akai Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Odesláno 6. května 2019 Tak nejak se mi casem sesly... -psal jsem vedle... -takze nyni... -tusim vekem jeste patri sem? mam dojem, ze konec 80's ?Pred casem tu tusim od travexe a anadigi nejake probehly...(Dostat je dohromady pro koukatelne foto je pro me podminky a za tohoto svetla nemozne...)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bleriot11 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 tohle není zrovna má krevní skupina,ale co je doma to se počítá..
bleriot11 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Dnes jsem oživil jedny "japonky" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Dnes jsem oživil jedny "japonky"Krasavice
siwi Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Ty starý Nokie byly stejně držáky
Gombo Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Aj sem patria Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2019 Ty citróny tu vždycky moc rád vidím
casiotron Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 To jsou ty otáčecí Omega, ne? Mega raritka. Aj sem patria
bleriot11 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Odesláno 19. května 2019 Tak chapi vysvětlujte..Proč přirovnání citrony? a proč ty omegy otáčecí?Dík.
siwi Odesláno 19. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2019 Citrón je podle zbarvení displeje. Otáčecí Omegy, aby sis mohl vybrat, na jaké zobrazení času máš zrovna náladu.
Gombo Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Odesláno 20. května 2019 Tak chapi vysvětlujte..Proč proč ty omegy otáčecí?Dík.Tu k tym Omegam:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42542-analogo-digit%C3%A1ln%C3%AD-hodinky/page-56
michalval Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Odesláno 20. května 2019 Tak chapi vysvětlujte..Proč přirovnání citrony? a proč ty omegy otáčecí?Dík.Jak už píše siwi je to kvůli displeji. Jsou to Seiko 0624-5009 a přezdívá se jim lemon face kvůli žluté fólii, která zabarvuje displej.Tady je nějaké povídání a fotky včetně pohledu dovnitř.
bleriot11 Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Odesláno 20. května 2019 dík za odpovědi,zase jsem o trošku chytřejšíoboje super
Gombo Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 asi patria sem.pribuznejsie vlakno som nenasiel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 Tyhle stopky mám v černé. Ani jsem nevěděl o bílé variantě. Nevím jestli mi fungují, neměl jsem je v ruce dlouhé roky. Používám Casio HS10W. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Odesláno 21. května 2019 Gombo: Vážně si nedovedu představit tvojí sbírku. To je mazec :-)
Olin.uj Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 Na zdraví.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
akai Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Pekne... Dorazilo po delsi dobe pro mne taky neco zajimaveho...Casio T-2000 (1500 t2 uz mam) casiotron zde... -i kdyz tech 2500 se nedavno zbavoval -ze by 2x ?A mozna casem narazim i na ty treti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: edit odkazu.... Upraveno 29. května 2019 uživatelem akai
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se