t2 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 před 12 hodinami, akai napsal: Pokud to zde zahledne@t2> tak nam snad rekne jakym sn zacina jeho kousek a zda by to u nej sedelo. Nebo katalogy 75/76/77 ? Moje začínají taky na 7. Katalog z té doby bohužel nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 V 26. 9. 2022 v 8:10, Gombo napsal: Na tych dvoch dalsich sa da kontrast nastavit priamo na hodinkach. U tech SPACETRONIC to vim(mam) a skoda ze to neimplementovali do vsech. V 26. 9. 2022 v 7:41, Olin.uj napsal: Nelsonic parádní.. to si musel být velký frajer, když si takové hodinky nosil do školy. Kde byly kupované.. Tuzex, někdo přivezl ze zahraničí? Pamatuju si, že jeden šťastlivec na základce dostal od táty který pracoval za komára v Libyi Casia CFX-200. Kalkulačkovky a spousta čudlíků.. v tu chvíli to byl prostě borec.. Otazka(pro mne) by mela asi znit od koho byly kupovane/smenene... no to uz se bohuzel nedovim a tak si myslim(neco se mi matne...), ze otec ktery mne je dal je mnel od znamych co se taky zajimali o techniku a nekteri jezdili ven... -tak asi od nekoho takoveho... -a frajer? ani ne. U nas 82/83/84 ve tride se seslo vic lidi co meli nejaketo tato udelatka(od Nu Pagadi! pres Chobotnici po Popey) digi mel kazdej druhej/treti. Ja mel jeste kalkulacku s moznosti ulozeni uz nevim kolika slov ale na zakl. tahak to stacilo a treba i pytlik smichu..)) blbosti typu privesek jenz po tlesknuti zapipa nepocitam. Jinak bracha co se ucil pro ČSPLO a pak chvilku jezdil Hamburg tak mi dovezl Ruhly(0jewels) alá "potapky" i kdyz jsem chtel nejake digi... Tech sem se dockal pozdeji az presel pod ČNP -Sanyo Ana-Digi : ty jsem mel dlouho. Paralerne o neco malo pozdeji ana-digi-temp. Takze jsem tocil Otron solar a tyto dvoje. Pro uplnost uvedu i jedny kalkulacky vzhedem klasicke cerne s sedivymi tlacitky ne casio. Vydrzely chvilku. V 26. 9. 2022 v 8:04, Hantronix napsal: @akai Seiko parádní. Ale myslím, že tato klávesnice k nim nepatří. Funkčně jsou všechny stejné, ale tato barevná kombinace byla k Seiko Data 2000. Tyto měly světle šedou s nápisem Seiko Memo Diary. Já mám tyto Seiko Data 2000 a pak ještě Seiko UC-3000. Jo a zkoušel jsem i ovládání přes aplikaci Keyboard emulator for Seiko UC a fakt to funguje. To mas pravdu nepatri, tu jsem kupoval k modelu ke kterym patri. Klavesnice od prodejce dosla a verze patrici k nim od jineho prodejce bohuzel ne(refund zafungoval). Ale pocitam s tim, ze je to jak pises a vsechny jsou schopne ovladat jednotlive modely. Ze potvrzujes emulator je super. Takze sis uz rozjel Tetris? Ja bud nejak vymyslim nejak tu civku nebo budu muset pockat na dalsi dostupne... V 26. 9. 2022 v 11:54, t2 napsal: Moje začínají taky na 7. Katalog z té doby bohužel nemám. Asi to bude jako vzdy kdyz casiotron neco rekne ohledne techto hist.dat. -par mesicu od sebe...(byl-li by to prelom roku tak by ani nebyl rozpor) Kdyby na tech strankach (vyse odkaz) byl aspon zdroj odkud info cerpaj... -takhle si jako vsude muze kazdej psat co chce)) . . >tolik resty s odpovedmi... A pridam 2x Citizen 9588 a 9568 ty jsou "brandovane" jako Vega a dle mne maj kvuli tomu na konci 8(Adec aj. taky) jinak by to byl Citizen 9560 Jedny uz sice mam ale zde je stav (i vnitrku) lepsi... A ty druhe mne doposud nezname a ani jsem k nim nic nenasel. Jen na ebay(dole) jsem uvidel jedny dokonce v opacne polarizaci lcd... a podle tohoto k nim urcite nebude patrit reminek ktery prisel s temi mymi a nese oznaceni Casio..)) Dorazilo to takto... -i kdyz to sem nepatri tak trosku objasnim. Pres prvni quarz solar mne tak nejak ucaroval strojek/ky 86xx jenz je i v techto. Mam nejake nefunkcni solary tak mozna to pujde kombinovat. To mne i navedlo na Blinker... -jedny slapou 100% (tuktuktuk) druhe se po ruznu sekaj, ale tlacitko sekundovku ovlada jak ma. Tak uvidime. Tim jsem se dostal do starejch trochu presnejsich a od nich uz byl jen krucek k tem tenkrat nej(vpravo dole.) -hledal jsem tady na foru ale asi spatne... -jen toto. Mezi temito a temi dnesnimi A660 by mely byt Exceed 0310(2zprava) . Coz by mnel byt /spolu s 0330/ prechudce 0350 coz je uz The... Jo a ty velke tmave H145 sem tam proste za $17 nemohl nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Dnes ”pionierky” v ABC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Raritní limitka? Nebo co.... Teď tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Podle mě jen nahrazené rozbité sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Ten napis casio to vylucuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Dle googlu je tam nejakej pozdrav od ozbrojeneho sboru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 No nevím. Ale mně osobně to přijde takový samo domo