Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 Kolik stály a jaký je prúměr? Jsou moc pěkné! To nevím, zkus mrakodrapa
mrakodrap Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 Průměr 46 mm, stály cirka stovku... Díky Kolik stály a jaký je prúměr? Jsou moc pěkné!
lolohh Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Co je to za model? 46cm??? 46mm (ne cm) a název hodinek i s fotkou máš na předchozí straně.
Pekos Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 No jo. Jsou super díky té velikosti!
Pekos Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Pěkné jsou ale i s koženým páskem. Takže dokoupit a střídat,v tu chvíli máš dvoje hodinky!
rorda Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Nějak tomu nerozumim ... To se tu někdo chystá mít několikanásobně větší marži na těch hodinkách než licencovanej obchodník, kterýho předtim při jejich koupi stáhnul na minimum?!?
mrakodrap Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Kožený origo pásek (černý kroko) jsem už popašil. Jenom sehnat někde překlápěcí sponu... Pěkné jsou ale i s koženým páskem. Takže dokoupit a střídat,v tu chvíli máš dvoje hodinky!
Jeremy Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Mám Avanger Chrono v titanu a tak těmto nějak nemúžu přijít na jméno.Ale asi se někomu líbí. Ty Avengery jsou prostě tak úžasný, že je prodáváš, aby měl šanci mazlit se s nimi i někdo jiný..
tedwine Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 nikdo nic? tak tady něco ode mě máte pánové....[/quote zdravím, som uplny začiatočník, tak ma neukamenujte neviem, či to je nastavením displeja, ale mne sa zdá na tých fotkách, že farba ciferníku ide do modrého odtiena a na strankach breitling je to uplne jasne čierne..
Arison Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Kolik stály a jaký je prúměr? Jsou moc pěkné!
Arison Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 (upraveno) Kolik stály a jaký je prúměr? Jsou moc pěkné! Vím, že můj příspěvek je již mimo mísu....ale Pekosi nezlob se na mě ale to Tvoje " ú " ( a ne jen v tomto vlákně ), mě STRAŠNĚ DRTÍ... Upraveno 22. listopadu 2008 uživatelem Arison
Pekos Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2008 Vím, že můj příspěvek je již mimo mísu....ale Pekosi nezlob se na mě ale to Tvoje " ú " ( a ne jen v tomto vlákně ), mě STRAŠNĚ DRTÍ... Moc děkuji za včasné upozornění a strašně se omlouvám. Už jsem si pořídil novou klávesnici, kde není každé druhé písmeno nečitelné a budu se snažit. Kdybys mi to napsal o něco dřív, tak bych to opravil. Už ale asi nepůjde editovat. Příště.
Arison Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2008 Moc děkuji za včasné upozornění a strašně se omlouvám. Už jsem si pořídil novou klávesnici, kde není každé druhé písmeno nečitelné a budu se snažit. Kdybys mi to napsal o něco dřív, tak bych to opravil. Už ale asi nepůjde editovat. Příště. zajímavá SZ, co jsi mi poslal....
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 viděl někdy někdo tohle na vlastní oči ? - na B webu nejsou
PhoeniX Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 viděl někdy někdo tohle na vlastní oči ? - na B webu nejsou Neviděl. Ale barevných kombinací je mnohem víc, než prezentovaných.
Maker Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 viděl někdy někdo tohle na vlastní oči ? - na B webu nejsou Ypo jsou! skus konfigurator!
Chumpus Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 viděl někdy někdo tohle na vlastní oči ? - na B webu nejsou Jestli je chceš vidět přímo na vlastní oči, skoč k Dušákům. Na příkopech je mají hned ve výloze. Celkem zajímavá barevná kombinace.
Hoonza Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Ted nedavno jsem byl u Dusaka v Arkadach, ze si finalne vyzkouzim cerny bondovky a uz se konecne rozhoupu ke koupi. Tak jsem se usadil do kresilka, pani mi je prinesla a jiz po nekolikerem opetovnem zjisteni, ze mi fakt na tu moji 17cm pazourku sedi jako ulity mi moudry pan s brylemi na nose nabidl, jestli bych jeste nechtel zkusit neco od B. Dosel mi pro dva kousky. Jeden byl prave SOH a druhy s tou zlutou vlozkou a velkyma cislama(ted z hlavy nevim oznaceni). Ten druhy byl na ruce asi sekundu a s hruzou sel pryc, ale u SOH to bylo jinak. Nejak si to hezky sedlo na ruku a ty cibule vypadaly proste dobre. Libi se mi na nich to pozlaceny becko a ta nebraitlingovska cistota. Naopak trochu jsem musel premyslet o tom tahu, jestli by se mi za mesic libil. Je to preci jen trochu neco jinyho. Takze vysledek byl takovy, ze jsem odchazel z prodejny s prazdnou, ale s hlavou jako medicimbal. No a ted, byt jsem jsem nikdy nebyl priznivec brajtli, tak procitam vlakna se SOH, cumim na fotky a proste se mi libi. A nebyt toho tahu, tak uz jsou asi doma. Jen ten tah....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se