casiotron Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Krásně zachovalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter cz Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Tak jsem po hoodně letech vytáhnul z šuplíku tyto Casia A201 103, bohužel dříve intenzivně nošeny což je na stavu znát...Zatím budou chtít novou baterii, jednou bych je rád nechal zrenovovat Upraveno 16. června 2015 uživatelem peter cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Hoooodně vzácný typ. Taky díky tomu, že téměř shodný typ, tedy AA-85 byl ve filmu Blue Thunder a myslím úplně shodný byl ve filmu 48 hodin.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Nádherný typ a navíc díky Casiotronovi za upřesnění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Přidávám svůj nejnovější přírůstek, ze kterého mám velkou radost. Kalkulačky koupeny s tím, že by dle prodejce měly být funkční, ale 100% to zaručit nemůže. Po rozebrání jsem zjistil, že do nich vytekly baterky, ze kterých se po očištění nánosu vyklubaly Varta Chron V391 made in West Germany. Když jsem vše pečlivě vyčistil a vložil do hodinek o čtvrtstoletí mladší nové Varty, vše naštěstí začalo fungovat. Lze tedy usuzovat, že hodinky byly minimálně 26 let uloženy v šuplíku. To by odpovídalo stavu, který je kromě několika provozních škrábanců takřka perfektní. K hodinkám jsem získal původní plastovou etui Casio a na ni patřící papírový přebal Casio. Jediným nedostatkem hodinek je ulomený jazýček, který drží sponu v uzavřené poloze - pokusím se tuto drobnost nějak pořešit. Již klasicky se všem omlouvám za kvalitu fotky, asi nastal ten správný čas koupit zrcadlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 No, tomu říkám úlovek! Gratuluju. Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Přidávám svůj nejnovější přírůstek, ze kterého mám velkou radost. Kalkulačky koupeny s tím, že by dle prodejce měly být funkční, ale 100% to zaručit nemůže. Po rozebrání jsem zjistil, že do nich vytekly baterky, ze kterých se po očištění nánosu vyklubaly Varta Chron V391 made in West Germany. Když jsem vše pečlivě vyčistil a vložil do hodinek o čtvrtstoletí mladší nové Varty, vše naštěstí začalo fungovat. Lze tedy usuzovat, že hodinky byly minimálně 26 let uloženy v šuplíku. To by odpovídalo stavu, který je kromě několika provozních škrábanců takřka perfektní. K hodinkám jsem získal původní plastovou etui Casio a na ni patřící papírový přebal Casio. Jediným nedostatkem hodinek je ulomený jazýček, který drží sponu v uzavřené poloze - pokusím se tuto drobnost nějak pořešit. Již klasicky se všem omlouvám za kvalitu fotky, asi nastal ten správný čas koupit zrcadlovku Perfektní úlovek, zrovna po těchto hodinkách už delší dobu koukám, tento typ bych si dal líbit - kdyby jsi se jich zbavoval, napiš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Siwi: děkuji, mám z nich opravdu radost, teď jen dořešit opravu jazýčku spony a půjdu je vyvenčit. Chilliluk: jasně, případně ti dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 To jsou ty z aukra? Také jsem do nich chtěl jít,dal jsem dotaz na prodejce aby funkčnost vyzkoušel, slíbil, že to udělá, ale pak se na to vykašlal i když jsem ho urgoval ještě jednou. Nechtěl jsem riskovat, ale gratuluji Ti,hold risk je někdy zisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Fantasticky kousek s vynikajici citelnosti (i pres nedokonale fotografovaci zarizeni). Gratuluji a at ti hezky slouzi. Pokud chces, muzu ti poslat pasek s original Casio jazyckem. Pripadne sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Přidávám svůj nejnovější přírůstek, ze kterého mám velkou radost. Kalkulačky koupeny s tím, že by dle prodejce měly být funkční, ale 100% to zaručit nemůže. Po rozebrání jsem zjistil, že do nich vytekly baterky, ze kterých se po očištění nánosu vyklubaly Varta Chron V391 made in West Germany. Když jsem vše pečlivě vyčistil a vložil do hodinek o čtvrtstoletí mladší nové Varty, vše naštěstí začalo fungovat. Lze tedy usuzovat, že hodinky byly minimálně 26 let uloženy v šuplíku. To by odpovídalo stavu, který je kromě několika provozních škrábanců takřka perfektní. K hodinkám jsem získal původní plastovou etui Casio a na ni patřící papírový přebal Casio. Jediným nedostatkem hodinek je ulomený jazýček, který drží sponu v uzavřené poloze - pokusím se tuto drobnost nějak pořešit. Již klasicky se všem omlouvám za kvalitu fotky, asi nastal ten správný čas koupit zrcadlovku moc pěkné +1** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 (upraveno) ana digi temp: Ano, jsou to ty z aukra. Také jsem prodejci psal a z naší komunikace jsem došel k závěru, že je tam relativně slušná šance na funkčnost. Přihodil jsem a povedlo se, ale samozřejmě, byl jsem nervózní, zda jsem nekoupil zajíce v pytli. Stejně je to vždycky trochu risk, když kupuješ takhle staré digitálky Frostie: Moc děkuji za nabídku, píši SZ. Většinou zde fotím takovou tu rychlovku přes mobil nebo kompakt, ale jinak na focení opravdu nemám buňky, proto se všem omlouvám za tragický vizuální prožitek eloga: Jsem rád, že se líbí Edit: chybka Upraveno 25. června 2015 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Zde po čase zase jedny Meister - Anker (foto původní majitel) Opět nejsou v žádném katalogu Quelle, zde jsou jedny nejpodobnější z Quelle katalogu jaro-léto 1975. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 No, tak staré katalogy šly ještě trochu mimo mne, ale nicméně 500 DM byla v roce 75 docela darda.. Jinak hodinky jsou neskutečně nádherné, přesně podle hesla, že v jednoduchosti je síla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Ty mi připadají jako swiss made Mondaine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 No, ještě je nemám v ruce, ale jestli je v tom modul, co myslim, tak to neni Mondaine. Měl jsem několik hodinek s tim modulem a byly to většinou Dugena, ale kdo dělal ten modul nevim. Určitě ale ne Mondaine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 O víkendu jsem pohledal u prarodičů a narazil jsem na tento poklad. Dle dýnka by se mělo jednat o Timex modelová řada K Cells - překvapilo mne, že není uvedeno přesné typové označení. Hodinky jsou plně funkční, ale bohužel pouzdro je pochromované, takže zub času již zanechal nějaké stopy. Při googlení jsem narazil na fotku, ze které vyplývá, že po celé délce ozdobné mřížky byl původně nalepen černý proužek s bílým nápisem Timex Quartz Alarm. Bohužel ani zde nebylo uvedeno přesné typové označení, proto nemohu o hodinkách dohledat další podrobnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Na tutěch typech většinou nic nebylo. Piratron míval označení P- a k tomu několikačíslí a Meister - Anker míval od poloviny roku 1980 na víčku katalogový objednací číslo, ale předtim taky nic. Ty tvoje jsou z roku 1979 a ten modul býval i v hodinkách Handok (to je podle mě i ten modul), nebo Texas Instrunents nebo Meister - Anker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Ale i pres vsechny tebou jmenovane vady je to pro mne nadherny vintazni kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 casiotron: Děkuji Ti za upřesňující informace, ten rok jsi odvodil podle katalogu? Frostie: Kromě ošoupaného pouzdra a chybějícího černého proužku jsou na ty roky v docela hezkém stavu. Jsem rád, že jsem je našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se