siwi Odesláno 11. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Moc pěkné. Mám podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Super, to je přesně to, co sbírám. Za mě: nádhera.Přidán jedny Meister - Anker.Klasika datum a stopky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Blahopřeju ke skvělému úlovku. Tohle je přesně moje gusto. Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 paráda! Se Siwim máme stejné gusto a navíc si narazil na šikovného hodináře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Pěkný. Ať dělaj radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NočníChodec Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 To jsou téměř ty které hledám. Gratuluji k úlovku :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 krásná práce, dnes se ti opravdu dařilo! Na tom displeji s časem je za pětkou šipka a tečka, nebo se mi to jen tak zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 krásná práce, dnes se ti opravdu dařilo! Na tom displeji s časem je za pětkou šipka a tečka, nebo se mi to jen tak zdá?Spíš to je A a P pro odlišení dopoledne a odpoledne. Ale to by mělo být vidět jen jedno z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 díky hoši. Těším se na další fota! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Zkusil jsem a v nastavení jeden ze symbolů zmizí, ale po nastavení se opět vrátí oba.s.át na to, kousek je to nádhernej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Paráda! Ta velikost obvodu je vážně úctyhodná. MBO jsem jako kluk vždycky chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 dnes mi přišlo v poště, je to zajímavý úkaz, stojí za to se mrknout, odborníci z digi zóny si s tím poradí, pokud je to mladší, tak prosím o přesunutí.....do patřičného vlákna díky, ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 No je to nádhera!!! Oltto hodinky v 80. letech existovaly, je to tady OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Jo jo, 1987 nebo 1988. Už jsme je tady někde probírali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Hodinky Cristalonic z roku 1976. Made in West Germany. Také pod značkou Meister - Anker (ty už jsem sem někde dával). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Můj oblíbený Meister - Anker z let 1976 - 1977. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 A ještě Anker (OTTO) calculator z roku 1981. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 No, máš to parádní, jako ostatně vždy Díky za oživení vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Nedá mi to nedat sem tuhle krásu. Croton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Jo jo, ten modul je třeba i v tutěch Meister - Anker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se