Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

Jediný obrázek modulu janusů co mám v archivu. Nepamatuji si odkud je.

attachicon.gifat550a.jpeg

Díky moc, skvělá fotka....přesně takovou jsem potřeboval. No když vidím jak vypadá ten modul na tvé fotce a pak modul hodinek co jsem vydražil, tak žádná sláva....Někdo se v tom asi vrtal...ty součástky vypadají jak spálené.....takže si to pravděpodobně nechám jen kvůli pouzdru a časem zkusím sehnat funkční modul z nějakého vraku. Foto těch co jsem koupil vypadá takto.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc, skvělá fotka....přesně takovou jsem potřeboval. No když vidím jak vypadá ten modul na tvé fotce a pak modul hodinek co jsem vydražil, tak žádná sláva....Někdo se v tom asi vrtal...ty součástky vypadají jak spálené.....takže si to pravděpodobně nechám jen kvůli pouzdru a časem zkusím sehnat funkční modul z nějakého vraku. Foto těch co jsem koupil vypadá takto.....

post-76-0-88830200-1572822211_thumb.jpg

post-76-0-82353300-1572822242_thumb.jpg

post-76-0-10055100-1572822256_thumb.jpg

post-76-0-45400700-1572822283_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Jo, až teprve teď jsem si toho všiml. Vypadá to, jakoby někdo skoro všechny kondenzátory pájel, protože ty kapky cínu jsou takový neprofesionální. Jedny tyhle AT-552 teď byly v Pákistánu, nejsou to ony? Tam bych se ani nedivil, že se v tom někdo hrabal.

Odkaz ke komentáři

Jo, až teprve teď jsem si toho všiml. Vypadá to, jakoby někdo skoro všechny kondenzátory pájel, protože ty kapky cínu jsou takový neprofesionální. Jedny tyhle AT-552 teď byly v Pákistánu, nejsou to ony? Tam bych se ani nedivil, že se v tom někdo hrabal.

Jo, to jsou ony, přesně jak píšeš....Pakistán.....jenže já jsem si trouba z pro mě nepochopitelného důvodu neprojel všechny fotky...prostě přehlídl jsem fotky modulu....A ten vypadá jak vypadá. Už jsem to vydražil...jen přemýšlím, jestli se s ním zkusit nějak domluvit na tom, že to stornujem....a nebo to vzít alespoň kvůli tomu pouzdru, který je fakt solidní.

Upraveno uživatelem michael99
Odkaz ke komentáři

Tahle jednoduchá klasika je stejně paráda.. Moje nové Elektroniky.. Moc pěkné pouzdro a origo pásek a nakonec i netknutý stroječek pomalu bez oxidace.. Pořádné vyčištění a číslíčka se na displeji nakonec ukázala..

post-61203-0-47010000-1572884940_thumb.jpg

post-61203-0-75393400-1572884958_thumb.jpg

post-61203-0-09160500-1572884973_thumb.jpg

post-61203-0-50568300-1572884986_thumb.jpg

post-61203-0-94035000-1572884997_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...