Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 http://www.visconti.it/en/watches/w115-abyssus-full-dive-1000m/#w115-abyssus-full-dive-1000m-w115-00-163-0021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Nezapře se DNA většího sourozence, bude to kus hodinek, ale mohly by bejt fakt zajímací. Jenom mi tam neštymujou ty plasťáky ručičky, nebo vypadají jak z plastu? V každym případě, do takovýho monstra bych ručičky hodinek z pouti nedával.
IzTaPa Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 poprve, co udelali neco 'slusnejsiho', ne ty predchozi hruzy...
farkyostrava Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) To mi reknete proc by nekdo za totok dal 200 tis ... :-(. Fakt to nekdo koupi ? Nemyslim z nas .. spis obecne... Upraveno 17. června 2015 uživatelem farkyostrava
Exiztence Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 To mi reknete proc by nekdo za totok dal 200 tis ... :-(. Fakt to nekdo koupi ? Nemyslim z nas .. spis obecne...Nedává náhodou někdo nějaké Visconti do Co Máte Na Ruce?
mmako Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Dává. Netušil jsem, že je to až tak špatně... :-) Ale zase kdyby to byla moje jediná životní chyba....
Exiztence Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Dává. Netušil jsem, že je to až tak špatně... :-) Ale zase kdyby to byla moje jediná životní chyba....Kdyby se všem líbilo to samé tak by to byla nuda
mmako Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Ono to bude spíš tím, že tady jsme všichni se vším raz dva hotoví - většinou na základě pár fotek. Naštěstí v reálném světě to nemáme pro ten radikální názor tak blízko... Nepředpokládám, že by je hodně lidí mělo v ruce. Stejné je to s těmi novými - ta ručka je prostě plastová, protože tak vypadá. Šmytec. I když tohle je trošku nefér štulec, protože daemonultimate je vnímá mile a spíš polemizuje. Takže spíš pardon - ale mazat se s tím nebudu, když už jsem to na tom ipadu namlátil. Já vidím zajímavé hodinky, které se můžou spoustě lidí líbit, na blbé fotce. Nechápu v životě tolik věcí, které se mě týkají, že komplikovat si to ještě nechápáním vkusu ostatních už by byl přehnaný luxus. Až je dostanu do ruky, můžu komentovat kvalitu zpracování, designové úlety, věci, které bych já dělal jinak. Do té doby - zajímavé hodinky, podle mého dost mizerné fotky, které jim ubližují. Stejně to bylo s těmi prvními. Fotky OK, mají svoje mezery. Naživo zajímavé hodinky. Jsem zřejmě jediný, kdo je v ČR nosí, ale proč ne? A vůbec, život je fajn a tohle jsou jenom hodinky, předmět zbytný. Lidi přecenují důležitost takových artefaktů. Na naší civilizaci je fascinující to, že pro každou skupinu se najdou adekvátní hračky. Ale neberte mě moc vážně. Před chvílí jsem se v sousedním vlákně dozvěděl, že mám předraženou koloběžku a neznám hodnotu peněz, tak se tady teď zmítám v existenční nejistotě. Ale nebojte se. Hodil jsem kotvu do reality - na pravé ruce GMT Mastery, na levé Blancpainy, na noční stolek jsem dal IWCčka a už si zase připadám jako slušný člověk, který ví, kde je jeho místo! :-D Upraveno 17. června 2015 uživatelem mmako
Daemonultimate Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Ano. Stejně bych se mohl zeptat zcela obecně:Je vůbec možné, aby za tu a tu značku dali lidé takovou sumu? A nebo ještě lépe, dali takovou sumu za hodinky? Ukazují čas přece stejně? A jak je vůbec možné, že se tohle vůbec někomu líbí, když mně ne? A nebo dokonce většině ne? Názor proč mně ne spojený s argumenty, to beru. I tak s tím nemusím souhlasit, no a už vůbec ne se tím řídit. Ale zcela odsoudit něco na základě mně se to nelíbí není příliš nestranné...ale i na to má každý svůj nárok. Ale tady na hodinkovém fóru by měl objasnit proč.
IzTaPa Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Ono to bude spíš tím, že tady jsme všichni se vším raz dva hotoví - většinou na základě pár fotek. Naštěstí v reálném světě to nemáme pro ten radikální názor tak blízko... mel jsem od visconti nekolik inkoustovych per - ty maji pekne. ale proc si mysli, ze tim, ze designove prvky pera prenesou do hodinek (do kterych navic nacpou 'sprostou' 2824ku, popr. A10tku v elaborate/podobne urovni), vsichni z toho budeme cvachtat blahem? ano, mel jsem je na ruce a za me opravdu ne, pripadaly mi obscene velke...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se