Přejít na obsah

Toyota Corolla Verso D-4D, má někdo zkušenosti?

Doporučené příspěvky

Chtěl bych pořídit toto auto zánovní tak dvouleté v sedmi místné variantě (5+2 nouzovky) a zajímají mě názory zdejších fandů aut, případně někoho, kdo s Versem má i praktické zkušenosti. Klady, zápory, provozní náklady, servis atd. Díky moc

post-94-1188898018.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám tuhle Toyotu 1,5 roku, najeto 58tisíc bez nejmenších problémů. Akorát díky ušetřenému DPH jsem přišel o ty 2 sedačky vzadu a mám tam tu hnusnou brutální mříž, ale s tím nešlo nic dělat, kupovala to firma. Jede jak čert, 6kvalt a asi 135 kobyl, což je fakt znát. Když dáš koňům vovsa, jede 220km/h, pokud nelžou budíky. Z Budějc do Plzně spotřeba 4,4 l/100km, jízda do 120km/h, pokud budeš zbrklej řidič, ta samá trasa se dá jet za 5,2 l/100km, mluvím o naftě, samozřejmě. Horší oproti minulým Toyotám je lícování vnitřních plastů, ale to se dá pochopit, made in turkey, co naděláš. Jinak motor a vše pod kapotou včetně klima je japan. Budeš spokojenej.

Upraveno uživatelem Jerrys
Odkaz ke komentáři

Díky, ty z 2005 mají motor D-4D 2,0 "jen" 85 kW a bohužel jen pětikvalt. Ale i tak by tohle jelo slušně. Těch pětimístných s odpočtem je v nabídkách poměrně hodně, ale sedmiček moc není. Ty dvě místa nouzovky navíc mě ale právě moc moc zajímají. Zadní 3 sedačky jsou posuvné také každá zvlášť. Jako ekvivalent k tomuto typu auta se mi ještě pozdává Mazda 5 nebo Opel Zafira.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odkaz ke komentáři

Táta si ji koupil před cca 2 roky, taktéž s odpočtem. Nelíbil se mi design - zadní lampy, zadní sklo ad. V interiéru použití plexi na palubní desce a vůbec provedení interiéru vč. krátkodobě líbivších se černostříbrných sedaček. Ale po jízní stránce nemůžu říct nic špatného - spotřeba, komfort jízdy, výhled... to jsou odpovědi na poměrně vysokou pořizovací cenu. Dřív jsem měl taky Toyotu (RAV4), teď mám Hondu (CRV) a další auto bude zase Toyota. Té "Tvojí" dávám čtyři hvězdy z pěti.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...