Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

jsem na tomto foru poprvé, tak doufám, že založením tohoto příspěvku neprovedu nějakou nepřístojnost..

Chci si udělat radost k narozeninám a tedy hledám nějaké zajímavé hodinky s leteckým designem. Zaujaly mě například SEIKO SNA411 - doporučíte nebo odradíte? Budu vděčný za názor případně za radu - tip na jiný zajímavý kousek.

Moje představa je cena kolem 6 - 10 tis., pokud možno tmavý ciferník a kovový tah.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

..ano, jak konstatuje "kubson":

Děkuji za tipy, nevím jak se vám to podařilo odhalit, ale skutečně jsem "fanda" WW2 (blbá formulace - prostě dějiny WW2 mě velice zajímají, letectví obzvlášť), ale hodinky bych si představoval spíše "modernějšího" vzhledu, na každodenní nošení. Ty krasavce, na které jste mi dali odkazy bych si taky rád pořídil, ale jako záložní kus, do vitríny k ostatním artefaktům WW2.

Odesláno
všechno bude.. i steinharty budou :D

ale nevím jestli Mario nechtěl nějaké "současné" hodinky a ne variace na WW2

taky si myslím, patrně mu jde i chronograph, škoda že do 10k se asi nevejde s automatem (možná by se vešel s Poljotem 3331 s ručním nátahem) , ale asi nějaký ten Quartz-tík, a těch je mraky

Odesláno

Díky Qvido - na webu www.ehodinarstvi.cz jsem našel i ty Seiko SNA411 - celkem mě zaráží ta sleva. Nemůže se jednat o nějakou levotu? Obávám se, že jako laik bych kopie od originálu nerozeznal..

Původně jsem chtěl Festiny řady Tour de France, letošní model je fakt zajímavý. Ale přijde mi tak trochu ostudné nosit bajkové hodinky, když jsem letos nenajezdil ani 500 km..

Odesláno
Díky Qvido - na webu www.ehodinarstvi.cz jsem našel i ty Seiko SNA411 - celkem mě zaráží ta sleva. Nemůže se jednat o nějakou levotu? Obávám se, že jako laik bych kopie od originálu nerozeznal..

Původně jsem chtěl Festiny řady Tour de France, letošní model je fakt zajímavý. Ale přijde mi tak trochu ostudné nosit bajkové hodinky, když jsem letos nenajezdil ani 500 km..

Můžeš bejt v klidu, kopiema těchto značek by se nikdo nezabejval, na těchto stránkách je diskutabilní pouze značka PRIM, ale tam je to složitější zda to je nebo není fake.

Odesláno (upraveno)

he he, a to chseš letecký ? kolik jsi letos nalítal ? :tomcat:

Fake bych se nebal, v této cenové kategorii se fake nevyskytuje.

pokud budeš kupovat třeba zde na foru tak už vůbec ne. a kdybys pochyboval o nějakých, zde ti poradí . . .

jo a koukni jestě sem . . http://www.tophodinky.cz/31332121114-poljo...odinky-467.html

Upraveno uživatelem PigyCZ
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Pánové díky za tipy. Asi vemu ty Seika - snad neudělám chybu. Každopádně děkuji za názor.

Ještě celou akci zvaž, SEIKA v prvním příspěvku mají hrozný chaos na číselníku, nepozná se pomalu kolik je hodin, velice solidní jsou PRECISTY od YPA, to je podle mne správná cena, ale finální rozhodnutí je samozřejmě na Tobě, šťastnou volbu a ruku :) .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Pánové díky za tipy. Asi vemu ty Seika - snad neudělám chybu. Každopádně děkuji za názor.

Pokud se míníš dívat v letadle kolik je hodin,tak než to zjistíš,tak jsi čumákem (letadla :) ) v hlíně. Precista nebo Steihart.

Odesláno

Ty SEIKA jsou fajn, pokud tě neomrzí, mě za cca rok omrzet nestihly. Mám je taky z ehodinarstvi, slevy se neboj, i s ní stojí víc, než na volném trhu venku. Prodávat je za cca 14k, jako to dělá Koscom a spousta ostatních, je nehoráznost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...