Ivanhoe34 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Já teda použil párkrát odraznou deskou otočenou na černou stranu. Byly to moje první produktové fotky v životě. :-) Makro sklem fotím hlavně kytky a rostliny.Jo, ked mas cas a moznosti, tou ciernou efektne zlikvidujes vsetky odlesky mne sa s tym skoro nikdy nechce hrat A makrac ti zavidim, ja ked fotim zrkadlom tak improvizujem pevnou 50, ale na detaily moc nemozem. Tak mas dalsi objekt na vyuzitie makra len sa s tym fotenim pohraj, uz sa tesim na vysledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Mam radost ze to tu zije peknymi fotkami. Tak zas modra... tentokrat perlon Dik za podporu... ved vy viete IMG_7870.jpgdokonaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Já teda použil párkrát odraznou deskou otočenou na černou stranu. Byly to moje první produktové fotky v životě. :-)Makro sklem fotím hlavně kytky a rostliny. Sent from my iPad using TapatalkJa sa bez čierneho čohosi v podstate nezaobídem. A aj tak to nieje podľa mojich predstáv. No veď nenadarmo sa hovorí, že pekné hodinky sa fotia samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ale ano, treba tym fotkam obcas pomoct Vcera som si vybral scenu, nenarocna na retus prachu, potlacenie odrazov sklicka ci jeho cistenie ... len pevna ruka v okne a kompakt v hranicnych hodnotach expozicie Hodne tmave nebo po 10 v noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 .... a dufam ze prispejete do kalendarovej foto galerie, nech tam mame sancu na zastupenie, ja som uz par obrazkov poslal a uz su online, tak verim ze aj ine Damaska tam uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ja se na kalendář chystam, uz mam kandidátní fotky pripraveny, zbyva se jen dokopat a odeslat je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Od nás z kopce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Přisypu poslední nafocenou dávku, pak už se budu muset zane přinutit něco vymyslet. Kdo je další na řadě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 ved tie fotecky sa mozu kludne pouzit ako wallpaper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Jedna Polská z Lodze. Sorry za kvalitu, ale iPhone tmu nedává. Polepším se. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Dorazily NATO řemínky. Tak zkouším. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Dorazily NATO řemínky. Tak zkouším. S tymito farbami sa neda nic pokazit, tie idu k tym hodinkam skvele... Ja momentalne ulietam na perlone, nato odpociva v sufliku Mozno by sa oplatilo skusit, ak by bol zaujem, poslem kontakt na overeny SK eshop, maju dobre ceny na EULIT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Sem s kontaktem. Já objednával ve Švédsku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Sem s kontaktem. Já objednával ve Švédsku. Sent from my iPhone using TapatalkJa mam tieto: http://www.toptime.sk/prislusenstvo/nato-remienky/perlon-remienky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Trocha neumětelství z dovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Krásná příroda. Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Obersee kousek od Berchtesgadenu. Malé jezírko co bys kamenem dohodil a zbytek došel od jezera Konigsee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Mám dotaz jestli má do budoucna smysl řešit seřízení strojku? DA 34 se mi v podstatě bez odchylek při nošení nebo ve winderu zrychlují deně o necelých 9 vteřin viz. graf. Osobně si myslím, že to je v pohodě.Jsem ?nosič" hodinek začátečník tak Déčka můžu srovnat jen se Seikama který jsou výrazně přesnější (-2,5s/24h). Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Mám dotaz jestli má do budoucna smysl řešit seřízení strojku? DA 34 se mi v podstatě bez odchylek při nošení nebo ve winderu zrychlují deně o necelých 9 vteřin viz. graf. Osobně si myslím, že to je v pohodě.Jsem ?nosič" hodinek začátečník tak Déčka můžu srovnat jen se Seikama který jsou výrazně přesnější (-2,5s/24h). Moje Seika chodili podla toho ci som s nimi napriklad behal alebo vyvijal akukolvek dynamicku aktivitu. Vtedy kludne za tu hodinku spravili do plusu to co inak za cely den.D mi spociatku isli tak +6, teraz je to kusok menej. Na tvojom mieste by som ich nosil a s pripadnou regulaciou pockal mesiac-dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Ok. Díky za odpověď. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se