Gombo Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 596 A156W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Diky, nejake na ebay jsou, a relativne za dost...Nektere maj datum oramovany nektere ne asi 590 vs 596 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Mohlo by to být tím, že tam někdo dal modul 593 (den v týdnu je více vlevo), ale tyto mi přijdou spíš jako fejk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 To provedeni? nabizi i jinny prodejce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Upřesním to, tamty jsou pravděpodobně fejk s fejkovým modulem 593 a tyto jsou origoš s origoš modulem 593. Na víku mají sice modul 590, ale ten je například v Casio W-59, tak je to možno porovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Teď když na to koukám detailně, tak na krabičce je vidět, že je tam psáno modul 593. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Podíval jsem se teď na servisní CD a A156WA se vyráběly s modulem 593 od února 1990. Předtím A156W s modulem 587 od srpna 1986. Záznam o A156W s moduly 596 a 590 tam nejsou, přitom všechny, co mi kdy prošly rukama byly buď s 596 nebo 590. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 ktore su fejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Seiko ?Pan Am? stoja za pokus o zachranu.Idem na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Seiko za to stojí vždycky a Pan Am obzvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Ty bez pásku, příspěvek 3010. ktore su fejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Zatial smola.Rozobral som ich do sroba.Ziadna oxidacia,ziadne viditelne poskodenie,jemne som ich pocistil liehom,ale zatial nedali ani tuk.Neviete ci nemaju nejaku resset dierku ako casia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Bohužel, modul z nich jsem v ruce nikdy neměl. Mám jen pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Keby si sa ho chcel zbavit,tak mam zaujem.To moje nieje pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Tak ten modul Seiko "pan am" je nádhernej! To jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 To je ale strojovna. Moc pěkný modul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Funkcni takto...Jsou do roku 2009, takze je treba pouzit toto...A prave dostaly novou batt. -prispevky vyse mne navedly je prohlednout a LCD jiz signalizoval blikanim slabou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Tieto uz sa ale mladsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Vim, ze jde nejak SN rozklicovat podle prvnich znaku , ale ted si to nevybavuju - prvni dve/tri - rok/mesic?Takze moje takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Dnes na vecer tieto a odfotim aj svoje dinko z tych Pan Am a odbornici mozu zrovnavat.Ja to posudzujem posla typu popisu na sklicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se