MartyMen Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Ahoj,jelikož se mi líbí hodinky Tissot a kde kdo o tom ví, tak mi jednoho dne strýc poslal odkaz na hodinky Skmei 9058, mají velice podobný design jako Tissotky, ovšem padělky to asi nejsou, protože jsem nenašel žádný typ Tissotek který by přesně vypadal jako 9058ky, pouze se inspirovali designem Tissotek. Řekl jsem si proč to nekoupit (?), aspoň nebudu muset na zahradu brát drahé Tissotky. Objednal jsem je 31.5.2015 a 26.6 přišli, hold to chvíli z Číny trvá. Zatím za tu dobu co je mam tak šlapají jak po másle, mají tělo z kovu a minerální sklíčko, déšť nebo umytí ruk snad vydrží ( 3 ATM), pásek je kožený. Hodinky nijak překvapivě pohání Quartz strojek, na cibulích o průměru 4 cm, je možné najít i datumovku nebo vteřinovku, za což jsem rád. Máte někdo zkušenosti se značkou Skmei ? Mě se zatim líbí, budu informovat když se něco podělá dřívě než by mělo. Odkaz na hodinky: http://www.dx.com/p/skmei-9058-men-s-water-resistant-roman-numerals-quartz-analog-watch-w-calendar-black-1-x-sw626-374014 přidávám pár nekvalitních fotek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 panejo, co ruka? cekal bych vyrazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 ... Objednal jsem je 31.5.2015 a 26.6 přišli, hold to chvíli z Číny trvá. Zatím za tu dobu co je mam tak šlapají jak po másle, ... 26. 6. je dneska ne? A hodinky šlapou jako po másle. Tak tím je jejich kvalita dostatečně prověřena To budou určitě šlapat i zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 26. 6. je dneska ne? A hodinky šlapou jako po másle. Tak tím je jejich kvalita dostatečně prověřena To budou určitě šlapat i zítra.Vojto, normálně jsi mě pobavil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Vojto, normálně jsi mě pobavil ... V tom případě splnil můj post svůj účel, Davide A kam se poděl tvůj Bentley? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Odjel pryč, změna je život , ale to už jsme OT . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Máš pravdu. Tak tedy jaká je tvoje zkušenost se zančkou Skmei? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 (upraveno) Jesus....ovšem padělky to asi nejsou, protože jsem nenašel žádný typ Tissotek který by přesně vypadal jako 9058ky, pouze se inspirovali designem Tissotek...Padělky to nejsou, protože to nemá Tissot logo, nicméně je to poměrně zjevná, poněkud hnusnější kopírka LeLocle. Včetně například nepravidelnýho V na indexech. Upraveno 26. června 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Máš pravdu. Tak tedy jaká je tvoje zkušenost se zančkou Skmei?Naštěstí mne takhle neoslnily, takže tím pádem žádnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 jestli ti je šedesát a chodíš s tím okopávat brambory v holinkách, tak jsi vybral správný model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Jesus.Padělky to nejsou, protože to nemá Tissot logo, nicméně je to poměrně zjevná, poněkud hnusnější kopírka LeLocle. Včetně například nepravidelnýho V na indexech. Poměrně? Já myslím, že to je jasná kopírka Jakože zlacené oblekovky na kůži - ideal hodinky na zahradu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se