Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To není velký číslo, mám 19,5 a na velikosti nad 44 si moc netroufám, s výjimkou Oris a jim podobným, díky tvarům nožiček. Teď nosím 34 a 38, 38 akorát, 34 jsou malý, ale k obleku to jde. Je pravda, že ruku mám kulatou, takže lug-to-lug nějakých 58 aby nožičky nepřesahovaly. I tak přece člověk nechce tahat nějakou železárnu na ruce s výjimkou tool hodinek, třeba potápek nebo pilotek.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To máš pravdu, já jsem spíš na takové sportovní hodinky a větší průměr, oblek nosím max. 1x do roka takže menší hodinky nemá cenu. Hodinky jsem nenosil snad 10 let a do 2 dnů mi to ani nepřišlo že něco těžkého na ruce mám, takže celkem pohoda. Řekl bych že průměr 48-49 by byl ideální.

Odesláno

Ja mam ruku 19-19,5 a take nenosim oblek:). Jinak s lunetou ideal 41-43, bez lunety max.42, ideal 40/12,5.

Odesláno (upraveno)

Velikost je tvoje rozhodnutí, časem zjistíš, co Ti sedí nejlíp.

Koukni na ty ,,kalkulačky" co se Ti líbily, Casia jsem měl dvoje, radio, solar, vše bez problémů, no a tyhle jsou nadupaný...rozhodně se vyhni fashion značkám, tam neplatíš za kvalitu. A tenhle model quartzu bude na rozjezd ok, zpracování bude dobrý a celková kvalita taky, jestli nechytneš problémovej kus, což se může stát u všeho.

http://www.edifice-watches.com/asia-mea/en/collection/link_with_smartphone/EQB-500/

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Velikost je tvoje rozhodnutí, časem zjistíš, co Ti sedí nejlíp.

Koukni na ty ,,kalkulačky" co se Ti líbily, Casia jsem měl dvoje, radio, solar, vše bez problémů, no a tyhle jsou nadupaný...rozhodně se vyhni fashion značkám, tam neplatíš za kvalitu. A tenhle model quartzu bude na rozjezd ok, zpracování bude dobrý a celková kvalita taky, jestli nechytneš problémovej kus, což se může stát u všeho.

http://www.edifice-watches.com/asia-mea/en/collection/link_with_smartphone/EQB-500/

Co jsem si kupoval první hodinky zde na foru Seiko 5 sport 42 mm průměr a automaty, ale hodinky nosím 2-3 do týdne tak pro mě automaty nemají cenu. Ty casia se mi zatím libí nejvíc ještě počkám tak 14 dní kdyby někdo s něčím došel. Myslíš že ty casia jdou koupit v zahraničí na nižší cenu?

Odesláno

a to se Ti zdá malé? Mě to připadá jako na hranici maximální velikosti pro nošení ;)

Az malinko pres hranici, ale stale Ti sedi dobre. Imho bych do vetsich nesel ani boha;).

Odesláno

Co jsem si kupoval první hodinky zde na foru Seiko 5 sport 42 mm průměr a automaty, ale hodinky nosím 2-3 do týdne tak pro mě automaty nemají cenu. Ty casia se mi zatím libí nejvíc ještě počkám tak 14 dní kdyby někdo s něčím došel. Myslíš že ty casia jdou koupit v zahraničí na nižší cenu?

Urcite. Krome jednech jsem vsechny svoje hodinky, vc. Casii kupoval v cizine. Skoukni amazon nebo nzwatches.

Odesláno

Díky za odkazy, v ČR to máme nejlevnější. Ano zdá se mi malé, asi jsem jiný:D.

Jsi opravdu jiny, nevim jak jsi prisel na to, ze to mame v CR nejlevnejsi. Krome obcasnych specialnich akci to neni bohuzel pravda...

Odesláno

Jsi opravdu jiny, nevim jak jsi prisel na to, ze to mame v CR nejlevnejsi. Krome obcasnych specialnich akci to neni bohuzel pravda...

Podle amazona s nejnižší cenou 380 dolarů při aktuálním kurzu to děla na Kč 9 367,00 a u nás za 8 k se dají pořídit.

Odesláno

18cm zápěstí a 46mm hodinky jsou malý? No potěš...Vždyť už ty příšerný festiny ti v lug to lug rozměru skoro přečnívaj přes zápěstí, cokoli většího bude vypadat směšně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...