Gilius Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 už tady byly všelijaké kousky,ale Rumunské určitě ne..... nalezeno na WUS foru: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=198813
casiotron Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 No já mám ještě tuty dvoje. LED jsou bohužel nefunkční. jo...dnes se mi vyloženě dařilo hledání......a nekončí....existují různé varianty,třeba zlaté....atd..... Celkem by mne zajímalo,kdo všechno(a jaké) tu má digitální Omegy....Casiotron se pochlubil svýma Speedmasterama a potom se tu,kdysi,někdo pochlubil Analogicko/digitálníma Seamasterama Montreal 76........ještě někdo něco????
911 Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 puvodne jsem toto vlakno uplne ignoroval, ale ted sem si ho procetl a nejradeji bych ho zrusil.
t2 Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 puvodne jsem toto vlakno uplne ignoroval, ale ted sem si ho procetl a nejradeji bych ho zrusil. Tak to by se nám nikomu nelíbilo. Tohle je totiš to nejlepší vlákno z celýho chronomagu!
911 Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Tak to by se nám nikomu nelíbilo. Tohle je totiš to nejlepší vlákno z celýho chronomagu! jeste ze nemuzu sbirat vsechno. ale z tehle ery jsou nektere tak super kousky a ficurky...no radsi nic, nebo do vedlejsi skrine zacnu ladovat digi veci. ach jo. tak pekne pokracujte a davejte fotky.
Gilius Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 tak pekne pokracujte a davejte fotky. Pracuje se na tom....
Gilius Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 No bomba.....takže teď nás tu jako rozstřílíš na sra*ky????....... To máš takových skvostů povícero???? Mne osobně tedy štve,že někteří(viz třeba Casiotron) máte doma supr digikousky(Omegy,i ty LED např)....a nepochlubíte se,syslíte si to doma......přitom věřím,že tam máte poklady,co se jen tak nevidí.....tak se nenechte přemlouvat.....
accutron Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 No bomba.....takže teď nás tu jako rozstřílíš na sra*ky????....... To máš takových skvostů povícero???? Mne osobně tedy štve,že někteří(viz třeba Casiotron) máte doma supr digikousky(Omegy,i ty LED např)....a nepochlubíte se,syslíte si to doma......přitom věřím,že tam máte poklady,co se jen tak nevidí.....tak se nenechte přemlouvat..... O žádném střílení nemůže být řeči. Pouze se pokusím ukázat část své sbírky. Aniž bych se chtěl chlubit, tak to bude jako klasická telenovela tzn. pokračování bude dost dlouhé.
Gilius Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 O žádném střílení nemůže být řeči. Pouze se pokusím ukázat část své sbírky. Aniž bych se chtěl chlubit, tak to bude jako klasická telenovela tzn. pokračování bude dost dlouhé. V to celkem doufám....a asi se máme nač těšit,že? Jen to sem per.......prosím.....
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 ... a poslední příspěvek dnešního dne. CompuChron Calculator Výrobce : Hughes Aircaft, USA První hodinky CompuChron Calculator začala prodávat americká společnost American Foreign Trading Company v roce 1976. LED displej čtyři napájecí články devět funkcí kalkulátoru čtyři funkce časoměru vůbec si netroufám odhadnout cenu v roce 76 - to mohlo klidně stát 100t a dnes asi taky
accutron Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 vůbec si netroufám odhadnout cenu v roce 76 - to mohlo klidně stát 100t a dnes asi taky S tou cenou to není tak tragické. Nejdražší náramkový kalkulátor pro mne byl HP-01. Ty zbývající dva se dají sehnat za 1/2 až 2/3 ceny HP-01.
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 S tou cenou to není tak tragické. Nejdražší náramkový kalkulátor pro mne byl HP-01. Ty zbývající dva se dají sehnat za 1/2 až 2/3 ceny HP-01. ta cena by mě opravdu zajímala - pokud nechceš veřejně tak prosím do sz - dík
911 Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 v roce 78 byla kolem $700. zajimala by me realna dnes. pokud je to mozne, tak SZ. je to uzasny stroj. kdyz to tady tak sleduju, ma vubec cenu zacist sbirat? to je krasnych kousku
t2 Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 to Accutron: tak to je suprbombice...všechny! Vím že je to otravný, ale asi tady není vůbec nikdo koho ty ceny nezajímají a psát každýmu zvlášť je asi ztráta času. Tak please...
Milil Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Ty Pulsary jsem našel za £1250 http://www.70s-watches.com/n_to_z/xpulsarcalc.html
Gilius Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Krásné kousky.......mne teda cena až tak nezajímá.....ono to chce vůbec štěstí na podobný kousek narazit....jo....a odhaduju,že se Accutron vešel do 2000 dolarů(spíš méně). Vážně nádherné kousky.....!!!!! Už se těším na pokračování.......
accutron Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) Co se týká cen, tak doporučuji sledovat americké stránky Ebay a je jen otázka času kdy se tam takové hodinky objeví. Na evropských stránkách Ebay se moc neobjevují a pokud ano, tak jsou o dost dražší než z Ameriky. No a pak už jen záleží na tom jak se vám to podaří vydražit. U Pulsaru Calculator a CompuChron Calculator je reálne dosáhnout ceny okolo 15000,- Kč. U HP-01 počítejte s dvojnásobkem. Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem accutron
casiotron Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Jsem vděčný accutronovi, že začal přispívat do tohoto digitálkového vlákna. Nádheru těch sběratelských skvostů musí uznat snad i každý zatvrzelý příznivec mechanik..Přidám ze své sbírky tedy také něco. Např. Citizen calculator z roku 1978.
Gilius Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 tady se to ale pěkně rozjíždí...no paráda Díky za fotky.....!!!
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 To je fakt nadhera! Co hodinky to skvost! Prodavam vsechny sve mechaniky a jdu na digi!!!!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se