casiotron Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 CASIO CA-901, modul 134. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Meister - Anker "Blade runner". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Jirko pěkně si to rozjel!! Paráda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Znalci prominou jestli to tady už někde bylo, ale já to potkal poprvé a vskutku mě ta vychytávka zaujala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Ty jsou opravdu HLASITÝ i bez toho boosteru. Měl jsem je. Bez něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Jaký je to model? Já zběžně prohledal svůj archiv a našel jsem podobné M 31 modul 473: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Ty první jsou M-31, modul 473, ty druhé M-30, modul 472. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 V 28. 6. 2021 v 22:53, t2 napsal: Ve svém archivu obrázků jsem našel tyto Sanya: Nevím jestli je to na tu samou baterii, ale ta 3V baterka by mohla s nějakejma vycpávkama sedět. Další Sanyo: A tady se už objevuje záhadná baterie: Tak akorát jsem se dostal k tomu, že tu baterku taky potřebuju. Našel jsem ve svých krabicích hodinek ty stejné Sanyo s rádiem, jako jsou zde. Když zkusím jinou 3V baterku, tak jdou. Zeptal jsem se u mého oblíbeného dodavatele baterií a ten to nesežene. A to dokáže sehnat leccos... Ale sehnat jí nebo nahradit musí jít. Před časem se ty hodinky prodaly na ebay v provozu. Asi budu muset napsat tomu prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Na vecer nieco z byvalej Juhoslavie Pozlatene puzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Pěkný, letos už druhý Selky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Prave som im po dlhych pokusoch vdychol zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Opet nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Ty jsou krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Jaktože ti ty Otron jdou? Mě jich prošlo rukama plno a nikdy nešly. Přitom modul vždycky čistý, deska keramická a prostě to nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 @casiotron si pis, ze nesli a trapil som sa po veceroch s nimi, az som narazil na prerusene ( odoxidovane ) spoje v mieste , kde vychadza z keramiky ku kontaktom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 V 2. 12. 2021 v 20:00, casiotron napsal: Jaktože ti ty Otron jdou? Mě jich prošlo rukama plno a nikdy nešly. Přitom modul vždycky čistý, deska keramická a prostě to nešlo... Taky jsem mel s temito problemy, nyni pohromade funkcni takto a na ukazku dvoje nefunkcni -co jsem nasel narychlo . Nasly by se asi jeste nejake, ale ty uz jsou donicene moc. Takto jsem s temito modely celkem saturovan a shanim snad jen jedno provedeni. Nebo aspon pouzdro(totozne jen s jinym sklickem mam / prvni vlevo). Mel jsem je od druhe tridy a po patnacti letech provozu jsem o ne hospodsky prisel -tak by se hodily... Jsou to ty na posl. obr. tmave pozadi foto nalezeno na www . Jsou na nich naramky ktere jsou super poctive, i ten posledni clanek k pouzdru je namiru. Pri hledani dynka na jedny, co jsme tu taky v minulosti probirali, jsem prave narazil na ty otrone. Zatim jsem bohuzel nenasel nic co by sedlo, a kanibalizovat nektere jine funkcni se mne zatim nechce pokud by nekdo vedel o vracich tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se