ohrenstein Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 večerní nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 stale su to moje TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Sem to fouknu též.... DA37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Prostě podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 https://www.instagram.com/p/BL9cwnmD55m/?taken-by=chronoshop_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 me to nic neukazuje, co tam melo bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Byla tam taková prezentace modelu DC 67 Si. Ale z nějakého důvodu ji odstranili. Hodinky jako takové zde: http://www.damasko-watches.com/cz/models/chronographs/chronographs-with-silicon-technology/dc67si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Sorac, smazal jsem to z duvodu lehke upravy, vecer to nahraju znova, ale uz je to na FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Právě jsem to na FB našel: https://www.facebook.com/chronoshop/videos/10154058271811446/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 ...fajn fotky, draci. Jinak tady je recenze nějakého echt jehovisty: http://wornandwound.com/review/damasko-da36-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Hezký fotky tam jsou.... ta na ruce v postoji "připaženo" je luxusní.... jinak tady je "recenze" nějakého echt ateisty: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100582-damasko-da37/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 (upraveno) ...tu jsem četl. Hezky jsi to napsal, tak pěkně lidově a zároveň pěknou češtinou.Já jsem chronofanda, který hledá dokonalé hodinky - čitelné, pohodlné, mechanické, odolné, přesné, spolehlivé a dobře servisovatelné. Zatím jsem pro mě nic lepšího než Damaska nenašel...hledám dál. Upraveno 25. října 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Sice mám značku Damasko docela rád, ale tohle mi přijde padlý na hlavu.Proč si daj slogan New Damasko - Innovation " MADE IN GERMANY ", a hrdinně vylezou s "novejma" modelama, kde červenou nahradili trošku míň červenou.Ale jestli je to trolling, tak dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Pro bejky co nesnáší červenou může bejt tahle změna celkem zásadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 ...to možná jo. Mě zajímá, co budou dělat, až jim dojdou barvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Hodinky s řemen jsi sladil perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 uz im s tymi farbickami paradne hrabe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 vývoj potápek je tak inspiračně vysál že dokázali přijít jen s podzimní barvou, to je dost smutný. Ale koukam že jako standardní řemen je performance od Hirsche (nebo to je jen pro promo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Souhlas kluci, je škoda, že je to teď jenom to samé akorát barevně jinak. Na druhou stranu já mám oranžovou rád, takže ty 42 se mi i líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se