Jump to content

Recommended Posts

Posted

De Bethune DBS Pi?ce Unique Only Watch 2015

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2015/07/de-bethune-dbs-piece-unique-only-watch.html

• 2 weeks later...
Posted

jo, tohle je super. unikatni kus pro unikatni zakazniky. parada

• 2 months later...
Posted

Kdyby mi dost nahlas na první pohled neřekly, že jsou unikátní, ani bych vám to snad nepoznal ..... :) no, snad ukazujou hodiny.

• 3 months later...
Posted

První věc, která mě při pohledu na tyhle hodinky z meteoritu napadla, byla jak je mohl někdo tak poškrábat! Ale ony tak zřejmě vypadaly hned nové. No hodinky jsou to rozhodně zajímavé, bohužel nemohu napsat hezké, i když samotný ten materiál se mi líbí.

Posted

Star Trek, trilobit, šváb :) myslím, že s jiným materiálem takové hodinky budou vypadat divně, ale tohle je cool. Pokud tady někdy bude " invaze" UFOunů, tak frajer co má na pazouře kus poctivého šutráku bude určitě v kurzu :D

Posted (edited)

Ja v tom teda vidim starou osobni vahu, nemuzu si pomoct ;)

il_340x270.505207757_ft2p.jpg

Jinak ale material a zpracovani nadhera, to DeBethune proste umi dokonale :smile_anim:

Edited by OndraPod
Posted (edited)

Ja v tom teda vidim starou osobni vahu, nemuzu si pomoct ;)

il_340x270.505207757_ft2p.jpg

Jinak ale material a zpracovani nadhera, to DeBethune proste umi dokonale :smile_anim:

:lol2:  já bych to navrhnul jako bonus za příplatek.... třeba drahé polovičce :)

Edited by daur