hrochsik Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Zdravím všechny tady,koupil jsem si hodinky Zeppelin a prodejce měl uvedenou těsnost 10ATM.Po jejich obdržení a následné prohlídce jsem zjistil,že na dýnku je uvedena těsnost 5 ATM.To mě poněkud rozladilo a tak jsem kontaktoval prodejce.Jak jistě většina z vás ví,tak stejná manufaktura vyrábí jak hodinky Zeppelin,tak i Junkers.No a Junkersy(identický tvar,strojek atd.)je utěsněn na 10ATM.Prodejce mi řekl,že není problém vyměnit těsnění a ty moje Zeppeliny přetěsní na 10ATM.No a vzhledem k tomu,že s ničím takovým nemám žádnou zkušenost,tak chci poprosit o radu vás (všechny) odborníky:-),jestli to je možné.Jedná se o Zeppelin 7670 a Junkers 6970Moc děkuji za radu
Josef01 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Zeppelin mají standardně 5 ATM a ta těsnost je dána mechanickým návrhem pouzdra, nějak si nedovedu představit, že to někdo přetěsní o třídu výše.
USER47 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Pokud je nosíš na koženým řemenu, tak bych s tím do vody stejně nelezl. A na nějaký to zmoknutí je 50m dostačující.
Bako123 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 tak toto by ma tiež veľmi zaujímalo či také niečo je vôbec možné len výmenou tesnenia
Glob Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Může se jednat pouze o to, že hodinky byly vystaveny při zkoušení vyššímu tlaku a vyhověly. Nemusí to být výměnou těsnění. Stejně jako u Primek se tlakovalo na 4 atmosféry pro civilní použití a vojenské (identické hodinky i těsnění) bylo na 6 atm. Upraveno 16. června 2015 uživatelem Glob
villain83 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Zeppelin mají standardně 5 ATM a ta těsnost je dána mechanickým návrhem pouzdra, nějak si nedovedu představit, že to někdo přetěsní o třídu výše.Tohle neni vysoka hodnota,verim,ze lepsim tesnenim to 10ATM vydrzi,vic bych urcite nezkousel,ale to pouzdro musi neco vydrzet.Jestli 5 nebo 10 ATM pro to pouzdro asi nehraje zasadni roli.Ale treba se pletu.Samozrejme zalezi na dynku a skle,respektive jejich uchyceni v pouzdru. Upraveno 16. června 2015 uživatelem villain83
valjoux Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Slušný blábol jak udržet zákazníka od těla. Co považuji za slabé místo je těsnění skla a korunka. Tak pokud je na pouzdře napsáno 5 ATM tak je to bohužel svaté.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se