Přejít na obsah

Levné NATO strapy

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Koupil jsem jich nejdřív 10, pak dalších 10 v jiném rozměru. Kvalita odpovídá obyčejným NATO strapům z Německa nebo z Ebay. Jak moc se vytahají nevím, ale zatím se zdají v pohodě. Tak kdyby někdo chtěl nakupovat ve větším a na hraní, podívejte se na některý z čínských prodejních webů, třeba na AliExpress. Já kupoval tady.

Třeba se odkaz/tip někomu hodí. :)  A ještě fotka těch mých s Monstry.

post-147-0-10752500-1434795815_thumb.jpg

Odesláno

Říkal jsem si, jestli není 10 zbytečně moc a teď jsem jich navybíral 17:-)

Díky za tip, myslím, že budu mít přenatováno;-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tu kvalitu myslíš koupenou kde?

Já se obávám, že většina prodejců v Evropě i po světě je má stejně z Číny. Jen to přeprodají se ziskem. Jako se pokouší i někteří tady na fóru. :D

Odesláno

ja ich sice pouzivam len na svoje casio duro 200 ale rozhodne v kvalite problem nevidim. mam doma aj jedno drahsie nato a rozdiel vidim iba v cene. asi to bude vsetko vyrbene sudruhmi v ludovej republike

Odesláno

Řekl bych že není Čína jako Čína. Rios ze strapshopu super. hodinar-frydl.sluzby.cz: levné jsou špatné(tenké a kroutí se po nošení) dražší jsou Ok

Návštěvník Kamil
Odesláno

ja ich sice pouzivam len na svoje casio duro 200 ale rozhodne v kvalite problem nevidim. mam doma aj jedno drahsie nato a rozdiel vidim iba v cene. asi to bude vsetko vyrbene sudruhmi v ludovej republike

Taky nemám problém s kvalitou. Tenké nijak extra nejsou a že by se kroutily, jsem nepostřehl.

Odesláno

Když něco podobného objednávám z Číny, vždy počítám s jistou chybovostí (zmetkovostí). Jestli mi z 10 nato řemenů za pár dolarů vydrží polovina alespoň dva tři roky při střídavém nošení, jsem spokojen. Evropský obchod za mě udělá kontrolu kvality (tj. vyhází zjevný zmetky) a nalepí svůj label - je otázkou, jestli je vyšší cena úměrná... zřejmě ne, protože jinak by tu nebyla pořád spousta lidi, kteří nakupují v Číně. Nic, jdu objednat pár barevných nato :-) díky za tip!

Odesláno

Ja nakupuju na ebay celkem casto a vzdy v pohode. Jednou jsem zkusil Aliexpress a vsechny prisly s vadnymi sponami. Takze Ali uz nikdy vice.

Mam i neco z monkeyswag.co.uk a je tam videt kvalitativni rozdil.

Odesláno

Ja nakupuju na ebay celkem casto a vzdy v pohode. Jednou jsem zkusil Aliexpress a vsechny prisly s vadnymi sponami. Takze Ali uz nikdy vice.

Mam i neco z monkeyswag.co.uk a je tam videt kvalitativni rozdil.

Takže vidíš rozdíl mezi strapy z Monkeyswag a levnějšími variantami z Ebay? Já měl pouze jeden z monkey a byl jsem spokojený, teď právě bych raád nakoupil nové a přemýšlím, zda opět u monkey, nebo zkusím cheapestnatostrap, či úplně none name z ebay...

Odesláno (upraveno)

Takže vidíš rozdíl mezi strapy z Monkeyswag a levnějšími variantami z Ebay? Já měl pouze jeden z monkey a byl jsem spokojený, teď právě bych raád nakoupil nové a přemýšlím, zda opět u monkey, nebo zkusím cheapestnatostrap, či úplně none name z ebay...

pochopil jsem dobre, ze monkeyswag ma postovne asi 3 libry a pak za kazdy koupeny remen poplatek + 1 a neco libry?

Upraveno uživatelem kaliw124
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...