Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

Jojo ten výstupek je senzor pro hloubkoměr a teploměr. A ty "švícary" jsou bomba. jsou v super stavu jen teď nemají batt.

Ale strašně moc si cením těch digi primek. Dalo to docela fachu je sehnat.

Prosim te ktere to jsou? Ty nalezato?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podival bych se, ale mam v praci integrovanou grafiku a vidim prd. Ikdyz ted jsem prelustil pul napisu PRI... Takze jsem se ridil vylucovaci metodou. Jinak jsem tyhle Primky snad nikdy na nikom nevidel, nebo si to nepamatuju.

Odkaz ke komentáři

Podival bych se, ale mam v praci integrovanou grafiku a vidim prd. Ikdyz ted jsem prelustil pul napisu PRI... Takze jsem se ridil vylucovaci metodou. Jinak jsem tyhle Primky snad nikdy na nikom nevidel, nebo si to nepamatuju.

tak já sem dám ještě jinej obrázek. No já je viděl na něčí ruce jen jednou a jen dvakrát na aukru. Ale jěště existují dvě jiné batrvy a další vzor ( bez vteřin) taky ve třech barvách. Mě nejvíc dostávaj ty nápisy v češtině.

post-673-1224168151.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Ale teď o jiné věci : jak dlouho asi vydrží hodinky být vodotěsné? Od výroby nebo přetěsnění a co všechno na to má vliv....

tady myslím,že to bude kus od kusu jiné.....a vliv na to bude mít určitě chování k hodinkám....co jsem tak slyšel,tak při výměně baterky by se automaticky mělo přetěsňovat.....a u automatů(či manuálů) by přetěsnění mělo být provedeno při pravidelné kontrole(v podstatě stejně,jako při výměně baterie).

Odkaz ke komentáři

No já jsem před asi dvěma roky koupil v bazaru G Shocky za 260 kč.Rozebral jsem je z pouzdra a pak vyměnil batt. Kartáčkem jsem je vydrbal a udělal sborku a fungujou dodneška. Někdy si je beru do bazénu a "hrajou" pořád. S původním těsněním. Mám další s G Shocky DW 5700 modul 901 z roku 92 a ty mají doteď původní batt. Tak nevím jestli by taky vydržely koupání. Už jsou pro mě zasloužilé a tak bych je nerad zničil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...