michael99 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Ahoj, netusite nekdo, jestli modul hodinek Casio AT 552 (touch screen calculator) vypada takhle normalne? Nevim proc, ale prijde mi, ze nevypada zdrave....dekuju. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 mam take aj s odfotenym modulom.musim pohladat foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Casio, Seiko, Porsche, Toshiba IMG_20191102_204859-01.pngZ tohohle zátiší na mě dýchlo rané mládí. Podobnou Toshibu jsem doma měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 michael99: Co se ti na modulu zdá nezdravého?? Hodinky ti po vložení baterie nejdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 No ja je jeste nemam...koupil jsem je na ebayi a prehlidl fotky modulu. A nemuzu se zbavit dojmu ze se tam v tom nekdo hrabal. Predevsim u nekterych tech soucastek jak kdyby byl nejaky ten plast kolem poskozen treba pajenim...ale mozna se mylim. Kazdopadne byly prodavany jako nefunkcni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Jediný obrázek modulu janusů co mám v archivu. Nepamatuji si odkud je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Jediný obrázek modulu janusů co mám v archivu. Nepamatuji si odkud je.at550a.jpegDíky moc, skvělá fotka....přesně takovou jsem potřeboval. No když vidím jak vypadá ten modul na tvé fotce a pak modul hodinek co jsem vydražil, tak žádná sláva....Někdo se v tom asi vrtal...ty součástky vypadají jak spálené.....takže si to pravděpodobně nechám jen kvůli pouzdru a časem zkusím sehnat funkční modul z nějakého vraku. Foto těch co jsem koupil vypadá takto..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Jediný obrázek modulu janusů co mám v archivu. Nepamatuji si odkud je.at550a.jpegDíky moc, skvělá fotka....přesně takovou jsem potřeboval. No když vidím jak vypadá ten modul na tvé fotce a pak modul hodinek co jsem vydražil, tak žádná sláva....Někdo se v tom asi vrtal...ty součástky vypadají jak spálené.....takže si to pravděpodobně nechám jen kvůli pouzdru a časem zkusím sehnat funkční modul z nějakého vraku. Foto těch co jsem koupil vypadá takto..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Pouzdro je ale pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Prikladam foto z mojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) Jediný obrázek modulu janusů co mám v archivu. Nepamatuji si odkud je. at550a.jpegMoja fotka,ked som predstavoval svoje zaciatkom roka .Teraz som si to vsimol Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 No ale tych ?swiss digi? mam viacej,tak pokrcaujem v ich predstavovani aj tento tyzden.Tak dnes zelene luxory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Jo, až teprve teď jsem si toho všiml. Vypadá to, jakoby někdo skoro všechny kondenzátory pájel, protože ty kapky cínu jsou takový neprofesionální. Jedny tyhle AT-552 teď byly v Pákistánu, nejsou to ony? Tam bych se ani nedivil, že se v tom někdo hrabal. Díky moc, skvělá fotka....přesně takovou jsem potřeboval. No když vidím jak vypadá ten modul na tvé fotce a pak modul hodinek co jsem vydražil, tak žádná sláva....Někdo se v tom asi vrtal...ty součástky vypadají jak spálené.....takže si to pravděpodobně nechám jen kvůli pouzdru a časem zkusím sehnat funkční modul z nějakého vraku. Foto těch co jsem koupil vypadá takto..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) Jo, až teprve teď jsem si toho všiml. Vypadá to, jakoby někdo skoro všechny kondenzátory pájel, protože ty kapky cínu jsou takový neprofesionální. Jedny tyhle AT-552 teď byly v Pákistánu, nejsou to ony? Tam bych se ani nedivil, že se v tom někdo hrabal.Jo, to jsou ony, přesně jak píšeš....Pakistán.....jenže já jsem si trouba z pro mě nepochopitelného důvodu neprojel všechny fotky...prostě přehlídl jsem fotky modulu....A ten vypadá jak vypadá. Už jsem to vydražil...jen přemýšlím, jestli se s ním zkusit nějak domluvit na tom, že to stornujem....a nebo to vzít alespoň kvůli tomu pouzdru, který je fakt solidní. Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem michael99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Tahle jednoduchá klasika je stejně paráda.. Moje nové Elektroniky.. Moc pěkné pouzdro a origo pásek a nakonec i netknutý stroječek pomalu bez oxidace.. Pořádné vyčištění a číslíčka se na displeji nakonec ukázala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Paráda, toto jsou moje nejoblibenější digi, tak čistě jednoduché...akorát nemám moc rád ty tahy...těmto vic sluší klasický řemen...nakonec tuším i na řemenu šly do obchodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Mondaine Digi Quartz - asi rok 1976-7, kov a sklo, a tento modul mělo více značek, daly se i koupit v TuzexuKrásný Mondaine. A ty od Gomba taky. Přihodím sem taky ty moje: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Chlapci super kusky.Fakt som rad,ze v tom niesom sam.Dnes pridavam dalsi kusok z velkych swiss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Krásný Mondaine. A ty od Gomba taky. Přihodím sem taky ty moje:xxB290012.JPGyyP9160017.JPG Jak sem dal Gombo digitálky Mondaine, hned jsem si vzpomněl na ty tvoje červený Ty se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se