Gombo Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Vecer som vdychol zivot tymto a tesim sa. Skoda len toho displeja, ale na rok 1981 vyzeraju aj tak dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 (upraveno) Ideme Upraveno 28. srpna 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Náhodou někdo české znění návodu ke Casio modulu 900 nemáte? Už jsem to po výměně baterie dělal tolikrát, tak nevim, proč mi to teď nejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Snazim se to (pokud mam problem s navodem) prohnat pres nejakej online trans. Nekdy je treba pouzit nejdrive OCR . Tak jestli by i tento navod takto nesel... U JAZu peknej naramek a toho lcd fakt skoda. Jinak 2x stejne modulove a presto jinak 9200 + 9500... Ten lcd u 9200 co je nahlodan zubem casu bych mohl vymenit -po vlozeni batt. naskoci a zmizi -nic nevidet vse ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Nevi nekdo jak se rozlisovaly pokud se to teda nebralo jako unisex ty z poloviny 70" ? Moc jsem toho nenasel a dotycny taky tape... -tak mozne zde nekdo vi... 76 -zahlid jsem tam B ? , ze by damske? neorig. naramek celkem jde... 56 nebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Ozivovacie vecery pokracuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Co to je za značku? Nemá nějaký nápis na dýnku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Na dynku nic. To logo nepoznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 před 21 hodinami, akai napsal: Nevi nekdo jak se rozlisovaly pokud se to teda nebralo jako unisex ty z poloviny 70" ? Moc jsem toho nenasel a dotycny taky tape... -tak mozne zde nekdo vi... 76 -zahlid jsem tam B ? , ze by damske? neorig. naramek celkem jde... 56 nebo Pánské / dámské z té doby se poznají na první pohled, dámské byly malinké, titěrné, pánské mnohem větší. Žádné unisex tehdy ještě neexistovalo. Značení např. LQ - lady quartz, CS - casiotron square, CR - casiotron round, QS - quartz square, QR - quartz round, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 před 2 hodinami, Gombo napsal: Na dynku nic. To logo nepoznam. Tak to nám tu začíná pěkná detektivka.... Ví někdo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 (upraveno) @casiotron Pánské / dámské... Diky za odpoved, a jak sem tak jeste trochu koukal tak treba i znacene CL = holky. Tzn. treba tyto ↓↓↓ dle odkazu... -takze jo bylo jich celkem dost. Res. -takze vyse uvedene 76CGS-40 a 59CGS-61 jsou proste jen mensi. Vzhledem k tem vsem vetsim Citizenum a Seiko te doby mne to zmatlo/znejistilo.... Edit: jeste mne napadlo doplnit odkaz kde je taky par kousku... Upraveno 30. srpna 2021 uživatelem akai -odkaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 V 27. 8. 2021 v 20:04, Gombo napsal: Vecer som vdychol zivot tymto a tesim sa. Skoda len toho displeja, ale na rok 1981 vyzeraju aj tak dobre. Já mám s tímto modulem dvoje. Ty nefunkční bych klidně pustil. Ale už jim taky trochu začíná na displeji bleeding. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 20 hodinami, akai napsal: @casiotron Pánské / dámské... Diky za odpoved, a jak sem tak jeste trochu koukal tak treba i znacene CL = holky. Tzn. treba tyto ↓↓↓ dle odkazu... -takze jo bylo jich celkem dost. Res. -takze vyse uvedene 76CGS-40 a 59CGS-61 jsou proste jen mensi. Vzhledem k tem vsem vetsim Citizenum a Seiko te doby mne to zmatlo/znejistilo.... Edit: jeste mne napadlo doplnit odkaz kde je taky par kousku... CL je zase Casiotron lady. To G uprostřed označení některých typů je gold - zlato. Takže tamty dvoje jsou čistokrevné pánské. Tenhle systém značení byl používán jen určitý čas, potom to zase změnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Ty se mi moc líbí! Parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 V 19. 8. 2021 v 22:36, bleriot11 napsal: Bleriote, koukám, že jedeš hustý retro Vintage digi, rádio s okem a teď tenhle Fiat. Tipuju to na 124 z USA Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 124 Spider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Jj,dneska cestou do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 (upraveno) Upraveno 3. září 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se