Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 jeste ted se mi klepe ruka ani se Ti nedivím - dnes jsem měl na ruce hnědé na gumě a modré na kovu ..... jsou opravdu nádherné a jakákoli fotka tu krásu nevystihne ..... je potřeba je vidět na živo ...... gratuluji vám oběma a jsem rád,že jsem sebou neměl platební kartu
yed69 Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 ani se Ti nedivím - dnes jsem měl na ruce hnědé na gumě a modré na kovu ..... jsou opravdu nádherné a jakákoli fotka tu krásu nevystihne ..... je potřeba je vidět na živo ...... gratuluji vám oběma a jsem rád,že jsem sebou neměl platební kartu Já už jsem dnes byl v prodejně na Vinohradech, v pondělí mi zavolají jestli ještě ve Vídni jsou. To by pak mohly být v Praze za 2-3 dny. A pak se půjdu podívat do prasátka. Jak dlouho vydrží ten kaučukový řemen? Za kovový tah navíc chtějí 11 tisic.
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Já už jsem dnes byl v prodejně na Vinohradech, v pondělí mi zavolají jestli ještě ve Vídni jsou. To by pak mohly být v Praze za 2-3 dny. A pak se půjdu podívat do prasátka. Jak dlouho vydrží ten kaučukový řemen? Za kovový tah navíc chtějí 11 tisic. jakou variantu chceš? ...... hnědé jsou skladem u Dušáka
sibirnaya Odesláno 13. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Já už jsem dnes byl v prodejně na Vinohradech, v pondělí mi zavolají jestli ještě ve Vídni jsou. To by pak mohly být v Praze za 2-3 dny. A pak se půjdu podívat do prasátka. Jak dlouho vydrží ten kaučukový řemen? Za kovový tah navíc chtějí 11 tisic. kaucuk je super, ten kov tomu tolik neslusi... ted uz me vrtaji v hlave ty hnedy - bronzovy - k tomu... abych mohl stridat
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 (upraveno) kaucuk je super, ten kov tomu tolik neslusi... ted uz me vrtaji v hlave ty hnedy - bronzovy - k tomu... abych mohl stridat budu oponovat .... kov je super ...... a hodinky stojí o pouhé 3t více než na gumě ....... je pravda ,že na gumě je super spona Upraveno 13. října 2007 uživatelem YPO
sibirnaya Odesláno 13. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2007 budu oponovat .... kov je super ...... a hodinky stojí o pouhé 3t více než na gumě ....... je pravda ,že na gumě je super spona a ta spona stoji za hrich
yed69 Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 jakou variantu chceš? ...... hnědé jsou skladem u Dušáka Já bych chtěl černé na kaučuku.
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 a ta spona stoji za hrich s tím musím jen souhlasit ...... a ty hodinky taky ...... za poslední dobu jsem nic hezčího neviděl ...... pochopitelně až po Fortis
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Já bych chtěl černé na kaučuku. černé jsem v reálu neviděl,ale pokud jsou stejně hezké jako modré a hnědé tak si určitě uděláš velkou radost
sibirnaya Odesláno 13. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2007 s tím musím jen souhlasit ...... a ty hodinky taky ...... za poslední dobu jsem nic hezčího neviděl ...... pochopitelně až po Fortis fortis je uzasnej. ale ja mam rad lesk a bidu kurtizan, tudiz potrebuju lestene hodinky, nikoliv mat, piskovany, satinovany a co ja vim co jeste... jinak prvni rychla ochutnavka...
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 nezlob se na mě ,ale ať to vyfotíš jak chceš tak to není ono ...... realita je skvostná a tyhle hodinky musí vyfotit profi fotograf,aby je nezprznil a i o tom pochybuji
sibirnaya Odesláno 13. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2007 nezlob se na mě ,ale ať to vyfotíš jak chceš tak to není ono ...... realita je skvostná a tyhle hodinky musí vyfotit profi fotograf,aby je nezprznil a i o tom pochybuji souhlasim s tebou... ale co mam delat no nic, de se parit, velkomesto vola
ottto Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Moc peknej model. Zde http://www.breitling.co.jp/fitting/ se da pokochat dokonale.
