bleriot11 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Jo ruský ingoty jsou pěkný,zvlášt ty fialový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Tak dnes dalsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Na nedelu ?vyvozove?.Pri nasvieteni a foteni sa na displeji zvyraznili ?duchovia?.V reale je to lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Tahle verze pouzdra má tvrzené sklo, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Tak ty taky nemám.Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Tahle verze pouzdra má tvrzené sklo, že jo?Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Na dnes jedny hnede.Len pod tym umelym svetlom sa to zle foti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Gombo: tvoje kolekce "rusáků" nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Přidám sem i já svoje Elektroniky 5... Určitě běžnější "černé sklíčko", kde jsou potisky již hůře čitelné a navíc se zde podepsala i vyteklá baterie. Mám ještě dvoje v tomto samém provedení. Jsou to ale "vraky" na náhradní díly. Gombo: Tuto hnědou variantou jsem ještě neviděl a navíc by mě zajímalo..co znamená vedle nápisu Kvarc.."ŽKI".. Chtěl jsem to přepnou na androidu do azbuky ale nějak mi to nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Noo a ještě jedna, když si dnes hraju při volnu s hodinkami.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Ty casia nemaj čudlíky,nebo jen blbě vidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 bleriot11: Mají dvě tlačítka ale zapuštěná. Jedná se o seřizovací.. Jinak Casio B 815, mod. 155.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 bleriot11: Mají dvě tlačítka ale zapuštěná. Jedná se o seřizovací.. Jinak Casio B 815, mod. 155..Tak toto musí byť poriadne starý model, odhadujem tak rok 1975 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Tak starý zase nejsou. Mám je v katalogu na 1983 a 1985. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Jaj tak Každopádne, je to veľmi zaujímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Přidám sem i já svoje Elektroniky 5... Určitě běžnější "černé sklíčko", kde jsou potisky již hůře čitelné a navíc se zde podepsala i vyteklá baterie. Mám ještě dvoje v tomto samém provedení. Jsou to ale "vraky" na náhradní díly. Gombo: Tuto hnědou variantou jsem ještě neviděl a navíc by mě zajímalo..co znamená vedle nápisu Kvarc.."ŽKI".. Chtěl jsem to přepnou na androidu do azbuky ale nějak mi to nejde..Tiez mam jedny cierne,tvojim velmi podobne, ale predsa ine.Zas umele svetlo a mobil,takze sa mo celkom nepodarilo nafotit,ako je sklico popisane a ani tie pasiky na nom.Na dennom svetle to vyzera inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Ty mám taky: Upraveno 25. února 2020 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Dnes trocha strajchnute,ale stale fesacke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 (upraveno) Jo, tyhle mám: Upraveno 26. února 2020 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 (upraveno) Tak este jedny v tomto puzdre Upraveno 27. února 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se