Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Já teda použil párkrát odraznou deskou otočenou na černou stranu. Byly to moje první produktové fotky v životě. :-)

Makro sklem fotím hlavně kytky a rostliny.

Jo, ked mas cas a moznosti, tou ciernou efektne zlikvidujes vsetky odlesky :) mne sa s tym skoro nikdy nechce hrat :)

A makrac ti zavidim, ja ked fotim zrkadlom tak improvizujem pevnou 50, ale na detaily moc nemozem.

Tak mas dalsi objekt na vyuzitie makra :) len sa s tym fotenim pohraj, uz sa tesim na vysledky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já teda použil párkrát odraznou deskou otočenou na černou stranu. Byly to moje první produktové fotky v životě. :-)

Makro sklem fotím hlavně kytky a rostliny.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja sa bez čierneho čohosi v podstate nezaobídem. A aj tak to nieje podľa mojich predstáv. No veď nenadarmo sa hovorí, že pekné hodinky sa fotia samo :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dorazily NATO řemínky. Tak zkouším.

S tymito farbami sa neda nic pokazit, tie idu k tym hodinkam skvele... Ja momentalne ulietam na perlone, nato odpociva v sufliku :)

Mozno by sa oplatilo skusit, ak by bol zaujem, poslem kontakt na overeny SK eshop, maju dobre ceny na EULIT...

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz jestli má do budoucna smysl řešit seřízení strojku? DA 34 se mi v podstatě bez odchylek při nošení nebo ve winderu zrychlují deně o necelých 9 vteřin viz. graf. Osobně si myslím, že to je v pohodě.

Jsem ?nosič" hodinek začátečník tak Déčka můžu srovnat jen se Seikama který jsou výrazně přesnější (-2,5s/24h).

3482701fd66255b0107ec673630df321.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz jestli má do budoucna smysl řešit seřízení strojku? DA 34 se mi v podstatě bez odchylek při nošení nebo ve winderu zrychlují deně o necelých 9 vteřin viz. graf. Osobně si myslím, že to je v pohodě.

Jsem ?nosič" hodinek začátečník tak Déčka můžu srovnat jen se Seikama který jsou výrazně přesnější (-2,5s/24h).

Moje Seika chodili podla toho ci som s nimi napriklad behal alebo vyvijal akukolvek dynamicku aktivitu. Vtedy kludne za tu hodinku spravili do plusu to co inak za cely den.

D mi spociatku isli tak +6, teraz je to kusok menej. Na tvojom mieste by som ich nosil a s pripadnou regulaciou pockal mesiac-dva.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...