NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Občas se i na Aukru podaří hezký úlovek Sotva se tam aukce objevila, tak jsem po nich skočil. Prodejce byl vstřícný Pouzdro zlaté (a docela masivní, žádné tenké stěny), puncované dýnko i obě pevné stěžejky. Naprosto perfektní stav číselníku i ruček. Pouzdro rovněž téméř perfektní. Jen sklíčko je jemně poškrábané. Velikost bez korunky 32mm, což není žádný zázrak (holt poplatné době vzniku). Kdyby měly alespoň 36mm, byly by to dokonalé společenské hodinky Na netu jsem podobný model nenašel. Ani ten kalibr, co je uvnitř. Než napíši do Glycine, neodhadnete někdo stáří hodinek a kalibru? Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andreas Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Hezké, zajímavé hodinky - čím je značka Glycine zvláštní? díky ...
maxs Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 (upraveno) Tiež gratulujem, pekný kúsok do zbierky.Už ich máš doma? Videl som podobné s rovnakými ručičkami, tiež zlato, ale iné púzdro za 650 USD.Mali byť zo 60-tych rokov.Tieto by som povedal krátko po vojne, možno 40-te roky. 2 Andreas- Glycine si získal popularitu hlavne (možno jedine) modelom Airman. To a kvalita za slušnú cenu je asi základ popularity zn. Glycine. Upraveno 6. září 2007 uživatelem maxs
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Tiež gratulujem, pekný kúsok do zbierky.Už ich máš doma? Videl som podobné s rovnakými ručičkami, tiež zlato, ale iné púzdro za 650 USD.Mali byť zo 60-tych rokov.Tieto by som povedal krátko po vojne, možno 40-te roky. 2 Andreas- Glycine si získal popularitu hlavne (možno jedine) modelom Airman. To a kvalita za slušnú cenu je asi základ popularity zn. Glycine. Přesně, Airman je legenda. A ano, už je mám doma. Osobně jsem si je vyzvedl
Andreas Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 no, tak toho Airmana bych si ovšem dal líbit !
Pepino65 Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 2 NIGHTNinGALE: Byl to dobrý lov, jsou opravdu pěkné.
Alina Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Tohle by mne zajímalo. Napsal jsi Glycine?
Návštěvník Tada Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Dost dobrý! Je tam krásně vidět to velice staré nárazuvzdorné uložení setrvačky
NIGHTinGALE Odesláno 11. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Tohle by mne zajímalo. Napsal jsi Glycine? Člověče, Al, to je příspěvek z roku 2007 Ale matně si to pamatuju, napsal jsem tehdy do Glycine, leč paní z customer servisu mi odepsala, že nemají archív (buď jim vyhořel, nebo uplaval, už nevím přesně). Takže mi nijak nepomohla.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se