Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravíčko,

už docela dlouho jsem tu nežádal o radu, ale teď opravdu nevím, tak prosím pomozte. Rád bych svým novým Fortis B-42 Official Cosmonauts pořídil tah a docela se mi nechce vyvalit osmičku za nový origoš. Nato i Hirsch Pure jim sedí výborně, ale tah je prostě tah, však to znáte;-).

Zde jsou dvě alternativy, které jsem zatím našel:

http://www.strapshop.cz/ocelove-tahy/ocelovy-tah-master

http://www.strapcode.com/store/20mm-endmill-solid-316l-stainless-steel-watch-bracelet-straight-chamfer-diver-clasp-p-3133.html#.VYREjpt-lJ8

S tím, že nebudou doléhat k pouzdru jsem smířený, spíše mi jde o vzhledovou a nositelnou stránku věci a budu vděčný za každý názor.

Potěší i případné další tipy.

Předem díky moc:-)

Odesláno

Asi by to chtělo zkusit, jak by to vypadalo, ale moc dobrý to asi nebude. Ekonomicky bys měl nejlepší ty svoje prodat a koupit je na tahu. Nebo zaexperimentovat a zkoušet tahy různé aftermarket koncovky, třeba některé sednou.

Odesláno (upraveno)

Já ten Tvůj boj docela napjatě sleduji a to proto, že sám chci na své B-42 Day Date originální tah :) Teď mám jeden pokus z Číny na cestě. Broušená ocel, ale ono i to broušení a "matnění" oceli není vždy stejné, takže se docela bojím odstínu, ale zase za cca 500,- nemohu chtít zázraky :) Nicméně kolega chce koupit kožený Fortis řemen, tedy chvilku tu cenu rozdýchával, ale prý do něj prostě půjde a já řekl, tak to bych si vzal pro změnu tah. Napsal známému, který má známého v Koscomu a čeká na odpověď...  Ty Fortisky si prostě tah zaslouží.

Jinak ten z Ebaye, jak odkazuje Mimo320 se jednak leskne a navíc si myslím, že nebude na OC sedět... Cena je ale v porovnání s tou osmičkou hezká, to jo :)

Upraveno uživatelem neus
Odesláno

Neusi, pokud by známý známého v Koscomu měl lepší cenu než jejich oficiálních 8250, dej mi prosím vědět;-)

Mimo320 ten z ebaye nebrat, ale díky.

Liquide díky, ty koncovky mají něco do sebe, jen by to byl běh na hodně dlouhou trať a trpělivost nepatří mezi mé ctnosti.

Odesláno

Taky tipuju, že se s cenou origoše moc nedá čarovat, ale jak píšeš, uvidíme;-)

Ta čína se mi nelíbí ani trošku, vypadá to nepohodlné už z fotek.

Odesláno

Z toho origoše zase tak extrémně vycákaný nejsem, že bych ho nutně potřeboval a hledal kopii. Bylo by to jen nejpohodlnější řešení v tom smyslu, že by nebylo třeba řešit koncovky, odstín, brus atd...

Odesláno

To jsem fakt potřeboval vědět. No nic.

Taky moc nevím, co ti na to napsat. Špatně ses vyspal?

Hledám alternativu k origo tahu, volně přeloženo nebudu se v noci budit zpocený hrůzou, že mám na Fortiskách neco jiného. Proto jsem založil toto vlákno a informace, že nemusím mít originál mi přišla docela relevantní;-)

Odesláno

Špatně jsem se vyspal, to je sice pravda, ale hlavně mě kapánek zaskočila míra expresivity s jakou jsi vyjádřil relevantní fakt, že originál nemusíš. Nic víc. Ať ti to hledání alternativ dobře dopadne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...