dufi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 tano, máš super přesnost, vím, že se nevytahuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 tano, máš super přesnost, vím, že se nevytahuješ... Za U1 bych nemenil, vymena za U2, nebo UX to bych rekl jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) A já se klidně vytahovat budu Moje DA 34 dělají +2,5 vteřin za den. Považuji to za mimořádně dobrý výsledek. Jinak pánové prosím o krátký názor,jestli by jste měnili... dám to s dovolením sem...mladýmu se po pár měsících okoukali DA 36ky a začal řešit, že je prodá a došetří na SIN U1 SDR na tahu - já mu to vymlouvám, no ale chronobundus asi pracuje...uvidíme.. SINN U1 jsou hodinky, které dovedou vzít za srdce. Sám jsem to zažil na vlastní kůži, když jsem je viděl krátce po pořízení Sporttaucherů. Půl roku jsem je nemohl dostat z hlavy Takže synka naprosto chápu a v principu bych mu nebránil. Pozor ovšem na větší velikost a hmotnost. Aby mu seděly na ruce. Damaska jsou totiž enormně pohodlná. Tak aby si na ně zvykl. Upraveno 3. září 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Zdravim fandy Decek, peknou nedeli vsem . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Pěkně tano. ..jsou to fotogenický hodinky. .. Upraveno 4. září 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 A díky siwi a tano za názor na SINN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Dik moc Dufi, ted nejaka uprava ale moc se mi to nelibi. Co na to rikate panove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Ja dnes DC56 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Dik moc Dufi, ted nejaka uprava ale moc se mi to nelibi. Co na to rikate panove?Abych pravdu řekl, tak mě se to vůbec nelíbí. ..omlouvám se. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Ja dnes DC56DC56ky jsou super pohodlný a pěkný. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Abych pravdu řekl, tak mě se to vůbec nelíbí. ..omlouvám se. .. Neni za co, je to hnus velebnosti take to tak vidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Já bych zůstal u přirozenýho podání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Ja dnes DC56To mas novy prirustek, ze? Radik: jasny, diky za uprimnost . Upraveno 4. září 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Je to nový prírastok od včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Je to nový prírastok od včera Tak prijmi gratulace a at dobre slapou pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Včera jsem se vrátil z prodlouženého víkendu na venkově, tak sem přidám na ukázku pár fotek:Siwi, super fotky! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Dik moc Dufi, ted nejaka uprava ale moc se mi to nelibi. Co na to rikate panove? Dik moc Dufi, ted nejaka uprava ale moc se mi to nelibi. Co na to rikate panove? Ty barvy se mi zas tak špatný nezdaj. Ale že je to celý takový nějaký rozpadlý - to ne. Ja dnes DC56 Gratulece k novým Déčkům Siwi, super fotky! Gratulace! Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Ja dnes DC56 pekne si sa rozbehol daj ich spat na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se