akai Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Krasne pouzdro -ze vsech stran -ze spodu nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 A dalsie ?face plate? .Tento krat hodne ?jete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Mám velmi podobné. Teď teda bez batt, ale funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 (upraveno) Máš Gombo vůbec vyčísleno kolik kusů máš od které značky? Aspoň Casio, Seiko a Citizen? A ještě Meister - Anker a Omega? Upraveno 8. února 2020 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Meister Anker mam par kusov a digi Omegy len jedny a aj to su len na pol digi(reverso).Seiko,Citizen a Casioskusim zratat vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Casio W-51, mod. 106... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Mám velmi podobné. Teď teda bez batt, ale funkční. Pridam taky A639 a k nim A638 -ty nemaj stopky jen budik viz popisky...(chtel sem stitek s tech nefunkcnich prehodit -bohuzel rozmery se neshoduji...) A jeste se vratim ke Gombovym velagombikovym... -jo ty mne ucarovaly a tak ke stavajicim jsem doplnil jeste A557 - 506A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Dnes stare velke ameriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Já musím konstatovat, že mi to tu s odstupem času připadá, jako by staré digitálky byly hodně na vzestupu...to tak před deseti lety se tu až na výjimky digitálkám všichni smáli a teď tu má každý druhý krásné kousky, které často ani neznám...jen tak dál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Casio PG-200 Pachinko - dobrý... Casio W-51, mod. 106... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 jendazhor: Ne jenom hodinky Casio..ale i další zajímavé věcičky od Casia. PG-200 jsem koupil za 150,- Kč na burze jako nejdoucí. Byly vyteklé baterie. Po řádném vyčištění PG-200 dělá vše co má. Hra Pachinko je jednoduchá...hraje se pouze jedním tlačítkem. Krátké nebo delší přidržení tlačítka ovlivňuje dopad kuličky na herní pole. PG-200 se vyráběla od roku 1983 společně s handhels consolí PG-100 a pro úspěch hry vyšla ještě console Pachinko 2, PG-500.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Davam sem digi roznych znaciek z roznych zemi a na tuto znacku som skoro zabudol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Jo, tyhle primky mi chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 tie PRIMky su nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Jo, tyhle primky mi chybí.Přesně! Mně taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Boli ste obaja na vojne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Já jsem pořád.Primky se tam ale nerozdávaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Ked som bol ja,tak sa u nas hovorilo : ?vojak sa stara,vojak ma? Upraveno 10. února 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Ono to platí stále,ale když se někde objeví primky,tak vypukne finanční šílenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ano.Tiez niekedy zasnem,kam az tie ceny vystreluju a som rad,ze ich mam a chvalabohu pre mna som sa knim dostal velmi dobre.Ale aby som len nevypisoval tak dam dalsi kusok.Aj ked pod tym umelym svetlom a mobilom sa mi ta pekna modra nedari velmi nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se