Pekos Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Moc peknej model. Zde http://www.breitling.co.jp/fitting/ se da pokochat dokonale. Mám Avanger Chrono v titanu a tak těmto nějak nemúžu přijít na jméno.Ale asi se někomu líbí.
Jeremy Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 fortis je uzasnej. ale ja mam rad lesk a bidu kurtizan, tudiz potrebuju lestene hodinky, nikoliv mat, piskovany, satinovany a co ja vim co jeste... jinak prvni rychla ochutnavka... Jojojo!!!! Vítej v klubu, taky jsem z nich pořád nadšenej!!!
Pekos Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2007 Mám Avanger Chrono v titanu a tak těmto nějak nemúžu přijít na jméno.Ale asi se někomu líbí. A k těm slevám a kolik na tom mají.Chtěl jsem jen model Chrono Avanger titan,řemínek profesional I.Cena se v obchodě pohybovala od 89000 do 97000.Praha,Brno Chomutov.Všude mi nabídli slevu,o kterou jsem si ale řekl,ne sami od sebe. Nakonec jsem si s nejideálnějším/pro mě/prodejcem sedl do kavárny a 4 hodiny povídal téměř o všem.Představu o jejich marži jsem měl a tak jsem tlačil hodně dolú. Když jsem mu zaplatil a hodinky mi předal/v restauraci/ s vypsanými papíry,řekl mi,že na mě vydělal cca 1500 kč,ale usmíval se a tvrdil,že mu to až tak nevadí a že to bylo příjemné.Zvedl si odběr,konkurence neprodala,dalšíspokojený zákazník,který múže přivést kamaráda,atd.Za týden mi přišel poštou lístek o nákupu.Řemínek byl delší,u Hanáka v Brně mi ho zkrátili ZDARMA!!!,i když tam jsem je nekupoval a nabídli mi jakékoli služby/servis atd/,údajně se jedná za rok 2006 o 4tvrtý nejlepší servis Breitling na SVĚTĚ!!!Tuto info mám od člověka,který mi hodinky prodával a tudíž je Hanák pro něj konkurence,takže na tom asi něco bude.Na eBay koupi Nových v žádném případě nedoporučuje. Breitling se po netu prodávat nesmí,mluvím o nových,takže co to múže být za firmy a tam vidí možné riziko!Většinou USA,kam jich jdou kvanta,ale i tak!Finále je takové,že jsem zaplatil 56000.
mrakodrap Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 Sice je to tady mimo mísu, ale musím se pochlubit. V sobotu jsem si konečně dovezl Breitling Navitimer World... Dám sem alespoň jednu rychlou fotku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 A k těm slevám a kolik na tom mají.Chtěl jsem jen model Chrono Avanger titan,řemínek profesional I.Cena se v obchodě pohybovala od 89000 do 97000.Praha,Brno Chomutov.Všude mi nabídli slevu,o kterou jsem si ale řekl,ne sami od sebe. Nakonec jsem si s nejideálnějším/pro mě/prodejcem sedl do kavárny a 4 hodiny povídal téměř o všem.Představu o jejich marži jsem měl a tak jsem tlačil hodně dolú. Když jsem mu zaplatil a hodinky mi předal/v restauraci/ s vypsanými papíry,řekl mi,že na mě vydělal cca 1500 kč,ale usmíval se a tvrdil,že mu to až tak nevadí a že to bylo příjemné.Finále je takové,že jsem zaplatil 56000. S Tebou bych na kafe nešel .
Pekos Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 S Tebou bych na kafe nešel . Kolik stály a jaký je prúměr? Jsou moc pěkné!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se