Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove,

mam tady jedny stary damsky raky, o kterych bych se rad dozvedel vic, ale pod sroubovacim vickem na me vykouklo toto.

CAM01275_zps95hrn8jn.jpg

Jak na ne? Nebyt korunky, uz by byl venku, ale to mi asi stejne nepomuze, takze jak to nedestruktivne otevrit?

Diky za rady.

Odesláno (upraveno)

IMO je to iba antimagneticka vlozka, normalne by to malo ist vyklopit, max vytiahnut s primeranou trochou nasilia.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Ak na tom bolo naozaj srobovacie dynko, tak na 99% uz to nic ine nez pripadny zaschnuty sajrajt vo vnutri nedrzi, ale zaruku ti na to nedam :D Podla mna by na to odlepenie mohol stacit i jeden srobovak a potom uz by to fakt malo vypadnut samo, pozor bude mozno vypadavat cely stroj (ten ale bude drzat este minimalne na korinke) takze nie ze to budes vyklapat jak manzekla vianocne cukrovinky.

Návštěvník tolja
Odesláno

Takze citlive chytit do nejakych klesti a kolmo nahoru tahnout jo?

odsekat dlátem, a kdyby to náhodou nešlo, tak bych to vyloupl / jemně vypáčil tenkým nožíkem, jen žádné násilí...

Odesláno

Diky chlapi, zadarilo se. Dukaz misto slibu :photo:

A jeste foto zepredu, at vite o co jde...

A ja jdu googlit, jestli to neni nejakej bastl..

Gratuluji k otevreni. Nechci te zklamat, ale podle me to bastlik asi bude. U Braitling bych cekal minimalne znaceny strojek. Vypada to na eta 1080... Na druhou stranu ciselnik na me pusobi origo, co dynko ze vnitr?

Odesláno

Necekam zazraky, ten cifr mi prijde asi dobrej, ale rucky, pouzdro, korunka...netusim. A strojek ma znaceni 1080, znamena to teda ETA1080? Nebo si B uz tehdy delal svy modifikace? Na breitling-museum jsem nasel jen tento model s popisem, ze ma cal.1080

ref%202906.jpg?id=11624445

Lip_R136_002r.jpg

Na dynku zespod myslim nebylo vubec nic.

Návštěvník tolja
Odesláno

Gratuluji k otevreni. Nechci te zklamat, ale podle me to bastlik asi bude. U Braitling bych cekal minimalne znaceny strojek. Vypada to na eta 1080... Na druhou stranu ciselnik na me pusobi origo, co dynko ze vnitr?

bastl to určitě není, tenhle model jsem na 100% měl, možná ho ještě mám, a se signací strojků u Breitlingu je to přesně naopak, do 60.let minulého století byla většina strojků nesignovaná

Odesláno

bastl to určitě není, tenhle model jsem na 100% měl, možná ho ještě mám, a se signací strojků u Breitlingu je to přesně naopak, do 60.let minulého století byla většina strojků nesignovaná

Tak to mě docela překvapilo, mám hodinky hlavně vintage a kromě pár kousků jsou všechny signované - Zodiac, Omax, Doxa - několikery, Omega.... právě bych to čekal i u Breitling... neměli ani nic zespodu na dýnku?

Návštěvník tolja
Odesláno

Tak to mě docela překvapilo, mám hodinky hlavně vintage a kromě pár kousků jsou všechny signované - Zodiac, Omax, Doxa - několikery, Omega.... právě bych to čekal i u Breitling... neměli ani nic zespodu na dýnku?

dvouřádkový číslo zvenku, myslím

žádné signování dýnka, snad jen popsaný materiál zevnitř

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...