Ivanhoe34 Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 co to je? trocha nedelnej abstrakcie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Marně přemýšlím, co to je - lustr? Ale ok, když jsi začal abstrakcema, tak sem taky jednu dám, i když to už je silnější kalibr, kde už nelze než tušit. Ale Dčka to jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Marně přemýšlím, co to je - lustr? Ale ok, když jsi začal abstrakcema, tak sem taky jednu dám, i když to už je silnější kalibr, kde už nelze než tušit. Ale Dčka to jsou To moje je porcelanovy drziak filtrov na kavu - Hario. Ale pri tom tvojom som v koncoch, nasadil si ozaj silny kaliber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Aha, tak už rači mlčim To moje je porcelanovy drziak filtrov na kavu - Hario.Ale pri tom tvojom som v koncoch, nasadil si ozaj silny kaliber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Tresne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Blumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Přispěju svou trochou do mlýna. Ještě musím trochu víc vychytat odlesky a hlavně líp odprašovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 A ještě s hnědým řemínkem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Paráda, tak další DA34ky do party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Přispěju svou trochou do mlýna. Ještě musím trochu víc vychytat odlesky a hlavně líp odprašovat. Damasko_Glock.jpg Damasko_Knife.jpg Damasko_Orange.jpg Damasko_Orange_Detail.jpg Damasko_Red.jpg Pekné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Přispěju svou trochou do mlýna. Ještě musím trochu víc vychytat odlesky a hlavně líp odprašovat. Odprasovat alebo retusovat Kazdopadne, vitam dalsiu posilu do Damasko foto party Velmi pekne fotky, a dufam ze ich tu este vela od teba uvidime.34ky su fajn, pri mojom rozhodovani to bol nakoniec suboj 34 vs 38 Dufam, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 ... som nejako zabudol vymazat posledny riadok z predosleho prispevku... tak radsej iba foto bez dlhsich recitrocha chladnej ocele do kompozicie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Krasne foto, k tem Deckum sedne ta chladna ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Odprasovat alebo retusovat Záplata v PS na prach fungovala ;-), ale i tak si raději příště dám radši víc času s leštěním. Navíc mám už i pár vypálených pixelů na chipu takže to musím softwarowě pořešit. Každopádně díky za přivítání a jsem rád, že se fotky líbí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Luxusni ta posledni fotka Ivane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Záplata v PS na prach fungovala ;-), ale i tak si raději příště dám radši víc času s leštěním. Navíc mám už i pár vypálených pixelů na chipu takže to musím softwarowě pořešit. Každopádně díky za přivítání a jsem rád, že se fotky líbí. Naozaj, mas to super, vies si poradit Cistenie AR je tiez zabava, to uz sa retusuje tazsie Inak tie mrtve pixle su riadne prekvapenie, zacali sa mi mnozit na D300vke. Ale fotenie raw+processing v LR ich nastastie automaticky odstranuje. Vacsinu fotim ale kompaktom canon, kde sa uz tiez objavuju. Proste kazdu foto treba trocha doklepnut... A diky, MJ a tano, som rad ze posledna foto trochu zaujala, poslal som ju spolu s ostatnymi aj do kalendara... Upraveno 2. července 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Máte to tu pekné. A to ten AR tak parádne funguje alebo si pri fotení tak pomáhate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Máte to tu pekné. A to ten AR tak parádne funguje alebo si pri fotení tak pomáhate?Dik za navstevu ja osobne na AR retusujem ked tak len zrnka prachu. Snazim sa samozrejme hodinky vhodne umiestnit. No tie odlesky filtruje ozaj efektivne. edit: nepouzivam extra tooly ako cierna odrazka atd aby som tie odlesky cielene filtroval. Len ich nejako rozumne natocim... Upraveno 2. července 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 No tak to je potom paráda. Veď to aj na tých fotkách vidieť. Radosť to tu pozerať. Len tak ďalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Já teda použil párkrát odraznou deskou otočenou na černou stranu. Byly to moje první produktové fotky v životě. :-) Makro sklem fotím hlavně kytky a rostliny. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se