychvalovat decka, ale tak presne hodinky jsem nikdy nemel, ale ja toho tolik nemel. Kazdodenni noseni po dobu cca 8-12 hodin denne, pote odlozeny za tyden +1 vterina. Zadne vybrzdovani opravdu neprobihalo. Je fakt, ze treba udelaly +1 za noseni a po odlozeni 0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Te režim byl cca od pondělí do pátku prakticky nepřetržitě na ruce. V pátek od cca 8mi ráno asi 3 hodiny mimo a pak s jen asi hodinovým klidem v podvečer opět nepřetržitě na ruce. A v sobotu ráno se po 4. hodině zastavily. Přijde mi, že v tomhle režimu musí mít dostatečnou zásobu nergie než aby je tohle chvilkový odložení pak přes noc vyčerpalo? S Dčkama mám opačnou zkušenost. To byly (a stále jsou) moje třetí hodinky a s tou přesností jsem si říkal, že za ty peníze teda nicmoc (do tý doby jsem srovnával jen s Orienty). Ale na vteřiny (natož ještě zkoumat způsob odkládání) jsem přesnost nikdy neměřil. Nejvýš náhodou když hlásí přesnej čas kouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) No, zkus sledovat ty steiny, ja to mel tak: pokud jsem je nedotahl skrze korunku, tak se nedokazaly sami dotahnout. X lidi mi tvrdilo, ze nemam dostatecny pohyb. Opak je pravdou, hodne se hybu a ruka mi lita, jak kasparovi. Reklamace mi dala za pravdu, vadne lozisko-vymena. Od te doby super, hodne me to mrzelo ale nedalo se nic delat. Nechtel jsem o ne prijit, nebo je prodat. Budu Ti drzet palce. Jeste k deckum: nechci jim nejak fandit, ale fakt pohoda. Vim, ale jednu vec: kamarad-clen fora je take mrzuty z denni odchylky, posledni dobou mu slapou na betla do minusu a to dost. Moje jsou zatim predpisove. Upraveno 23. července 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Ok, dík za info, budu je sledovat. Tvůj problém měl dobrej konec. Uvidím u sebe co zjistím a určitě dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Ok, dík za info, budu je sledovat. Tvůj problém měl dobrej konec. Uvidím u sebe co zjistím a určitě dám vědět.Ok, ja vim ze to nastve. Ale v ramci zaruky to bylo hned hotove a od te doby v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 tak jsem pořídil další řemen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 (upraveno) sem si vcera hral Upraveno 26. července 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Pěkný "Déčka" tu všichni máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 MJ. parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 kazdy ma tie svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 kazdy ma tie svoje D.jpgPěkný ...a potěšující zpráva pro majitele "D", včera mladej vzal s rozmachem svejma 36kama ocelovou úchytku v kuchyni, seděl jsem hned vedle a když jsem to slyšel, tak mě odváželi...naprosto nechápu, ale na hodinkách není ani flíček, asi to mají fakt tvrdý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 MJ, jak to foti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Dé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Jako pane Radik, huste dobre fotky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Dé DSCN2793.JPGDSCN2800.JPGDSCN2803.JPGTen jim fakt sedne, moc pěkný s tou červenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Som to hodil na shell cordovan teraz.. canvas bude musiet ist asi do pracky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Dík, dík... snažím se vybičovat k nějakýmu fotu na kalendář, ale je to bída. S tímhle se odvažuju vylízt max. do tohodle vlákna Jako pane Radik, huste dobre fotky!! Ten jim fakt sedne, moc pěkný s tou červenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Pouzdro nemám chybu, ale nejslabším místem je na Déčkách vnější antireflex. Pěkný ...a potěšující zpráva pro majitele "D", včera mladej vzal s rozmachem svejma 36kama ocelovou úchytku v kuchyni, seděl jsem hned vedle a když jsem to slyšel, tak mě odváželi...naprosto nechápu, ale na hodinkách není ani flíček, asi to mají fakt tvrdý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se