kulix Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Zdravím příznivce motorismu..Zatím se jen koukám po nových SUV a zajímá mě názor, na které auto se zameřit více a na které raději rychle zapomenout.. Já svou představu nějakou mám, ale třeba se to nějak ještě časem pomění.. Výběr je poměrně veliký, tak bych rád slyšel třeba i nějaké zkušenosti nebo rady prodejců těchto vozů, pokud tu nějací jsou..V hledáčku mám pouze modely s benzínovým motorem.. 1. Volvo XC90 - V4 236kW (pouze 4 válec)2. Audi Q7 - V6 247kW (velká změna oproti staré)3. MB GL - V8 300kW (trošku už moc velké)4. Porsche Cayenne - V6 309kW (neni to Porsche)5. BMW X5 - V8 330kW (vzhledově nic moc)6. Jeep Grand Ch - V8 344kW (motor HEMI)7. Range Sport - V8 375kW (prý větší poruchovost) Díky za vaše postřehy a názory.. Co by jste vybrali vy??
Dantechno Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 A co od toho jako ocekavas? Tahani vleku .. zazitkyz jizdy ... off road...
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Jak pise Dan, k jakemu ucelu to chces? Nesmyslne prekonovane auto, ktere je snizene na dalnicni prulety velkou rychlosti, nebo na bezpecne vozeni rodiny a obcasne vylety do prirody? Mam volvo a toy a mam je rad:) Za me minulou generaci xc90, bude po tech letech vychytane a porad je to krasne auto, aktualne za super penize a nebo dvoukilo landaka:)tl
kulix Odesláno 29. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Očekavám dobré jízdní vlasnosti jak na cestě tak i v terénu, dlouhé rodinné výlety s plným autem, sem tam potahnout karavan a velký vnitřní prostor a kufr..
Jeremy Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Já mám X5 E70 (slabší, ale hezčí verzi V8). Takže asi tušíš, co doporučím. (Jakkoli se mi nová X5 nelíbí a ten "pětilitr" se jim moc nepoved - ale když už musíš mít mermomocí nový auto..) Kdybych nutně musel něco jinýho, tak to GL.
montemar Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 co neco neokoukaneho - bentley bentayga.
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 kulix, pak za me landaka. Dle me ta podminka jezdeni v terenu vylucuje vyse uvedene mimo range a jeepa. Range je nadhernej, ale bal bych se ho. Jeep je peknej, super motor, ale ja jsem toyotovej:)tl
Micey Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Jeep! Spotřeba tě očividně netrápí, když už, tak už. Ještě ušetříš a tak nějak ideově je taky nejsympatičtější Ale jinak tomu prd rozumim, spolehlivost a tak.
CEGY Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Co neco z US? Treba Chevrolet Suburban, z fabriky flex fuel, mozno jezdit na e85. Nebo vo neco mensi Dodge Durango.
SCIFI Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Měl jsem první generaci Cayene S a Porsche TO JE. Jezdil jsem vším kromě nové xc90 a subjektivně mi přišlo nej Porsche a X5.Edit. Nový i starý GL bylo vlastně lepší než obě. Upraveno 29. července 2015 uživatelem SCIFI
Dantechno Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 (upraveno) GL .. jel jsem mimo RR ve vsem a reknu GL .. Budi respekt , me se mic libi a když sjedes ze silnice tak se fakt neztrati. Kdyby nemusel byt teren tak Cayenne.. Upraveno 29. července 2015 uživatelem Dantechno
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Street, ano na to jsem zapomel. Kdyz jsem vybiral auto, bylo G v uzsim vyberu ( ,,ostra´´ pracovni verze ). Paradni kara co nestarne.tl
kulix Odesláno 29. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Tak to jsi mi trosku odpovedel, nepovedenej motor a vzhled asi X5 vyradi z dalsiho vyberu.. Já mám X5 E70 (slabší, ale hezčí verzi V8). Takže asi tušíš, co doporučím. (Jakkoli se mi nová X5 nelíbí a ten "pětilitr" se jim moc nepoved - ale když už musíš mít mermomocí nový auto..) Kdybych nutně musel něco jinýho, tak to GL.
kulix Odesláno 29. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2015 To Cegy: do Ameriky moc jiz nechci, uz Jeep by byl kompromis.. To Scifi: Cayenna znam moc dobre, neco uz jsem se v tom najezdil, jak ve starem tak i v novem.. Auto velmi dobre..
kulix Odesláno 29. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2015 To G uz je ma ne moc pracovni.. Ale kara je to dobra.. Jeste to zvazim..Jinak GL je jeden z horkych favoritu.. Co ten RR sport, jak je to s tou poruchovosti?
panedge Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Co se týče vzhledu a terénních schopností,tak u mě vede Range,cenově už to je horší:-)GL se mi líbí taky moc,ale už to je teda fakt velký a nevím jak se s tím motá v podzemních garážích apod.Vzadu moc místa není,stejně jako v ML,vona to je stejná platforma,jen to GL je nafouklý.X5 je nejlepší na silnici,do terénu asi moc ne.Takže kdybych neřešil peníze,určitě Range,je krásnej,design se dlouho neokouká,prostě klasika.
panedge Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 kulix-RR sport nevím z osobní zkušenosti jak poruchovost,ale kamarád ho má teďka cca rok novej,chválí si to,ale vždycky pič.uje na reakci navigace,dotykový obrazovky:-)Byl zvyklej na německý auta a z tohodle je trošku rozčarovanej.Na zadních sedačkách je podle mě dost málo místa.
kulix Odesláno 29. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2015 No presne, toho mista v RR moc neni.. Tak na to ovladani se zamerim.. Diky
Dali Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Doporučuju Jeep, přes týden ho používá manželka, na víkend rodinné auto. Kupovali jsme ho hlavně kvůli zimě do závějí, ale na hory jezdíme i v létě a občas střihnu i nějaký lehký až střední terén. Řekl bych, že američani nejlépe vychytali kombinaci terén - silnice. Nevím jestli jsme měli štěstí ale pohodový bezporuchový auto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se