Skopky-Sonny Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Panove, mam tady jedny stary damsky raky, o kterych bych se rad dozvedel vic, ale pod sroubovacim vickem na me vykouklo toto. Jak na ne? Nebyt korunky, uz by byl venku, ale to mi asi stejne nepomuze, takze jak to nedestruktivne otevrit? Diky za rady.
cali Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 (upraveno) IMO je to iba antimagneticka vlozka, normalne by to malo ist vyklopit, max vytiahnut s primeranou trochou nasilia. Upraveno 2. července 2015 uživatelem cali
Skopky-Sonny Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Takze citlive chytit do nejakych klesti a kolmo nahoru tahnout jo?
filo-boxer Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Nebo dva sroubovacky proti sobe, zaprit a jemne zapacit?
cali Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Ak na tom bolo naozaj srobovacie dynko, tak na 99% uz to nic ine nez pripadny zaschnuty sajrajt vo vnutri nedrzi, ale zaruku ti na to nedam Podla mna by na to odlepenie mohol stacit i jeden srobovak a potom uz by to fakt malo vypadnut samo, pozor bude mozno vypadavat cely stroj (ten ale bude drzat este minimalne na korinke) takze nie ze to budes vyklapat jak manzekla vianocne cukrovinky.
Návštěvník tolja Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Takze citlive chytit do nejakych klesti a kolmo nahoru tahnout jo? odsekat dlátem, a kdyby to náhodou nešlo, tak bych to vyloupl / jemně vypáčil tenkým nožíkem, jen žádné násilí...
Skopky-Sonny Odesláno 3. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Diky chlapi, zadarilo se. Dukaz misto slibu A jeste foto zepredu, at vite o co jde... A ja jdu googlit, jestli to neni nejakej bastl..
Argon Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Diky chlapi, zadarilo se. Dukaz misto slibu A jeste foto zepredu, at vite o co jde... A ja jdu googlit, jestli to neni nejakej bastl..Gratuluji k otevreni. Nechci te zklamat, ale podle me to bastlik asi bude. U Braitling bych cekal minimalne znaceny strojek. Vypada to na eta 1080... Na druhou stranu ciselnik na me pusobi origo, co dynko ze vnitr?
Skopky-Sonny Odesláno 3. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Necekam zazraky, ten cifr mi prijde asi dobrej, ale rucky, pouzdro, korunka...netusim. A strojek ma znaceni 1080, znamena to teda ETA1080? Nebo si B uz tehdy delal svy modifikace? Na breitling-museum jsem nasel jen tento model s popisem, ze ma cal.1080Na dynku zespod myslim nebylo vubec nic.
Návštěvník tolja Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Gratuluji k otevreni. Nechci te zklamat, ale podle me to bastlik asi bude. U Braitling bych cekal minimalne znaceny strojek. Vypada to na eta 1080... Na druhou stranu ciselnik na me pusobi origo, co dynko ze vnitr? bastl to určitě není, tenhle model jsem na 100% měl, možná ho ještě mám, a se signací strojků u Breitlingu je to přesně naopak, do 60.let minulého století byla většina strojků nesignovaná
Argon Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 bastl to určitě není, tenhle model jsem na 100% měl, možná ho ještě mám, a se signací strojků u Breitlingu je to přesně naopak, do 60.let minulého století byla většina strojků nesignovaná Tak to mě docela překvapilo, mám hodinky hlavně vintage a kromě pár kousků jsou všechny signované - Zodiac, Omax, Doxa - několikery, Omega.... právě bych to čekal i u Breitling... neměli ani nic zespodu na dýnku?
Návštěvník tolja Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak to mě docela překvapilo, mám hodinky hlavně vintage a kromě pár kousků jsou všechny signované - Zodiac, Omax, Doxa - několikery, Omega.... právě bych to čekal i u Breitling... neměli ani nic zespodu na dýnku? dvouřádkový číslo zvenku, myslímžádné signování dýnka, snad jen popsaný materiál zevnitř
Skopky-Sonny Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Takze na dynku zevnitr nic, zvenku pak ono zminene dvouradkove cislo..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se