Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
Kolik stály a jaký je prúměr? Jsou moc pěkné!

To nevím, zkus mrakodrapa :D

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nějak tomu nerozumim ... To se tu někdo chystá mít několikanásobně větší marži na těch hodinkách než licencovanej obchodník, kterýho předtim při jejich koupi stáhnul na minimum?!? ;)

Odesláno

Kožený origo pásek (černý kroko) jsem už popašil. Jenom sehnat někde překlápěcí sponu...

Pěkné jsou ale i s koženým páskem. Takže dokoupit a střídat,v tu chvíli máš dvoje hodinky!

Odesláno
Mám Avanger Chrono v titanu a tak těmto nějak nemúžu přijít na jméno.Ale asi se někomu líbí.

Ty Avengery jsou prostě tak úžasný, že je prodáváš, aby měl šanci mazlit se s nimi i někdo jiný.. :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno

nikdo nic?

tak tady něco ode mě máte pánové....

[/quote

zdravím, som uplny začiatočník, tak ma neukamenujte :D

neviem, či to je nastavením displeja, ale mne sa zdá na tých fotkách, že farba ciferníku ide do modrého odtiena a na strankach breitling je to uplne jasne čierne..

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
Kolik stály a jaký je prúměr? Jsou moc pěkné!

Vím, že můj příspěvek je již mimo mísu....ale Pekosi nezlob se na mě ale to Tvoje " ú " ( a ne jen v tomto vlákně ), mě STRAŠNĚ DRTÍ... :bangin:

Upraveno uživatelem Arison
Odesláno
Vím, že můj příspěvek je již mimo mísu....ale Pekosi nezlob se na mě ale to Tvoje " ú " ( a ne jen v tomto vlákně ), mě STRAŠNĚ DRTÍ... :bangin:

Moc děkuji za včasné upozornění a strašně se omlouvám. Už jsem si pořídil novou klávesnici, kde není každé druhé písmeno nečitelné a budu se snažit. Kdybys mi to napsal o něco dřív, tak bych to opravil. Už ale asi nepůjde editovat. Příště.

Odesláno
Moc děkuji za včasné upozornění a strašně se omlouvám. Už jsem si pořídil novou klávesnici, kde není každé druhé písmeno nečitelné a budu se snažit. Kdybys mi to napsal o něco dřív, tak bych to opravil. Už ale asi nepůjde editovat. Příště.

:notworthy: zajímavá SZ, co jsi mi poslal....

• Po roku...
Odesláno

viděl někdy někdo tohle na vlastní oči ? - na B webu nejsou

Jestli je chceš vidět přímo na vlastní oči, skoč k Dušákům. Na příkopech je mají hned ve výloze. Celkem zajímavá barevná kombinace.

• po měsících...
Odesláno

Ted nedavno jsem byl u Dusaka v Arkadach, ze si finalne vyzkouzim cerny bondovky a uz se konecne rozhoupu ke koupi. Tak jsem se usadil do kresilka, pani mi je prinesla a jiz po nekolikerem opetovnem zjisteni, ze mi fakt na tu moji 17cm pazourku sedi jako ulity mi moudry pan s brylemi na nose nabidl, jestli bych jeste nechtel zkusit neco od B. Dosel mi pro dva kousky. Jeden byl prave SOH a druhy s tou zlutou vlozkou a velkyma cislama(ted z hlavy nevim oznaceni). Ten druhy byl na ruce asi sekundu a s hruzou sel pryc, ale u SOH to bylo jinak. Nejak si to hezky sedlo na ruku a ty cibule vypadaly proste dobre. Libi se mi na nich to pozlaceny becko a ta nebraitlingovska cistota. Naopak trochu jsem musel premyslet o tom tahu, jestli by se mi za mesic libil. Je to preci jen trochu neco jinyho. Takze vysledek byl takovy, ze jsem odchazel z prodejny s prazdnou, ale s hlavou jako medicimbal. No a ted, byt jsem jsem nikdy nebyl priznivec brajtli, tak procitam vlakna se SOH, cumim na fotky a proste se mi libi. A nebyt toho tahu, tak uz jsou asi doma. Jen ten tah....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...