casiotron Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Super trojka. Navíc rok od roku vzácnější a dražší. Zejména QS-14 napravo. A v plastové verzi F-100 potom i díky filmu Alien ultravzácné. Jinak sklíčko na QS-24 také doporučuji sehnat origoš, už jsme o tom mluvili. Navíc, když si vyjedu detailní fotky na googlu, protože sám hodinky nemám, tak by sklíčko z F-200 asi ani nesedělo, mám ho a strany má rovnoběžné, kdežto zde se zdá, že se sklíčko směrem dolů malinko rozšiřuje. - a abych taky necim prispel, tak aspon takto narychlo dorazivsi dvoutlacitkove ve spolecnosti "ostatnich" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Zde ještě pár kousků z posledního povrtání ve sbírce: Meister - Anker z let 1978 - 1979. Meister - Anker asi z roku 1979. Meister - Anker z let 1979 - 1980. Vyráběné v několika verzích s moduly různých výrobců, zde zrovna ve verzi, která nebyla v Quelle katalozích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ja som dnes rozchodil svoj vytuzeny kusok.Len som este nedosiel na to,ako rozbehnut tu cervenu rucicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 .... tak by sklíčko z F-200 asi ani nesedělo, mám ho a strany má rovnoběžné, kdežto zde se zdá, že se sklíčko směrem dolů malinko rozšiřuje.Diky za info. a mas pravdu, sem to zmeril a rozsiruje... Byly by dalsi, stav bohuzel v bledemodrem...A jak pises "...v plastové verzi F-100 potom i díky filmu Alien ultravzácné" -tak by taky byly ale pres vetrelci minulost mne plast nelaka...A pro uplnost ty "...rok od roku vzácnější a dražší. Zejména QS-14 napravo." sem taky koukal a skoncily a taky... (snad linky ok) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Našel jsem tátovo hodinky, jako malej jsem si pořád pouštěl melodii do omrzeni škoda toho sklička. Uvnitř je modul NEC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 No to je nádhera! Hodinky Stempo jsem jako kluk vždycky chtěl. Tenhle model vidím ale poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Tak som tie moje postupne zacal rozchadzat.Pekne ozivaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Krásná práce, tak ať se daří i nadále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Dneska ještě několikery Meister - Anker z přelomu 70. a 80. let. Rok 1977 Roky 1978 - 1979 Rok 1976 Rok 1978 Rok 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 A opět, jako vždy, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Máte toho plnou kabelku, chlapi. Skvělá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Casio 83QS-27 s budíčkem a hodinovým signálem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Zde trojice z let 1974 - 1975, úplné začátky LCD digitálek pod značkou Meister - Anker Pulsmeter, další z rodiny Seiko pod značkou Meister - Anker. Vyráběné od roku 1983 až asi do konce 80. let A jeden Junghans s modulem Casio. Asi rok 1979 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Kontrolní otázka: Myslíte, že tyto hodinky mají skutečně dva displeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Re: Popisky kolem displeje naznacuji casove pasma ? pokud jo, pak by snad display mel jako zde zobrazovat sipkou ci podtrzenim aktualni stav...Ale u digitalek je vsechno mozne tak nevim, ale spis ne. Foto predpokladam mene citelne umyslne... Jinak samozrejme krasne a zajimave kousky, zvlast se mne libi ten u ktereho pises, ze byl dlouho vyraben -nejak jsem na nej nenarazil -zatim.Pak jsou pro mne zajimave 1976 solar u nich se u znacky Cristalonic uvadi solar prvenstvi? -to se mne nezda, ale je fakt, ze Seiko A156 jeste nebyly.Maj dobijeci NiMh letos sem kupoval... Podobnou jsem daval do mych Crystron solar -kterezto jsou prvni solar rucickove .www kde byl takovej nahled starych solaru uz neni dostupny??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Ne, foto je na prd neúmyslně. Ale ta časová pásma jsou jen na sklíčku, není to jako na Seiko Pan Am nebo podobných. Re: Popisky kolem displeje naznacuji casove pasma ? pokud jo, pak by snad display mel jako zde zobrazovat sipkou ci podtrzenim aktualni stav...Ale u digitalek je vsechno mozne tak nevim, ale spis ne. Foto predpokladam mene citelne umyslne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Ten Cristalonic je někdy uváděný jako první solar jen mezi LCD. LED mělo solar rozhodně dřív, jen v Quelle katalogu jsou v roce 1975 dvoje. Jedny Synchronar a ještě jedny další. Jinak samozrejme krasne a zajimave kousky, zvlast se mne libi ten u ktereho pises, ze byl dlouho vyraben -nejak jsem na nej nenarazil -zatim.Pak jsou pro mne zajimave 1976 solar u nich se u znacky Cristalonic uvadi solar prvenstvi? -to se mne nezda, ale je fakt, ze Seiko A156 jeste nebyly.Maj dobijeci NiMh letos sem kupoval... Podobnou jsem daval do mych Crystron solar -kterezto jsou prvni solar rucickove .www kde byl takovej nahled starych solaru uz neni dostupny??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 jj u LED je to jasne driv, jen se divim, ze u LCD s tim neprisel nekdo "znackovejsi"... a ten modul je shodnej? vypadaj stejne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Ten Cristalonic München se dával do lecčehos, je to i v těch Meister - Anker z roku 1976. Mám to i pod jinými značkami. Jedny mám nafocené a jedny ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se