Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Hm, fakt moc pekne. Jak Ti slapou presne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hm, fakt moc pekne. Jak Ti slapou presne?

Vloni jsem je měl těsně před koncem záruky na seřízení, protože mi dělaly -25/den. Teď budou určitě přesnější, ale zatím jsem to cíleně neměřil. Jinak jak hodnotíš rezervu nátahu Damasko (ETA) vs. Steiny (Soprod), potažmo účinnost nátahu? U Steinů jsem je dal v pátek ráno asi na 3 hodiny z ruky a dneska ráno koukám a stojí. Tak si říkám, jestli jsem byl fakt tak línej a nedal jim dost pohybu, nebo to mám řešit (u ostatních i s podobným odložením žádnej problém)...

Odkaz ke komentáři

Muzu mit jen dotaz, ve 3:00 hodin rano, nebo odpolco? Pozor ja mel steiny na vymene vadneho rotoru. Od te doby jdou okolo +3 vteriny za den. Fakt se srovnaly. Pred servizen chodily asi +8 vterin za den.

Jinak nechci vychvalovat decka, ale tak presne hodinky jsem nikdy nemel, ale ja toho tolik nemel. Kazdodenni noseni po dobu cca 8-12 hodin denne, pote odlozeny za tyden +1 vterina. Zadne vybrzdovani opravdu neprobihalo. Je fakt, ze treba udelaly +1 za noseni a po odlozeni 0.

Odkaz ke komentáři

Te režim byl cca od pondělí do pátku prakticky nepřetržitě na ruce. V pátek od cca 8mi ráno asi 3 hodiny mimo a pak s jen asi hodinovým klidem v podvečer opět nepřetržitě na ruce. A v sobotu ráno se po 4. hodině zastavily. Přijde mi, že v tomhle režimu musí mít dostatečnou zásobu nergie než aby je tohle chvilkový odložení pak přes noc vyčerpalo?

S Dčkama mám opačnou zkušenost. To byly (a stále jsou) moje třetí hodinky a s tou přesností jsem si říkal, že za ty peníze teda nicmoc (do tý doby jsem srovnával jen s Orienty). Ale na vteřiny (natož ještě zkoumat způsob odkládání) jsem přesnost nikdy neměřil. Nejvýš náhodou když hlásí přesnej čas kouknu.

Odkaz ke komentáři

No, zkus sledovat ty steiny, ja to mel tak: pokud jsem je nedotahl skrze korunku, tak se nedokazaly sami dotahnout. X lidi mi tvrdilo, ze nemam dostatecny pohyb. Opak je pravdou, hodne se hybu a ruka mi lita, jak kasparovi. Reklamace mi dala za pravdu, vadne lozisko-vymena. Od te doby super, hodne me to mrzelo ale nedalo se nic delat. Nechtel jsem o ne prijit, nebo je prodat. Budu Ti drzet palce.

Jeste k deckum: nechci jim nejak fandit, ale fakt pohoda. Vim, ale jednu vec: kamarad-clen fora je take mrzuty z denni odchylky, posledni dobou mu slapou na betla do minusu a to dost. Moje jsou zatim predpisove.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Ok, dík za info, budu je sledovat. Tvůj problém měl dobrej konec. Uvidím u sebe co zjistím a určitě dám vědět.

Ok, ja vim ze to nastve. Ale v ramci zaruky to bylo hned hotove a od te doby v poho.

Odkaz ke komentáři

MJ. parada ;)

Odkaz ke komentáři

kazdy ma tie svoje  :flex:

attachicon.gifD.jpg

Pěkný :) ...a potěšující zpráva pro majitele "D", včera mladej vzal s rozmachem svejma 36kama ocelovou úchytku v kuchyni, seděl jsem hned vedle a když jsem to slyšel, tak mě odváželi...naprosto nechápu, ale na hodinkách není ani flíček, asi to mají fakt tvrdý... :) :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jako pane Radik, huste dobre fotky!! ;)

Odkaz ke komentáři

Pouzdro nemám chybu, ale nejslabším místem je na Déčkách vnější antireflex.

Pěkný :) ...a potěšující zpráva pro majitele "D", včera mladej vzal s rozmachem svejma 36kama ocelovou úchytku v kuchyni, seděl jsem hned vedle a když jsem to slyšel, tak mě odváželi...naprosto nechápu, ale na hodinkách není ani flíček, asi to mají fakt tvrdý... :) :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...