Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně tak, kdysi jsem je měl. Dá se tam i nastavit počet čísel a z kolika se má vybírat. V katalogu to určitě bude. Není to tedy jen 7, nebo kolik bývá nejčastěji, ze 49.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak ty jsem neznal a dost mě zaujaly...takový krásný příběh, kdybych podle nich sázel a jednou bych díky jejich tipu vyhrál balík, bych si dal líbit  :)

Odesláno

Zdravím přátele tekutých krystalů,

zprovoznil jsem dva starší kusy

1) s Levis kalkulačkou, koupeno ve Vídni v kamenném obchodě v r. 1982 za v přepočtu 600,- Kč (týden pracovního úsilí 5 x 8,5 hod.)  a

2) s pseudorafikami u Rákosníka (ukaž digi!) v r.1985 za 350,- Kč

První šlapou jako nové ( hrají Mozarta  - 45 sekund), u pseudorafikových trochu vynechávají rafiky (asi již ztvrdlý gumový přívody do displeje, který nemá přívod tím pádem, nebo co!  -  jsou 30 let na světě), ale to neva.. Horší to prasklé sklíčko... Nechci je ani jedny prodávat - je to moje mládí, ale kdyby měl někdo nějaký digi šrot k nim, tak beru. Koupil bych i pánské, které jsem měl také, ale odešly - samozřejmě za trochu rozumnou cenu...

přeji všem pěkný den....

post-36662-0-91659500-1411388933_thumb.jpg

post-36662-0-85424200-1411388941_thumb.jpg

post-36662-0-59564700-1411388949_thumb.jpg

Odesláno

Oboje jsou úchvatné s hezkým příběhem. Škoda horšího stavu těch Rafitronů, jinak ty Levisky jsou téměř v NOS stavu... Hezky je opatruj!

Odesláno (upraveno)

Jó kalkulačky s melodií bych bral do své sbírky i já. Jsou hezky zachovalé.

Upraveno uživatelem t2
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

To já taky..je to vlastně taková moje vysněná klukovská kombinace :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny,

dal jsem do telefonu s Androidem  z Obchod Play funkční digitálky - aplikace  je: Montana hodiny MB4ANDROID (zdarma) -správná sranda...!

Jinak na You Tubu je hodně pěkných videí se starými digitálkami např. Delphi melody Calculator Watch nebo Montana watch melody chrono review a spousta hracích Casií z 80´let. (jsem dobrý češtin- omlouvám se!)  Bohužel neumím přetáhnout ty odkazy z You Tubu sem na fórum, ale najít to nebude pro vás jistě žádný problém...

Přeji pěkný den a starým hezkým digoškám vzdávám hold!!! 

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím.

Tak jsem dělal úklid a narazil jsem na jedny digitálky TIMEX, které mi dovezl otec v roce 1981 z Libye.

Tehdy jsem byl jeden z prvních, co měl ve třídě digitálky (tehdy ještě na základce).

Ale nepodařilo se mi zjistit typ. Nikde není nic uvedeno.

Hodinky jsou na dvě baterie.

Dal jsem do nich baterku a i když ležely cca 15 let ve skříni, tak kupodivu fungují. Dokonce i svítí a hrají (teda pípají).

Jen mají jeden nedostatek. Kalendář je jen do roku 2010. :-(

post-3282-0-83583400-1415463698_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím.

Tak jsem dělal úklid a narazil jsem na jedny digitálky TIMEX, které mi dovezl otec v roce 1981 z Libye.

Tehdy jsem byl jeden z prvních, co měl ve třídě digitálky (tehdy ještě na základce).

Ale nepodařilo se mi zjistit typ. Nikde není nic uvedeno.

Hodinky jsou na dvě baterie.

Dal jsem do nich baterku a i když ležely cca 15 let ve skříni, tak kupodivu fungují. Dokonce i svítí a hrají (teda pípají).

Jen mají jeden nedostatek. Kalendář je jen do roku 2010. :-(

attachicon.giftimex.jpg

Pěkný kousek. Z Libye jsem měl (tedy vlastně mám) CASIO CA-90

Odesláno

Mám podobný. Tenkrát se dělaly pod různejma značkama. Já mám Texas Instrumets.

No teda. To čumím. Já jsem takový u nikoho jinýho nikdy neviděl. A teď vidím, že byly i pod jinýma značkama. :-)

Pěkný kousek. Z Libye jsem měl (tedy vlastně mám) CASIO CA-90

A moje ségra měla z Libye zase Casio LS 652 (taky z roku 1981)

post-3282-0-03018600-1415563091_thumb.jpg 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...