Gilius Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 paráda.... ...oživ je,chudinky,takhle je jich škoda...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 tak a ještě jedny podobný: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 Tuty jsou taky nádherný, s obrázkem těchto jsem se setkal jen 2x v životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 Jojo ten výstupek je senzor pro hloubkoměr a teploměr. A ty "švícary" jsou bomba. jsou v super stavu jen teď nemají batt. Ale strašně moc si cením těch digi primek. Dalo to docela fachu je sehnat. Prosim te ktere to jsou? Ty nalezato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 Prosim te ktere to jsou? Ty nalezato? No jasně.....se podívej pořádně.....mně se teda ty digitální Primky moc nelíbí.....ale ty Omegy......všechny.....ty jsou......skvělé.....!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 Podival bych se, ale mam v praci integrovanou grafiku a vidim prd. Ikdyz ted jsem prelustil pul napisu PRI... Takze jsem se ridil vylucovaci metodou. Jinak jsem tyhle Primky snad nikdy na nikom nevidel, nebo si to nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 (upraveno) Podival bych se, ale mam v praci integrovanou grafiku a vidim prd. Ikdyz ted jsem prelustil pul napisu PRI... Takze jsem se ridil vylucovaci metodou. Jinak jsem tyhle Primky snad nikdy na nikom nevidel, nebo si to nepamatuju. tak já sem dám ještě jinej obrázek. No já je viděl na něčí ruce jen jednou a jen dvakrát na aukru. Ale jěště existují dvě jiné batrvy a další vzor ( bez vteřin) taky ve třech barvách. Mě nejvíc dostávaj ty nápisy v češtině. Upraveno 16. října 2008 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 A pokračování seriálu o Omegách: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 4 t2: Diky, mas pravdu, ta cestina to je bomba! Hele tohle bych klidne v praci na ruku dal. Libi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 4T2-Ty Omegy jsou Tvé???Nebo jen foto???Tady by mi ani nevadila ta zlatá,i když jnak zlaté hodinky vůbec....až na pár exemplářů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2008 4T2-Ty Omegy jsou Tvé???Nebo jen foto???Tady by mi ani nevadila ta zlatá,i když jnak zlaté hodinky vůbec....až na pár exemplářů.... bohužel nejsou. to mám v digitálním archivu dream watch..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2008 Nějaké digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2008 (upraveno) a co takhle toto???? http://www.ledwatches.net/photo-pages/breitling-lcd.htm "celé ty stránky stojí za povšimnutí"..... Upraveno 19. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2008 http://andydunn.name/LCD.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Dobrá stránka. Škoda,že ty fotky jsou tak hrozně moc malý. Ale teď o jiné věci : jak dlouho asi vydrží hodinky být vodotěsné? Od výroby nebo přetěsnění a co všechno na to má vliv.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Ale teď o jiné věci : jak dlouho asi vydrží hodinky být vodotěsné? Od výroby nebo přetěsnění a co všechno na to má vliv.... tady myslím,že to bude kus od kusu jiné.....a vliv na to bude mít určitě chování k hodinkám....co jsem tak slyšel,tak při výměně baterky by se automaticky mělo přetěsňovat.....a u automatů(či manuálů) by přetěsnění mělo být provedeno při pravidelné kontrole(v podstatě stejně,jako při výměně baterie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 další Omegy-obrázek je Watchuseek fora...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 na WUS fóru,do jedné diskuze,hodil majitel fotku svých parádních LCD hodinek.....nedá mi to a tu fotku sem dám....takže,zdroj watchuseek.com a tady ty parádní Hamiltony: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 No já jsem před asi dvěma roky koupil v bazaru G Shocky za 260 kč.Rozebral jsem je z pouzdra a pak vyměnil batt. Kartáčkem jsem je vydrbal a udělal sborku a fungujou dodneška. Někdy si je beru do bazénu a "hrajou" pořád. S původním těsněním. Mám další s G Shocky DW 5700 modul 901 z roku 92 a ty mají doteď původní batt. Tak nevím jestli by taky vydržely koupání. Už jsou pro mě zasloužilé a tak bych je nerad zničil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 A další omegy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se