Snow Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 De Bethune DBS Pi?ce Unique Only Watch 2015 zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2015/07/de-bethune-dbs-piece-unique-only-watch.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 jo, tohle je super. unikatni kus pro unikatni zakazniky. parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 ...krasne, prepracovane detaily = velmi pekna praca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Kdyby mi dost nahlas na první pohled neřekly, že jsou unikátní, ani bych vám to snad nepoznal ..... no, snad ukazujou hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Dnes jsem našel tento odkaz a jsem na pár dní trošku rozhozený http://www.ablogtowatch.com/de-bethune-dream-watch-5-meteorite/ De Bethune Dream Watch 5 With Meteorite Case Hands-On Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 První věc, která mě při pohledu na tyhle hodinky z meteoritu napadla, byla jak je mohl někdo tak poškrábat! Ale ony tak zřejmě vypadaly hned nové. No hodinky jsou to rozhodně zajímavé, bohužel nemohu napsat hezké, i když samotný ten materiál se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Star Trek, trilobit, šváb myslím, že s jiným materiálem takové hodinky budou vypadat divně, ale tohle je cool. Pokud tady někdy bude " invaze" UFOunů, tak frajer co má na pazouře kus poctivého šutráku bude určitě v kurzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Ja v tom teda vidim starou osobni vahu, nemuzu si pomoct Jinak ale material a zpracovani nadhera, to DeBethune proste umi dokonale Upraveno 1. února 2016 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Ja v tom teda vidim starou osobni vahu, nemuzu si pomoct Jinak ale material a zpracovani nadhera, to DeBethune proste umi dokonale já bych to navrhnul jako bonus za příplatek.... třeba drahé polovičce Upraveno 1. února 2016 uživatelem daur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se