Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky. Jsou to úplně obyčejné hodinky, ale mám z nich radost. O takových jsem snil jako kluk v polovině 80. let. Tehdy to ovšem bylo něco absolutně nedostupného.

JJ, víš jak se to říká: Nejlepší věci jsou někdy ty nejobyčejnější a kde nic není, nemá se co rozbít. Navíc jsou z kovu a ne z probarveného plastu, jako to dnes většinou bývá...

Odesláno (upraveno)

Díky. Podle údajů od prodejce jsou nenošené. A protože se jedná o jednoho ze zdejších vážených členů a guru, nemám důvod tomu nevěřit.

P. S. Až ti ty hodinky přijdou, nezapomeň se pochlubit  :D

Upraveno uživatelem siwi
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Siwi: Tyhle jsou opravdu moc pěkné - sám bych je hned bral :)  ...to byly tady v prodejní sekci?

Odesláno

Siwi: Tyhle jsou opravdu moc pěkné - sám bych je hned bral :)  ...to byly tady v prodejní sekci?

já se obávám, že ne, to bychom si snad všimli... I když, přehlídnout se člověk může...

Odesláno

Díky moc. Nene, nemám je odsud. Jsou z Aukra. V neděli vydražené, v pondělí zaplacené a dnes už jsem měl při příchodu z práce na stole balíček  :clap:

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Okamžitě jsem poznal původní CASIO tvar. Kdybyste kdokoliv dokázal identifikovat model CASIA který byl vzorem těchto hodinek,  napiště mi prosím. Hledám je po světě už dlouho.

Přidám jedny Kessel.I podsvícení je  fukční.

Odesláno

Úplně stejný není žádný mě známý typ Casio, podobných je zase řada. Jedny z nejvíc podobných a přitom jedny z nejstarších jsou Casiotron S-14, neboli X-1S ze srpna 1976.  

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak ono se asi o značce moc mluvit nedá. Jsou to jedny z těch miliónů nejjednodušších bezejmenných hodinek, co se v 80. letech nosily. A je to přesně to, po čem jsem jako kluk v té době toužil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...