akai Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 No, no to jsou teda krasnenadherne vystavni kusy gratuloblahopreji,,)) To ja stale ve svych kruzich...Citizen 9070 stacila rozborka a sborka...(jemny prouzek evokuje nekdy cernou nekdy stribrnou)a co dorazilo bylo treba kompletovat Seiko M422 je totozny modul jako Alba/Pulsar W040 jez mam nekolikery...Dlouho jsem nemohl nejake slusne za slusny obnos najit tak resim takto...A Seika A639 se dockaly braceletu... A kdyz uz M422 tak i M421... A jak uz se tocime kolem seikoalba tak jsem mym predchozim Y771 poridil kamarada...-hlavni rozdil zespod... Ty jsem(kdyz je mam) aktivne nehledal, ale kdyz je mnel stejny prodejce, jako dvoutlacitkove casia, jez sem potreboval taky zkompletovat ...No a za tech 24 s vidinou jednoho postovneho sem je tam proste nemohl nechat...(nemate na to nekdo nejake pilule? )) -------------------------------------------------------------.Mel jsem je v sledovani, ale s prodejcem mam spatnou zkusenost. Hodinky od nej prisly velmi chabe zabalene, s poskozenym displejem. Zatim dela mrtveho brouka... -A pokud toto bylo k memu prispevku , tak se nedivim u tech 55QS-24 byl popis ze snad staci dat batt. a pobezi... Pritom lcd KO a plosnak taktez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Dnes dalsie s Mondaine modulom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 pokracujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 a pripomienka na jedny,co som tu uz predstavoval:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/860-lcd-digit%C3%A1lky-70-a-80-let/page-167&do=findComment&comment=2408268 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Viem ze mam ?swiss dvojtyzdnovku?,ale z nudy som teraz rozchodil tieto a musim s nimi zamachrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Mají origo tah?Je na něm nějaká značka podobně jako u elektronik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Tach vyzera byt origo,ale je bez signacie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 a ideme dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Darwil - pěknej kousek a pěkný dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Jako nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Jeden příspěvek, který bych nazval - co jsem měl kdysi ve sbírce a už dávno je to pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 To ses teda tvrdak, minimalne 2-3 bych se zbavit neumel...-to musela bejt velka motivace pokud to bylo v ramci rozsirovani casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) Neviem,co by ma donutilo predat,ale som digi-psycho.Dnes davam jedny,na ktore som obzvlast hrdy aj ked to niesu ziadne NOSky.Velmi vela casu som nad nimi stravil,ale nakoniec s uspesnym koncom.Boli vytopene,kontakty na baterky zozrane od oxidu ale nevzdaval som to a teraz sa vytesujem.Bere ma na nich aj to dvojfarebne puzdro s tou matnou ciernou,ako na Tissotkach,co som tu pred par dnami predstavoval. Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Gombo.. Dobrá práce a pořád pěkné a zajímavé kousky..Casiotron.. Co mě přijde z hodinek domu.. Ať od tebe, z blešáku, z aukra.. tak to už doma zůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Machr ten Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Jo jo, posledních několik let kupuju už jen Casio a Meister - Anker. Cokoli jiného tak jen 1 - 2 %. To ses teda tvrdak, minimalne 2-3 bych se zbavit neumel...-to musela bejt velka motivace pokud to bylo v ramci rozsirovani casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Aby ste si nemysleli,ze prehadzujem jeden modul do viacerych puzdier a machrujem. Takze zatial ozivene kusy z rodinky 9315 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Super! Mohl bys jen ze zajímavosti změřit přesnost jednotlivých hodinek. Teda kdybys na to našel čas ve svém nabitém hodinkovém harmonogramu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Ked nebudem mat co ozivovat,tak zacnem s takymito zabavkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Já věděl, že s tímto modulem jsem taky něco měl. Minimálně tuty jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se