StefanM Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Niekedy nie je zlé vidieť veci čierno-bielo. https://images.tapatalk-cdn.com/15/06/28/416ad219791f0edc6e1d88482f1c2f35.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/06/28/4d3a2a2cf1b5611a5f2d930eb9daee55.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Ty bile jsou hodne poveden vcetne toho remenu, ta zelena je trochu zvlastni, ale asi bych si zvykl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Oboji jsou pekny,bily se mi libej trochu vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunoel Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Fajn vintážky, černé se mi líbí víc. Představoval bych si u nich spíš ruční nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Dakujem. Momentalne u mna vedu cierne, ale bude to asi kvoli tomu, ze ich mam o nieco kratsie, tak uvidim ako ich budem hodnotit s odstupom casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Mně se líbí oboje, měl bych problém si vybrat jen jedny. Ale o maličko víc mě to táhne k těm s černým číselníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Já jsem v poslední době hodně citlivý na datum na ciferníku, u většiny hodinek mě ruší a tady to bohužel taky není ono. Teda u těch černých mě to bílé okno bije do očí. Ale jinak se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Mne sa viac páčia biele. Pripomínajú mi budík, ktorý som kedysi mal. Ale ten nemal dátumovku, svet napreduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Jsou to pekne hodinky, drive bych napsal urcite bile, dnes nevim, jsou obe varianty super. Jinak to datum pri zapometlivosti, kterou mam je dulezite:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Datum musí byť, idealne i day. Často se zapomenu a ztratím pojem o prostoru a času A jelikož jsem většinou nosil jen cerny hodinky, tak by byla má volba jasna. Avsak ackoli jsou to hezky hodinky, je mi jasný, že bych je neunosil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se