provedení. Navíc hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Taky jsem to prohnal přes Google překladač a napsalo mi to, že nahoře je: "S pozdravem obrněný sbor" a dole: Arabská armáda mod - takže možná nějaká modifikace pro armádu. Ale hnusný to teda je. Ale jako sběratelská raritka možná zajímavý. Tohle nebude mít každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Chlapci snazim sa ozivit jeden fakt paradny kusok, tak drzte palce. Na foto zasoba nahradnych dielov, k danemu modulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 před 3 minutami, Gombo napsal: Chlapci snazim sa ozivit jeden fakt paradny kusok, tak drzte palce. Na foto zasoba nahradnych dielov, k danemu modulu. Tohle když vidím, tak mě vomejvaj Držím, Gombo, držím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Drzim, verim a at te provazi sila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Před hodinou, Gombo napsal: Chlapci snazim sa ozivit jeden fakt paradny kusok, tak drzte palce. Na foto zasoba nahradnych dielov, k danemu modulu. No, tak to hodně štěstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Mimochodem, dnes jsem částečně "zrenovoval" Casio SDB-500W, které jsem nedávno zakoupil na Aukru. Sice to není žádný zázrak, ale lepší než drátem do oka. Asi na tom bude chtít ještě trochu zapracovat, ale nejdřív budu muset vymyslet další postup, hlavně co se týká sjednocení barvy u vyspravených částí se zbytkem těla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Chlapci dik za podporu. Podarilo sa mi ozivit modul. Vid susedne vlakno: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Gombo, to vypadá jako Modutek 121001. Pokud ano, tak to je víc než skvělá práce, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 @ponorka9 ano je to presne on. Este niekolko mrtvych (z neznamich dovodov) mam doma. Vsetko je ako ma a nic, alebo ako onehda pisal tusim casiotron ze nabehnu, ale ukazuju blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 před 11 minutami, Gombo napsal: @ponorka9 ano je to presne on. Este niekolko mrtvych (z neznamich dovodov) mam doma. Vsetko je ako ma a nic, alebo ako onehda pisal tusim casiotron ze nabehnu, ale ukazuju blbosti Mám podobný problém s několika staršími Casio, které ožijí po vložení baterie, ale v podstatě hned zhasnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 V 14. 10. 2022 v 11:41, Gombo napsal: @ponorka9 ano je to presne on. Este niekolko mrtvych (z neznamich dovodov) mam doma. Vsetko je ako ma a nic, alebo ako onehda pisal tusim casiotron ze nabehnu, ale ukazuju blbosti Jo jo, těchhle modulů bych potřeboval hned několik správně fungujících. Mám několik fakt pěkných a zachovalých kousků různých značek s tímto modulem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 V 24. 2. 2021 v 20:59, casiotron napsal: Modul s touto konstrukcí má několik různých provedení. ... Já jich mám mraky, ale jde málokterý. Toto jsou všechno hodinky s touto konstrukcí modulu. V 25. 2. 2021 v 6:42, casiotron napsal: To jsou parádní Meister - Anker z roku 1979, sám je nemám. Má to modul jako ty moje hranatý Beltime. -tak hlasim uspech. Dorazily jedny dalsi... Beltime v trosku jinem provedeni a vnitrek je taky jiny. Zaklad je taky na keramice a je dost podobny... Jak videt tak si to trosku prizpusobili a dali vlastni popis... Podarilo se(s pomoci dalsich dvou), stopky stopuji, svetlo sviti, nastavovani nastavuje. Jen jsou neme. Nejdriv nabehly a uz to vypadalo, ze je vse ok a chybi jen doladit kontakt u tlacitka pro nastavovani. Takze znovu, -a po znovu slozeni uz neslo az na svetlo nic. No na problem jsem neprisel, teda spis ve kterem kontaktu to je. Jen jsem vedel ze poprve byl problem s kontaktem u nastavovaciho tlacitka. Po jednom ze slozeni to nabehlo s blikanim. Zkusil sem trojhmat bez svetla, a ejhle resetovalo se, a vse slo ovladat. No zjistovat kde neni kontakt na piezo a proc nehraji se mi ted radeji uz ani nechce... -mozna nekdy. Stopky maji tri rezimy... 1)-klasika start-stop a pri dalsim stisku se pokracuje, nebo 2)-mezicas a v pameti bezi dal a dal s kazdym stiskem ukazou kazdy dalsi mezicas -viz.obr. nebo 3)-meri cas od stisku prikladne start-stop=3s / po dalsim stisku po 2s ukazou tedy 2s atd... Pokud se v rezimu stopek prepne na cas tak se indikuje ze bezi stopky, ale stejne se zobrazeni casu po 5vterinach vrati na stopky. -viz.obr. Po hodine se pocitani posune o rad -jeste nevim do kolika (nyni 3hod a bezi...) Tlacitko Function meni v prostrednim poli vteriny, datum, den... Nastavovani budiku A znamena zapnuto a ikona je plna. Nebo stav bez budiku... A jeste posledni... zde je osvetleni skutecne funkcni a ne jako vetsina tehdejsich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se